2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Számtech rovat

Hyundai A7: egy tablet a sok közül...

Mivel nem találtam írást erről a távol-keleti "csodáról", gondoltam megosztom a tapasztalataimat.

[ ÚJ TESZT ]

Bevezető, tartozékok

Előzetesen szeretném elmondani, hogy korábban már írtam egy blogbejegyzést erről a készülékről, csak sajnos akkor nem volt merszem kirakni a főoldalra és amúgy sem volt még annyi tapasztalatom vele, hogy érdemi tesztet írjak róla (1-2 napja volt nálam még csak).

Ő volna az

Szóval: itt a nyár, úgysem voltam már évek óta nyaralni, így gondoltam, nem ártana legalább a Magyar Tengerhez leruccanni legalább 1 hétre.

Igen ám, de az igazi kocka nincs meg számtech nélkül, még a parton sem, valami kütyü jól jönne, amin tudok filmezni, esetleg ha van wifi, akkor netezni, levelezni. A laptop drága és nekem felesleges is, az okostelefonom meg kicsi ilyen komolyabb videózáshoz (3,7").

Nézzünk körül! Külföldről rengeteg tablet rendelhető, de többségük Ebay-es, meg mindenféle kínai oldalon van, ezért megnéztem a magyar lehetőségeket is. Az egyik oldalon lettem figyelmes erre a Hyundai A7-es szerkezetre, papíron nem tűnt rossznak, ezért is lettem rá kíváncsi, hogy 25e forintért mit is tudhat? A "V" betűs magyar aukciós oldalon le is csaptam rá, plusz 1000Ft a posta, így a végösszeg 26e jó magyar forint.

Hála az eladónak, valóban meghozta a posta a dobozkát, ami a hirdetésnek megfelelően tartalmazott mindent: a készüléket, papírokat (pl. kínai garlevél!), egy fülest és egy USB-s kábelt. Sajna töltőfej nem jár hozzá, de ne legyünk telhetetlenek!

(Specifikációk a cikk utolsó oldalán!)

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.