2024. április 16., kedd

Gyorskeresés

Amit érdemes üzletbonyolitás elött tudnod!

Írta: | Kulcsszavak: üzlet . vásálrás

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

1.VÁSÁRLÁS/UTALÁS: Utalni csak annak utalok előre akinek minimum annyi értékelése van az oldalon mint nekem,vagy több évre tekint vissza a hardverapró regje negativum nélkül!Ha ez nincs meg ne is akard hogy elöre utaljak,persze ettöl mehet az üzlet de csakis UTÁNVÉTTEL amit mindig én fizetek!!!
Ha nem személyesen történik a vétel vagy az eladás mindig kérem leirni hogy a postát milyen módón bonyolitsuk le!Nem szeretem ha például veszek egy 80ezer forintos vgat és sima levélként kapom meg postán,mert az vagy ide ér vagy nem...ha komoly dolgokról van szó értékbiztositva,ajánlottként,jól becsomagolva biztonságosan csomagként várom a postát és ezt teis elvárhatod tőlem!
2.JEGELÉS::Jegelés nálam nem úgy történik mint sok mindenkinél "utald a 30%-át és jegelem"....NEM!!!!
Ez a téma megeggyezik az 1.számúban leírtakkal!Jegelni akkor jegelek ha a jegelés időtartama nem haladja meg a 3HETET és csak olyan tagoknak akik megfelelö REFERENCIÁVAL vagy negativum nélküli értékeléssel vannak fenn a fórumon,de nem 2hete....itt minimum elvárok jópár hónapot!A jegelés még annak mehet akit ismerek és pár üzletet lebonyolítottunk,ŐK ELSÖBBSÉGBEN RÉSZESÜLNEK NÁLAM.
3.ÁTVERÉS/CSALÁS:lyen dologban a fenntiben kitűzött dolgok miatt remélem nem botlok bele,de ha mégis rendőrségi feljelentést és az oldalról való kizárást éred el,ha neked ez megéri tőlem mehet így is!
4.ÉRTÉKELÉS :Sikeres üzlet után elvárom mindenkitöl az értékelést és ugyan így tőlem is mindenki elvárhatja természetesen!Ez neked is és nekem is sokat jelent a további üzletkötés szempontjából!
Kérek mindenkit a leirtakat figyelembe véve megkeresni üzlet céljából!
Köszönöm mindenkinek a megértését és hogy benéztél hozzám!

Hozzászólások

(#1) pcguru23


pcguru23
aktív tag

:R

(#2) Hammer0627


Hammer0627
csendes tag

Hát ez nagyon rendben van igy!! :D

(#3) pcguru23 válasza Hammer0627 (#2) üzenetére


pcguru23
aktív tag

Szerintem is! :R

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.