2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Számtech rovat

Cube U30GT - az olcsó kínai táblagép

Specifikáció: - 10.1" IPS kijelző, 1280*800 felbontás, tempered glass, 10 pontos érintőképernyő   -...

[ ÚJ TESZT ]

Garancia (Kínába)

Augusztus 4-én adtam postára a gépet. Regisztrált légipostával bubis borítékkal együtt 6000ft volt!
Az első sikertelen kézbesítés után Augusztus 22-én kaptam meg az emailjüket, melyben azt írták megkapták a gépet megnézték és az általam videóba mutatott hibákat észlelik ők is. Elküldték a gyártónak 2-4 hét múlva lesz info! (Amíg nem küldtem videót a hibákkal addig csak félrebeszéltek)
A 3. héten megkérdeztem emailben,hogy van-e valami info a gépről. Azt a választ kaptam hogy elküldték a gyártónak 2-4 hét és lesz info. Újabb 2 hét múlva megint írtam nekik,hogy most már érdekelne hogy mit csinálnak eddig. Azt válaszolták most nemzeti ünnep van ha lesz info írnak. Na ezután írtam nekik egy mailt amire én sem vagyok büszke,de a válasz ami jött rá az volt hogy másnap postázzák.Milyen érdekes.Október 18-án végre vissza is kaptam a gépet.

Vadi új töltővel is töltés közben továbbra is használhatatlan a gép ,mert amire nyomok nem az nyílik meg és olykor random programok is megnyílnak maguktól.
Magyarán halott aksit cserélhették ki maximum meg rárakták a 4.1.1-es androidot és ezzel részükről le lett tudva a dolog.A wifije ugyanugy semmit nem ér mert egy pár perces youtube videót sem lehet végignézni.
Részemről a pandawill egy szélhámos cég ezen a téren!Nem hiszem el hogy egy ekkora forgalommal meg mi egyébbel rendelkező cégnek olyan nehezére esett volna egy új gépet küldeni.

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.