2024. március 19., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Játékok rovat

Catherine - PS3 bemutató (18+)

Őrület, miket össze nem hoznak a játékfejlesztők, s az eredmény mégis kellemes!

[ ÚJ TESZT ]

Bevezetés

Már többen elmondták, és én is csak megerősíteni tudom a következő kérdés válaszát. Hova kell ellátogatnunk, ha igazán egyedi, művészi játékkal szeretnénk játszani? Japánba. Jelen esetben az Atlus stúdióba, akik a Studio 4C° csapattal együtt alkották meg a Catherine-t. A végeredmény pedig egy ügyességi puzzle-platformer kalandjáték lett. Elég furán hangzik, igaz? Nekem is így hangzott, mikor először hallottam róla, azóta többször szemeztem vele, de mind ez idáig nem tudtam kipróbálni. Most ennek az ideje is eljött.

Kinek mond ez valamit? Nekem elsőre nem sokat...

Szerencsére PSN Store-on igen komoly akció keretében meg lehetett venni, szóval nem haboztam, s azonnal megvettem. Mindezeken túl, ami nálam majdnem 11 órába került, elmondhatom, hogy egyszerre gyűlölöm és szeretem. Ez a kettő is hogyan jön össze? Hamarosan kiderül!

Nemcsak a játék, de az adrenalin is munkához lát

A játék menüje elég dizájnosra sikerült, kellemes zenével alatta. Az igazi extra azonban nem ez, hanem ahogy a töltőképernyőket elfedték. Az egyik esetben egy óra pörög veszettül, míg a jelenet indulása előtt be nem áll a helyére. Vagy más esetekben bölcs mondásokat idéz a játék, melyek eléggé elgondolkodtatják az embert, hogy hogyan vélekedik egyes dolgokról. Legalábbis engem.

A következő oldal igencsak spoileres, ha nem akarod a történetet kiismerni, lapozz a harmadik oldalra!

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.