2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Telefónia rovat

Samsung Galaxy S3 Mini - tudás rovása

A zászlóshajó kis tesója érkezett meg: kisebb mérete kisebb tudást takar, és az árcédula is karcsúbb.

[ ÚJ TESZT ]

Külső

Külső

A cucc méretei jócskán kisebbek az S3-nál, alanyunk kb. akkora, mint az S3 kijelzője, pontosítva 121,6 x 63 x 9,9 milliméter és 111,5 gramm súlyú. Zsebünkben kényelmesen elfér, nem húzza le azt, nem dudorodik ki és hasonlók. A borítás lakkozott műanyagból készült, teljesen megegyezik a felmenőjéével. Recsegés nem hallható, masszív dologgal nézünk szembe.

Az előlapon elterülő kijelző 4 hüvelykes, WVGA, azaz 480 x 800 pixeles felbontású, Super AMOLED megjelenítő. Itt is pentile mátrix elrendezést találunk, de nem feltűnő, tehát tényleg csak közelről nézve vehetjük észre. Betekintési szöge hatalmas, szép képet ad, és a fényerő is rendben van, amennyire ez a téli időszakban kideríthető volt. A panel alatt 2 kapacitív és egy fizikai gomb található (opciók, home, vissza), felül egy ezüstös Samsung felirat, felette a külön kiálló hangszóró is helyet kapott. Balra tőlük a közelségmérő szenzor és a VGA felbontású előlapi kamera néz ki a nagyvilágba, ezeket egy Gorilla Glass üveg védi a karcoktól, egyéb behatásoktól.

Az éleken egy ezüst színű, szálcsiszolt fém hatású műanyag keret fut körbe, ez esztétikus szerintem. A jobb szélén felül a képernyő lezárását és feloldását szolgáló gomb kapott helyet, az alsó élen a microUSB foglalat és a mikrofon.

Bal szélén felül a hangerőszabályzó gombpáros van, felülre pedig a 3,5 mm-es Jack aljzat került.

A hátlap lakkozott műanyag elem, nagyon gyűjti a karcokat, jobban örültünk volna egy matt hátlapnak, de akkor már eltér külsőben a nagy tesótól. A hátlap alsó részén semmi nincs, a felső részen egy Samsung logó, felette a LED-es segédfénnyel megtámogatott kamera kapott lukat magának, mellette pedig a külső hangszóró.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.