Ebben a rövid leírásban azt szeretném leírni,miként tudod azt a pár száz forintot is megspórolni a pasztán,még hatásosabb módon.
Először is egy linket írnék,amiben le van írva,hogyan lehet ezt kivitelezni,mivel.
Bacsis kolléga megoldása!
Remélem nem jelent fel,mert elkoppintottam a szellemi tulajdonát?!
Köszönöm szépen,hogy olvashattam a módszered.
Nos,Én ezt kissé továbbfejlesztettem.
Sajnos képet nem tudok küldeni a készítési eljárásról,de ami késik - az nem múlik,úgy tartja a mondás!
Bacsis módszerét alapul véve,kissé változtattam a keverésen,további alapanyagok felhasználásával.
2 alapanyagot is felhasználtam pluszban.
Az egyik bors,a másik pedig hamu.
Igen,ŐRÜLT,de beválik egyenlőre.
Hozzátenném,hogy egy igazi "kazán" a gépem agya. (Intel Pentium Prescott 3.06 Ghz@3.60 Ghz,tehát overclockolt)
A használat a "Bacsis" alapon fut.
Na,nem is kertelek tovább,írom mit alkottam.
-1: Adott a lekvár...Én cukor nélkül főztem ki,vadszilvából.
-2: Híres vagyok róla,hogy tömérdek cigarettát elszívok egy nap alatt,ezért volt miből hamut hozzáadnom.
Fából hamvadt,vagy dohányból,szerintem teljesen mindegy.
-3: Bors. A borsról sok oldalon olvastam,hogy eléggé magas fokot bír,főzéskor is csak a folyékony levesben olvad.
Kenjük a lekvárt a processzorra,mint ha csak paszta lenne,óvatosan szórjuk meg teljesen hamuval,mint ha a süteményt porcukroznád.
A borsról gondolom azt nem kell leírnom,hogy ŐRÖLT legyen!
Én csak a középső karika alakú jelzésben helyeztem el benne.
Akkor jöjjenek az EVEREST képek.
Hitelesnek,nem hiteles,mert bárki tud szimulálni más hőfokot,ha indít egy több processzorhasználatot igénybe vevő alkalmazást.
Gyári pasztával:
Maszek pasztával:
Te döntöd el,hogy elhiszed-e vagy nem.
Egy próbát mindenféleképpen megér!
Köszönöm,hogy végigolvastad!
Üdv!