2024. május 19., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Telefónia rovat

WayteQ xTAB 8Q GPS - ismét sokoldalú

A WayteQ frissen piacra dobott 8 inches táblagépe GPS-szel érkezik ismét, ám a dual SIM ezúttal kimaradt.

[ ÚJ TESZT ]

Külső, kijelző

A készülék eleje

A készülék elején a 8"-os kijelző tárul elénk, amely egy 800x1280 pixel felbontású IPS-LCD panel. A kijelző immáron teljesen piacképes. Szép színek, jó betekintési szögek, a felbontás szerintem elég. Igen, vannak már 4K kijelzők, de nem ebben az árkategóriában. Megszokottan 0,3 megapixeles "webkamera" avagy első kamera jelen van. Skype videótelefonálásokra tökéletes. Maga az érintő felület fekete színben pompázik, ami személy szerint nekem jobban tetszik, mint a fehér megoldások, ennek kifejezetten örültem.

A készülék hátsó fele

A készülék hátsó fele ismét fehér színben pompázik. A fóliát ismét nem ajánlott eltávolítani, mert kényes, könnyedén karcolódik, ezért is vettem meg hozzá a tokot is. Természetesen, plasztik anyagokkal dolgoztak, sima a tapintása, összeszerelés minősége teljesen rendben van, nem nyöszörög, nem nyekereg. Középen a modell neve található, legalul kis méretben a tablet széria száma, legfelül a "fő" kamera helyezkedik el.

A felső részen helyezkedik el az összes kezelőszerv, jobbról haladva bekapcsoló - lezáró - feloldó gomb, hangerő fel-le, 3,5-es jack csatlakozó, micro usb csatlakozó, és ismét megjelent a HDMI csatlakozó is. Érdekesség, hogy a micro SD kártya tárhelyét egy pici hátlapocska takarja.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.