2019. június 26., szerda

Gyorskeresés

Microsoft Campus licenc igénylés

Írta: | Kulcsszavak: Microsoft . Campus

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Egy kis érdekesség, bár lehet, hogy volt már róla hír, csak Én nem tudok róla.. Szóval, kíváncsiságképp beléptem Modulo-ra, és a Campus licenc igénylés alatt az alábbit találtam:

Tisztelt Ügyfelünk!

A korábban 2011. február 28-ig érvényben lévő Tisztaszoftver Program (Campus és School Megállapodás) 2012. március elsejéig ismét megújításra került.

Ennek értelmében a felsőoktatási intézmények oktatói és alkalmazottai otthoni használatára a megállapodás biztosítja a Microsoft Windows 7 (vagy bármely elérhető korábbi verziójú Windows) Professional operációs rendszer bármely nyelvű frissítésnek (alap OEM továbbra is szükséges) és a Microsoft Office 2010 (vagy bármely elérhető korábbi verziójú Office) Professional Plus bármely nyelvű irodai programcsomagnak díjmentes és jogtiszta használatát.

A bármely nyelvű Office 2010 (vagy bármely elérhető korábbi verziójú Office) Professional Plus szoftvernek a hallgatók által történő ingyenes otthoni használata rászorultsági alapon lesz biztosított, amelynek módja őszi időszakra kerül kidolgozásra. A korábbiakkal ellentétben a hallgatók számára az új szerződés nem biztosít Windows operációs rendszer frissítés licencet otthoni használatra.

Mindezek miatt a fenti termékek licenceinek elektronikus igénylése később válik újra elérhetővé. A fejleményekről részletesen a www.tisztaszoftver.hu oldalon tájékozódhat.

Megértésüket és türelmüket köszönjük.

Tisztaszoftver Ügyfélszolgálat

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.