2024. május 18., szombat

Gyorskeresés

Rittyenet

Írta: |

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

-Erről van szó!- dörgött fel Imre, miközben izzadt, húsos tenyerével az asztalra csapott. A tömör tölgyfa hangtalanul nyelte el az ütést, a töltőtoll tétován megrezdült.
-Pontosan erről van szó, Zsoltikám. Olyan műsort fogunk csinálni, ami az emberek mindennapi életét mutatja be. Ez a lényeg.
-Valóságshow-t? - Zsoltikámban felsejlett az előző zseniális ötlet, a kocka alakú dinnye dicstelen vége.
-Ugyan már, szerinted melyik valóságshow olyan, mint a valóság? Veled hányszor történtek olyanok, mint Győzikével?
Zsolti egy pillataig eltöprengett, hogy ez vajon hízelgő vagy inkább dehonesztáló rá nézve. - Nos, leginkább egyszer sem. Bár ordítozni én is szoktam néha.
-Ide hallgass, már ki is találtam a címet. Sőt, több ötletem is van. Legyen például "Nyolc óra" vagy "Reggel hat" vagy "Másnak sem jobb". Igen, nekem ez tetszik a legjobban.
-Zsoltikám megadással vegyes mélabúval bámulta a félszobányi asztalt, mint a süllyedő Titanic kapitánya a végtelen óceánt. -Igen, ez nekem is tetszik.
-Hogy áll a casting?
-Hát, sajnos a "Jelentkezz, ha középszerűnek érzed magad!" kampány nem volt túl sikeres. Szemmel láthatóan senki sem érezte magát átlagosnak.
-Basszus.
-Ezért meghirdettük a "Jelentkezz, ha különleges képességed van!" kampányt. Azt hiszem, legalább tízezer tucatemberrel számolhatunk. - várta az elismerés morzsáit Zsolti.
-Na, mégsem vagytok teljesen hasztalan élősködők - Imre pillanatnyi szünetet tartott, majd végtelen monológba lendült az üzleti élet farkastörvényeiről, a vállalati szamárlétráról és a kreativitás szükségességéről.
Milyen undorítóan kövér. Vajon ez nem egészségtelen? Te jó ég, az öltönye is mekkora. Ehhez tuti egy külön üzemet kellett építeni. Mint egy lepedő. Vajon hová tettem azt a hat darabot, amit a múltkor vettem tíz forintért az Ikeában? Amikor még volt a húsgolyós akció. Bakter, de kár, hogy már nincs. Pedig az is hízlal. Mióta nem voltam kondiban! Vajon kondizott-e az ősember? Vagy csak üldözte a mammutot. Cipő nélkül milyen szar lehetett. És még tévéjük sem volt. Mennyire elcseszték a Knowing végét. Tiszta világok harca. Hihetetlen, hogy Nicolas Cage is öregsz...” - Zsoltit a hirtelen beállt csend zökkentette ki gondolatmenetéből. Elővette az ilyen helyzetekre tartalékolt konzerv válaszát, ami az esetek többségében remekül működött is.
-Teljesen igazad van, főnök!

Most mindjárt megkapom, hogy utálom a kövéreket...

Hozzászólások

(#1) Thunderzolee

Ez lehet tényleg így zajlik az RTLKlub kreatív osztályán? :D

Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)

(#2) TCDD válasza Thunderzolee (#1) üzenetére


TCDD
csendes tag

El tudom képzelni:) Valszeg nem sokba nézik a "megasztárokat"...

Halt. Hammerzeit.

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.