2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Telefónia rovat

Zopo C2

Egy véletlen folytán a W8 tesztje után néztem bővebben körül a "kínai piacon" és találtam rá.

[ ÚJ TESZT ]

Multimédia

A kijelzője az csodálatos, nincs mese, a Full HD az egy élmény. Antutu természetesen 1920x1080-as felbontást ír és 480 dpi-t.
A színei szerintem nagyon szépek és tiszták. Ugyancsak a Galaxy S Plus-szal tudom összehasonlítani, mellétéve a Samsung színei túlzóak és túlszínezettek, a Zopo színei sokkal természetesebbek.

Maximális fényerő mellett, még erős napsütésben is látható és olvasható. Egy újabb apró hiba, hogy automata fényerő mellett kb. 50-60%-ig állítja csak a rendszer, valahogy ez fölé nem hajlandó menni. Ez a fényerő viszont napsütésben nagyon kevés. Feltételezem, ez megint csak a rendszer hibája és remélem, hogy javítani fogják.

Mindenféle HD videót zökkenőmentesen lejátszik, bámulatosan szép. Lejátszás közben a kijelzőt forgatva sem akadozik a videó.

A hangja elég jó, mondhatom hogy kiemelkedő, valószínű, hogy jót tett a Yamaha chip a hangzásnak. A saját hangszórója, hát ne várjunk csodát, mégiscsak egy pici hangszóróról van szó, de hallgatható és elég hangos is.

A hozzá kapott handset nem agybadugós, nekem ez jó, mivel utálom az agybadugósat. A hangzása szép, telt, bár hiányzik belőle a basszus. Próbáltam viszont egy minőségi fejhallgatóval is, na, azzal már teljesen más a helyzet. Tényleg szép a hangzása, minden hang a helyén van, szép telt. Fejhallgatóval nekem egy picit halk volt, lehet, hogy egy kis háttér buherával lehet még rajta emelni, de azért meg vagyok vele elégedve így is.

Antutu szerint a hátlapi kamera 12,6 megapixel, a hátlapon 13,1 szerepel. Teszek fel néhány képet, amit a telefonnal készítettem. Bővebben nem kívánom kommentálni a képeket, mindenki döntse el, hogy kinek hogyan tetszik. Részemről egy telefontól ne várjunk csodát, akármekkora is lesz a megapixel, az csodát nem fog tenni egy képen.

A kameránál elég sok mindent lehet állítani, színeket, telítettséget, stb.

Az elülső kamerára az Antutu 8 megapixelt ír, pedig aleírásban csak 5MP van, mindenesetre a videóhíváshoz messze több mint elég.

Fotózásnál természetesen ki lehet választani, hogy az első vagy a hátsó kamerát szeretnénk használni.

Videó készítésénél 5 lépésben lehet beállítani a felbontást. HD videóval teszteltem, szép gördülékeny, szaggatásmentesen rögzít. Ehhez persze az kell, hogy megfelelő sebességű legyen a kártya, amire rögzítjük a videót.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.