2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Telefónia rovat

Xiaomi Redmi 1s: kínai gyerek, amerikai szívvel

  • (f)
  • (p)
Írta: |

Van ennél nagyobb, vékonyabb, gyorsabb, jobb fényképezős, de kellemes a hardver és korrekt az ár.

[ ÚJ TESZT ]

Rendelés, külső

Nézegettem több oldalon, de az antelife-tól már rendeltem korábban. Tetszik, hogy válaszolnak az e-mailekre, meg, hogy eddig minden rendben megjött, amit rendeltem. Az ár is itt volt a legalacsonyabb, szóval nem sokat gondolkodtam 180$(>40000 Ft) volt és szerencsére akkor indult a Facebook promóció, ahol az antelife2014hu kuponkódért cserébe kaptam még 10$ kedvezményt. Azóta még olcsóbb lett. De ez csak valami átmeneti akció.

A DHL 4 nap alatt rendben meghozta, korrektül be volt csomagolva. Túl sok tartozék nem volt a dobozban, a Xiaomi környezetbarát papírból csinálja a csomagolást, ami elég prolin néz ki, de a fák megmentése nemes cél, kicsit furcsa egy kínai gyártótól, lehet, van remény.

A dobozban a töltőn, USB-kábelen, és a közép-európai átalakítón kívül más nem volt. A gagyi füles nem is hiányzott, de a tokot vagy fóliát azért küldhettek volna, főleg, hogy a gyárin számomra értelmezhetetlen pálcikaírás volt. De sebaj, legalább tesztelhetem a Gorilla Glass II-t.

A telefon teljesen telefonalakú, semmi extra, minden a helyén, jobb oldalt a hangerőszabályzó és a power gomb a tetején a fejhallgató csatlakozó, alul középen az USB-csatlakozó. A hátlapon kamera, LED vaku és hangszóró. A hátlap levehető alatta van a kivehető 2000mAh-s akkumulátor, a két normál SIM-foglalat és a micro SD kártya helye.

Egészen egyszerű téglalap alakja van, de a sarkai lekerekítettek ami remélem, csökkenti majd a sarkok kopását. Az anyagfelhasználás egyszerű, de nem rossz, strapabírónak látszik. Az összeszerelés kifogástalan, nem recseg, masszív hatást kelt. Átgondolt készüléknek tűnik, mindenféle exibicionizmus nélkül.

A 4,7”-os kijelzővel szerelt telefon ma egyáltalán nem számít nagynak, a mérete nagyon kellemes, pont annyival kisebb a T100S-nél, ami kényelmesebbé teszi zsebben, a 0,3”os kijelző méretkülönbséget szinte észre sem veszem. Ez nem lóg ki a tömegből és biztosan nem p*ncimágnes, bár szerintem egyik telefon sem az.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.