2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Játékok rovat

Ozone Blade - olcsó játékos

Olcsó, szép, sokat tudó billentyűzet: kétszínű háttérvilágítás, jó nyomásponttal rendelkező billentyűk.

[ ÚJ TESZT ]

Világítás és driver

Ahogy fentebb már említettem, a világítás a makró és funkció gombokra nem terjed ki. Nem rendelkezik világítási effektekkel sem. Tehát nem fog pulzálni, gépelésre villogni és hasonló dolgok. Ellenben kapunk fényerőszabályzót, kivezetve közvetlenül a burkolatra. A három visszajelző LED fölött egy Ozone feliratú kis csúszka látható, melyet ha elcsúsztatunk a fényerőt szabályozhatjuk.

Ha teljesen letoljuk bal oldalra, akkor a világítás elalszik. Nem változik viszont a színe a három kis LED-nek. Ez nem csak a magyar verziónál, de az angolnál is így van. A csuklótámasznál látható két darab kis csík szintén a kiválasztott színnek megfelelően világít. A világítás nem kapcsol le akkor se, ha a gépet kikapcsoljuk, vagy ha újraindítjuk.

Ha egyszer bekapcsoltuk, az úgy marad. Ha valakit esetleg ez zavar, akkor csak a fényerőszabályzóval tudjuk lekapcsolni, vagy gép leállítása előtt kapcsolja le a világítást.

Meghajtóprogram:

Az Ozone rendhagyó módon nem cifrázta túl a drivert. Egyszerű, semmi sallang, csak a fő funkciók. Itt tudjuk beállítani, hogy az 5 profilhoz milyen makrók tartozzanak, valamint, hogy melyik billentyű milyen funkciót töltsön be.

A multimédiabillentyűk kivételével (F1-F6), mindegyiknek meg tudjuk változtatni a funkcióját. Akár fel is cserélhetünk két gombot.

Ha valamelyik profilhoz nem szeretnénk háttérvilágítást, csak válasszuk ki, majd kapcsoljuk ki a billentyűzet segítségével. Innentől kezdve, ha az a profil aktív, nincs háttérvilágítás, de bármikor visszakapcsolható.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.