Hirdetés

2018. szeptember 25., kedd

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

 • Alcor Snugbook Q1411 / Q1421.

  Az Alcor Snugbook Q1411 vagy Q1421 ugyanaz a masina, csak a belső tárhely 64GB az utóbbiban.

  Tömören: ez egy laptop bőrbe bújt tablet, remek kijelzővel, legális teljes WIn10-el, kielégítő sebességgel, Ethernettel, USB3al, és belső HDD/SSD bővíthetőséggel (ami csalás, de jó, hogy van).

  Kezdjük a negatívumokkal:

  A billentyűzet nem szabványos, amint az a fotón látható, hiányzik a hossz í/Í. Azt Alt Gr J/I kombinációval azért elérhetőek a betűk, de ez kissé kényelmetlen. A space teljesen esetleges, vagy elfogadja a leütést vagy nem, úgy tűnik, hogy inkább azt szereti, ha a bal oldala van lenyomva. Az Ű nem szabványos helyen van. Összességében a billentyűzet elég gyenge, püfölni kell.

  A fejhallgató kimenet nagyon zajos, alapzaj is van és nyávogó digitális zaj is, halkításra nem reagál, úgyhogy valószínű a tápból jön. A zaj hallatszik a beépített hangszórókon is, mondjuk ezeknek annyira gyenge a minősége, hogy egy skype hívást le lehet velük bonyolítani, de másra nem igen alkalmasak. A mikrofon normálisan teszi a dolgát.

  Az extra SATA HDD csatlakozó mint a képen is látható nem natív, hanem egy SATA-USB adapteren keresztül USB2-re (!) van kötve. Ebbe hiába teszel SSDt, hacsak nem a néma üzem a cél :)

  Folytatás...

  Baskiria 9 hónapja 14

Hirdetés

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.