2020. július 8., szerda

Gyorskeresés

Videokonvertálás

Írta: |

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Üdv! Valaki tudna segíteni abban, hogy h.265-t hogy tudnék egyszerűen h.264-re át konvertálni? Ne legyen ott semmi féle logó.

Hozzászólások

(#1) Cucuska2


Cucuska2
(őstag)

Handbrake?

Rock and stone, to the bone! Leave no dwarf behind!

(#2) N€T0X|N


N€T0X|N
(őstag)

Lehet, hogy az Any Video Converter tud ilyet, mert a fizetős verzió tud H265-be kódolni, de lehet, hogy olvasni a free is tudja (a free ugyanis H265-be nem tud kódolni, de H264-be igen), ami korlátlanul használható, nem lesz se logo, se semmi a konvertált cuccon. Nekem sajnos nincs H265 videóm, amivel ki tudnám próbálni.

Sent from my keyBoard

(#3) Domonkos


Domonkos
(Ármester)

ffmpeg

Elado lakas (Pecs): https://hardverapro.hu/apro/pecs_kiraly_utca_42_nm-es_lakas_3/friss.html

(#4) draco31


draco31
(addikt)

Format Factory ?

ASUS VivoBook S14 S410U /\/\ Samu A50 /\/\ Amazfit Bip

(#5) Zsébernardo


Zsébernardo
(őstag)
LOGOUT blog

Mivel HD6850-ed van, ezért az első ajánlatom A's Video Converter portable. Hardveres AMD APP konvertálásra képes, de egy probálkozást megérhet a H.265 kérdésben. AviDemux és MediaCoder kezeli a H.265 videókat, de szoftveresen a CPU dolgozik a konvertáláson. Az egyik kiemelt kedvencem az XMedia Recode. OpenCL erőforrásokat (VGA és CPU) fehasználva gyorsit a kódolás közben, de nem minden hardvert ismer fel az OpenCL támogatási listán. Igy ilyenkor csak szoftveresen konvertálgat jó hosszú ideig, de legalább a képminőség majd kifogástalan. H.265 konvertálás közben a bitrátát magasan érdemes beállitani, mert igy képminőségromlás nélkül nézhető meg a videó H.264-ben. :) [link]

[ Szerkesztve ]

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2020 PROHARDVER Informatikai Kft.