2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Wii would like to play

Ez a cikk egy beszámoló, élménytár, ajánlás és teszt is egyben!

[ ÚJ TESZT ]

Prológus

Hogyan lesz egy törzsgyökeres PC-s gémerből zöldfülű WiiZARD? Hát (unokatesómnak hála) játszhat Wii-n! Azaz nyaraláson két hétig próbálgattuk a kicsikét, de ez részletkérdés.A konzol technikai részleteire már kitértem egyszer, de a cikk végén leírom a hivatalos rizsát.

Nah! Nemrég a személyes bejegyzéseim között kikértem a véleményeteket, hogy melyik konzolt vegyem meg. A többségetek az XBOX360-at ajánlotta. Hát engem ez nem szédített el: hangos, sokat eszik, nagy helyet foglal, RRoD veszély, stb. Bevallom volt egy, de ahogy a nagy könyvben meg van írva, gari lejárta után RRoD lett. Megjavíttattam, túltettem magam rajta. Ha a jövőben mégis ezt választanám (mondjuk a Natal miat) akkor csakis Jasper alaplapos Elite lesz esetleg Slim.

A PlayStation 3-at akkor szerezném meg magamnak, hogyha Anonymusnak nem lenne már:). Nála kockuluk rendszerint szinte minden first-party gémmel (MGS, Resistance 2, stb.), de belegondoltam mi lenne, ha nekem is lenne egy? Hát Single lenne az egész (max. Co-op.), mert apám lemondta az ADSL-t (hamár lejárt a hűség...) és mobilinternet lett helyette (w'n'w). Ez annyiból nem szerencsés, hogy nem nagyon tudnék multizni (Resistance 2-ben pedig az a király!). A másik ok pedig, hogy nincs HDTV-nk. 1024x768-ban pedig elég rondák a gámák, így e tekintetben a box jobb (összehasonlítottam mindkettőt másodunokatesómnál és ott szebb pár game olyan felbontásban pl.: Bayonetta). A fekete bika tehát számomra álom marad, addig amíg fel nem lesz törve (:) ) vagy elfogadható lesz az ára.

A Wii pedig már régóta ott motoszkált a fejemben. A forradalom amit a Nintendo az iráyítás terén mutatott meg, teljesen lenyűgözött (csak ne lennének olyan oltári nagy állatok akik a PS3 és a Wii grafikai tulajdonságait). A hardvere -mint már leírtam- gyenge, de nem is ez adja el a konzolt. Az exkluzív címek és a multiplatform játékok wii-s irányítása is bejött.

A csomag tartalma

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények

  • Wii have a problem

    Egy kicsit betekintünk a nagy N 7. generációs konzoljának burkolata alá

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.