2024. május 9., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Telefónia rovat

LeEco Le 2 Pro: Le a kalappal!

Újabb szuper telefon készült a LeEco boszorkánykonyhájában, ami a személyes kedvencem lett.

[ ÚJ TESZT ]

5. Képernyő, hang, EUI

Kijelző és hangszóró:

A telefon egy 1080p-s 5.5" méretű In-Cell technológiás megjelenítőt kapott, ahol a pixelsűrűség 403ppi. Nagyon szépek a színek, a kijelző fényereje napfényben is bőven elegendő. Az In-cell technológia még jobban segít ezen. A kijelző két oldalán a kávák nagyon keskenyek, ezt a LeEco bezel-less design-nak hívja. Van pár mm káva, de ettől sokkal kisebb már nem nagyon lehetne. Szerintem nagyon jól mutat vele a kis a Le 2 Pro.

Alul két hangszórórács van, de csak az egyikben van valóban hangszóró. De az az egy nagyon jól szól. Kellően hangos és tiszta, nem az a minőség, amit ebben a kategóriában megszokhattunk.

A rendszer:

A telefonon az EUI 5.6 verziója fut, Marshmallow alapokon. Az AOSP droidnak egy apró nyomát sem lehet felfedezni a készüléken, teljesen át van szabva a kezelőfelület.
Viszont látszik, hogy eléggé kutyafuttában módosították rá a korábbi 5.5-ös verziót, mert az angol fordítás itt-ott hiányos még, ezáltal a magyar fordításunkon is dolgozni kell még.
A felület iszonyatosan gyors, akadás, belassulás, instabilitási probléma egyáltalán nincs. De nem is vártam el mást egy ilyen hardvertől. Átlagosan 2 GB körüli RAM van szabadon, 3-tól többet még nem tudtam megetetni vele.
Nem szeretnék bővebb bemutatót tartani az EUI-ról, mert jövő hónapban jön az 5.8, majd nyáron a 6.0, akkor azt hiszem megér majd egy külön bejegyzést. ( ha eleget fejlődik. :) )

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

  • Ulefone Metal 4G bemutató

    A reklámszöveg szerint a prémium érzést szeretné elhozni a lehető legjobb áron a középkategóriába is.

  • Vernee Thor okostelefon

    Egy vadonatúj telefon gyártó lépett be a piacra nagy robajjal, mennydörgéssel, melynek már az első készüléke is nagy vihart kavart.

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.