2024. március 2., szombat

Gyorskeresés

Rendelés folyamata, kiszálítás, átvétel, beszmítás

Írta: |

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

A rendelés folyamata:

Laptopok esetében:
A termék hirdetésében a „Pontos adatokat, jobb képeket és bővítési lehetőségeket itt találod:" sor alatti linkre kattintva, az elnavigál a webshopunkra. Ha van ilyen link, akkor ezen a felületen keresztül (Westnotebook webshop) megrendelhető az adott készülék a kosárba rakásával és webshopon keresztül történő megrendelésével.
A webshopunkban az árukészletet mindig valós időben nyilvántartjuk, ezért a webshopon lévő árukészlet mindig a valóságot mutatja. Minden bővítési opció (office telepítés, RAM, SSD bővítés, matricázás stb.) kiválasztható webshopunkban.

Egyéb termékek és kishibás laptopok esetében:
Ha olyan termékről van szó, ami nem szerepel a webshopunkban, akkor a termék hirdetésében „Pontos adatokat, jobb képeket és bővítési lehetőségeket itt találod:” link nem lesz a hirdetésben, így webshop helyett a következő módon tudja megrendelni a terméket:

Személyes átvétel:

Privátban vagy telefonon (+36 30 79 39 000) egyeztessen velünk, hogy megvan-e még a termék. Ha megvan, akkor bármikor át tudja venni nyitvatartási időben üzletünkben (ld. lentebb).

Kiszállítás:

Ha délután 1-ig leegyeztetjük a szállítást privát üzenetben, akkor 2 munkanapot vesz igénybe a kézbesítés. Délután 1 után megbeszélt rendelés esetén pedig 3 munkanappal kell számolni.
Megrendeléshez szükséges adatok (kérjük, privát üzenetben írja meg):
Termék linkje/neve:
Fizetési módja (átutalás/utánvét)
Név:
Cím:
Email cím:
Telefonszám:
GLS automata esetén annak címe:

GLS csomatautomaták listája:
https://gls-group.com/HU/hu/depo-csomagpont-kereses

Átvételi lehetőségek:

Személyes átvétel:

A 1062 Aradi utca 35. szám alatt lehetséges hétköznap 10:00 - 18:00 között, illetve szombaton 10:00 - 16:00 között fixen nyitva tartunk. (Westnotebook laptop üzlet)

Házhozszállítás:

Átutalás: A csak hardveraprón hirdetett termékek esetében az átutalás 1800Ft, az utánvét pedig 2600Ft + a beszedendő összeg 1% (pl. 100.000 Ft esetén összesen 2600+1000, azaz 3600 Ft). GLS csomagpontra szintén ugyanennyi a házhozszállítás.
Utánvét: A kisebb dolgokat átutalás esetén 1400Ft -ért tudjuk GLS csomagautomatába küldeni, utánvét esetében pedig 2200Ft + a beszedendő összeg 1%-a (tehát pl. 100.000 Ft-os utánvét esetében 2200+1000, azaz 3200 Ft).
GLS csomatautomata:
Csomagautomaták térképes listája:
https://gls-group.com/HU/hu/depo-csomagpont-kereses
Csomagautomatánál a maximális méret: (max 42 cm * 51 cm * 39 cm, max 5Kg)

Beszámítás:

Kereskedelemből élünk, vállalunk garanciát minden gépünkre és rengeteg költségünk van, ezért csak piaci ár alatt tudjuk csak beszámítani a készüléket, ezt kérem vegyék figyelembe!

Ha szép állapotú és nincs műszaki hibája, be tudjuk számítani a notebookot. Ha repedt, törött vagy nagyobb karc van a gépen, akkor semmiképp nem érdekel minket.

Magánszemélyként adásvételi szerződéssel el tudja adni a készüléket (évi 600.000 Ft-ig teljesen jogszerű magánszemélyként az értékesítés, nem kell adózni utána).

Átadás előtt kb. 10 perces tesztet kell lefuttatunk a gépen, úgy, hogy van rajta operációs rendszer. Amennyiben személyes megtekintés során valamilyen hiba kijön a gépen, abban az esetben a megadott irányár módosulhat.

A kijelzőt kérlek teszteld le itt (F11-et kell nyomni és utána Start test):
https://lcdtech.info/en/tests/dead.pixel.htm

A gép pontos konfigurációjára lenne szükségünk, hogy tudjunk mondani egy árajánlatot.

Amire szükségünk lenne:
Állapot:
Laptop pontos típusa:
Kijelző felbontás, méret:
Processzor:
Memória:
Háttértár:
Videokártya, ha van különálló:
Garancia, ha van még a készülékre:
Billentyűzet nyelve, világítós e vagy sem:
Akkumulátor állapot:

Teljesen végleges árat személyes megtekintés után tudunk adni.

  • Nem lehet hozzászólni
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.