2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Megérkezett!!!4!4!!négy!!!

    Jó öreg kis C2D gépem utódját nagyjából két hete álmodtam és rendeltem meg: i5-4590, MSi B85M-E45, 8GB 1600Mhz-es Kingston HyperX Fury. A nagykernek a proci és a lap is raktáron volt, viszont valami hülyegyerek (hint: én) a kék/fekete laphoz kék hűtőbordás ramot rendelt. Ez érkezett meg, másfél hét után :'D

    Ha hazaértem Skóciából, a Zinternet gazdagodni fog egy sok-sok képpel tarkított build naplóval :)

    Bucsi13 9 éve 20

  • Citrix N500 ötletbazár, segítségkérés

    Aki nem ismerné az ezközt: Cortex A9-cel és 1GB RAMmal megáldott vékonykliens, 4 usb porttal, audio in/out, talán gigabites LAN és egy DVI-I port.

    Windows Serveren futó Citrix XenApp és XenDesktop programok kellenek a rendeltetésszerű működéséhez. Ez azért jó, mert az iskolámban egyik sincs. (Apropó iskola, régóta érik már egy blogbejegyzés arról, hogy hogyan lettem a rendszergazda jobb keze tanulóként :D)
    Azt már látjuk, hogy linux szerverrel soha a büdös életben nem fog működni. megkaptam itthonra, hogy szüljek valamit, bármit, amire használni lehet. Felbontottam, hátha van olyan szerencsénk, hogy a jóégtudjamilyen, minimális háttértárához hozzáférünk (valami minimális rendszer van rajta...), akkor mehetett volna rá ARM Arch, de nyilván nem jött össze.

    Extra nehezítés, hogy a neten a specifikációin és a VEDDMEGAXENAPPOT!!!!4!!!44!!négy! felhíváson kívül semmit nem találtam róla.

    Szóval, van bárkinek bármilyen ötlete, hogy mit lehetne kezdeni vele? Akár otthon, akár suliban, tényleg mindegy, hogy mire lenne jó, bár az ajtókitámasztónál kreatívabb megoldásokat várnék :D

    Bucsi13 9 éve 0

  • A Microsoft felvásárolá az AMDt...

    Legalább is a GameStar és a KitGuru cikkei szerint. Kérdezném az ide eljutó szakértőket, mennyi esélyt látnak erre?

    Én személy szerint úgy vagyok vele, hogy maradjon csak az M$ a szoftvereknél. Tudom, van hardveres múltjuk, meg ugye a Nokia, sőt, egy-egy referenciamodellt kiadhatnak, de ne legyenek hardveres cég.
    Persze ha az AMD bukik a Zennel, akkor már más a leányzó fekvése...

    Bucsi13 9 éve 18

  • Ez már durva...

    A következő szöveget a 2coal.com-on találtam, ami eredetileg magyar 9gag volt, de azóta történt valami...

    „Az utóbbi évtized leforgása alatt, a mobiltelefonok piaca hatalmas előrehaladást tanúsított. Míg régen megelégedtünk az alapfunkciókat ellátó készülékekkel, ma már minden ember arra vágyik, hogy egy kifinomult, magas tudású okostelefonja legyen, ami úgymond a jobb kezét képezi. Rendkívül elegáns és kitűnő választásnak bizonyulhat az igencsak népszerű fehér android mobil, ami persze minden fogyasztói igényt képes megtestesíteni, amit elvárhatunk tőle. Főként a női nem számára lehet népszerű ez a típusú készülék, hiszen a számítástechnikai termékek piacán, a fehér szín már önmagában is úgymond a női nem képviselője lehet. Általában a nők figyelmét jobban felkelti egy fehér okostelefon, vagy egy ugyanilyen színű laptop és tablet készülék. Ezért, a fehér android mobil nemcsak kimagasló tudása miatt oly népszerű, hanem színe, esztétikája, design elemei kapcsán is. Azok a nők, aki egy ilyen készülék mellett döntenek, biztosak lehetnek abban, hogy választásukat nem fogják megbánni, hiszen a telefon teljes mértékben eleget tesz minden olyan igénynek, amit elvárhat egy ilyen jellegű okostelefontól. Sőt, még joggal jelenthetjük ki, hogy a készülék képes olyan magasrendű funkciókat is ellátni, amivel nem is számolnánk. Érdemes megemlíteni pár olyan technológiai adottságot is, amivel a fehér androidos mobil rendelkezik.

    Folytatás...

    Bucsi13 10 éve 19

  • PLCHLDR

    Ez csak egy placeholder bejegyzés, hosszútávú terveim között szerepel egy rendes LO blog üzemeltetése, és ennek állítok itt emléket.

    Bucsi13 10 éve 6

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.