2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Telefónia rovat

Samsung E1175: a bébicápa

A Samsung Shark széria legkisebb tagja: keveset tud, de azt jól...

[ ÚJ TESZT ]

Belső, Extrák,. Üzemidő, Összegzés

A szoftver a Samsung által fejlesztett fapados cucc. Személyre szabása korlátozott, mivel összesen 3 téma és 3 háttérkép közül lehet választani ami nem sok. A főmenü az alap 9 ikonból áll. Sorrendet nem lehet változtatni, ahogy az ikonokat sem.

A telefonkönyv egyszerű. Semmi extra mező nem adható hozzá a nevekhez és a kapacitása le van korlátozva 500-ra. Viszont beszélgetés közben a hangminőség kiváló, és engem is jól hallottak. Az üzenetekre áttérve mint már mondottam a gépelés kényelmetlen és nem sok mindennel lát el. 918 karaktert lehet beütni egy SMS-be és maximum 300 üzenetet tárol a memória.

Extrák sora sem hosszú. Játékból 1 van. Egy Jewel Quest nevű izé, ami engem kevésbé szórakoztatott, inkább agygörcsöt kaptam tőle, mert ezen a kicsit kijelzőn ez a játék nem egyszerű. Extrák között van a Rádió, Számológép, Mértékegység Átváltó, Időzítő, Stopper, Elemlámpa. Mind egyszerű de jól használható.
A Rádió is a fapados jelző a megfelelő. Magunknak kell megkeresni és elmenteni az adókat, viszont ha megvannak, a mellékelt fülessel elég szépen szól. Persze a mélyek azok felejtősek, de jó hangos ami jó pont. Van még naptár, emlékeztető, Ébresztőóra a szokásos dolgok amik kellenek.

A 1175-be egy 1000mAh-s telepet rejtettek ami több mint az én régi Corbymban. 10 óra beszélgetési és 1000 óra készenlét időt ígér. Nekem napi 3-4 órás Rádió mellett is 1 hétig üzemel, ha nem használom van az másfél hét is, úgyhogy ez egy jó pont.

Összegzés

A 1175 remek alternatíva egy második telefonnak. Kíméletes a pénztárcához, mivel az áruházakban 4000 forintért megkapható kártyás csomagban, függetlenül 7000 ft ért jutható hozzá. Egyszerű, nem néz ki rosszul, és amit tud, azt jól tudja.

Pro
-kellemes design
-egyszerű kezelés
-brutális üzemidő
-remek ár/érték arány

Kontra
-Rosszul megtervezett gombsor
-testreszabás minimális

A kommentekben értelmes hozzászólásokat kérek, nem fricskázó, furkálódó kommenteket. A cikkel kapcsolatban észrevételt, hibát PM-ben kérek. Köszönöm

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.