Ez azért van, mert nem eléggé érett állapotban kerül a boltba, de otthon megérik és pont olyan!
(#8) Freiherr: Első körben le kel győzni az undort, az kétségtelen, viszont ezek a vöröspenészes sajtok, tényleg baromi finomak!
twollah1976: Egyszer próbáld ki apai nagyapám kedvencét: vörös és fokhagyma felaprítva, füstöltkolbász darálva (vagy aprítva, ha puhább), vaj és pálpusztai, valamint só és bors. Jól össze kell keverni, hogy szendvicskrém állagú legyen, és egy lezárt befőttesüvegben ki kel rakni a napra 3-4 napig, hogy jól összeérjen.
szerk: Zárt térben nem igazán fogyasztható!
[ Szerkesztve ]
"Ki a büdös istennyila vagy te bohócképű!?" SzŐr Geri, birodalmi poéta és főszakács (:L topic)