2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Stream android- android és pc- android közt

    Ajánlani szeretnék néhány alkalmazást.

    Felmerült az igényem arra, hogy ne csak a füles csatlakozóján keresztül tudjam az erősítőmre küldeni kedvenc zenéimet, hanem eleddig nyugdíjazott OT918-as telefonomat fogjam be, ne csak óra funkcióra, hanem vezeték nélküli átvitelre is, mobil és asztali készülékeim és az erősítőm közt.
    Így a bluetooth irányába kezdtem el kutakodni, de nem jutottam sokra, így a fórumon érdeklődtem, majd egy segítőkész kolléga tájékoztatott róla, hogy a bluetooth alacsony bitrátája miatt inkább a wi-fi irányába lenne jobb tekintgetnem. Így, az alább ajánlandó alkalmazásokat is neki köszönhetem.

    Tehát az első ajánlott alkalmazás rögtön kettő: SoundSeeder Music Player, melyet a hanganyagot lejátszó, küldő, android 4.1 vagy frissebb rendszerrel ellátott készülékre kell telepíteni.
    Majd a párját a SoundSeeder Speaker-t a fogadó (nálam az OT918) készülékre. Az alkalmazások oldalán lévő videó jobban magyarázza a párosítást, mint ahogy én tenném, így ezt nem feszegetem.
    Azért is merem ajánlani, mert ha nekem olyan könnyen sikerült, mint ahogy, akkor másnak se lesz gondja vele.

    Folytatás...

    HoTaZo 7 éve 3

  • EMUI Téma, ikon átalakítás, bütykölés

    Közel egy éve merült fel, hogy át kéne alakítanom néhány ikont a telefonomon, de az akkor nem valósult meg.
    Most újra okom lett rá és bele is vágtam. A leírás kicsit hosszúra sikeredett, ahhoz hogy a telefonom topicjában foglaljam a helyet vele, így ezt a formát választottam a művelet másokkal való megosztására.

    Szóval, mivel valahogy a telefonom (Huawei GX8) rendszer frissítés előtti mentésem nem úgy sikerült, mint ahogy illett volna neki, így elvesztettem azt az ikonkészletet (témát), amit megkedveltem. A frissítés után pedig ugyanazt sehol se találtam, csak egy nagyon hasonlót, lehet hogy annak egy frissebb változatát (Time blue -v.:5.0.0) De időközben találtam egy másikat, ami sokkal jobban megtetszett, de a külön telepítéses ikonok megjelenítése nem győzött meg (itt) és a Beállítások belső színe se (itt). Így szétkaptam a témafájlt és átszíneztem a színezendőt és kibővítettem az ikonmaszkot, hogy kilógjanak az ikonok a keretből az egyik oldalt (az eredmény itt és itt).

    Folytatás...

    HoTaZo 7 éve 1

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.