2024. június 4., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Számtech rovat

Világító klaviatúrák: a belépő szint

Három elérhető árú, vezetékes versenyző a beépített világítással rendelkező billentyűzetek mezőnyéből.

[ ÚJ TESZT ]

A versenyzők

Nem volt túl nehéz a választás, amikor a 3 tesztalanyt próbapadra küldtem, egészen 4500 Ft-os árkategóriától indulnak, akár 7000 Ft-ig, bolttól nagyban függően! Mielőtt választás elé állna bárki, tessék nagyon körülnézni az árakat illetően!

A versenyzők: Genius KB-G255, A4Tech K-800L, Modecom MC-9006

Csomagolás:
A csomagolásuk teljesen átlagos, a Genius KB-G255 marketingdumáktól hangos, az A4Tech K-800L ezt jóval szerényebben teszi (azt is javarészt a hátoldalon), míg a Modecom MC-9006 doboza teljesen sallang és reklámmentes.

Mi van a dobozban?
Modecom: Billentyűzet, felhasználói kézikönyv, magyar nyelven is, ami a készülék alap adatait tartalmazza (méret, gombok száma, gyorsbillentyűk, stb..), illetve a rendszer követelményeket és telepítést. (Utóbbi plug and play, ki gondolta volna.)
A4Tech: Csak a billentyűzet, a többi fontos információ a doboz hátoldalán található.
Genius: Billentyűzet, pótgombok (8db) és kiszedőszerszám, "user's manual" magyar nyelven is, ami a gyorsgombok funkcióját, illetve a gombok cseréjét írja le.

Mi a közös bennük?
Minden billentyűzet USB (2.0) csatlakozással rendelkezik, a kábel kivezetés jobb felül található, médiavezérlő gombokkal, magyar nyelvű gombkiosztással és háttérvilágítással rendelkeznek. Nagyjából egy árkategóriájú, belépőszintű termékek.

A következő oldalon részletesen kitérek mindegyik klaviatúra fontosabb jellemzőire, erősségére, hibáira, melyek részben szubjektív vélemények és csak irányt mutatnak egy esetleges vásárlás megkönnyítése érdekében!

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.