2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Számtech rovat

Bemutató: HP ProBook 6545b

Szert tettem rá, hát gondoltam bemutatom Nektek

[ ÚJ TESZT ]

Bevezető

Bevezető

Az ünnepek előtti utolsó napokban sikerült hozzájutnom az HP egyik új modelljéhez, a címben is szereplő ProBook 6545b-hez. A következő néhány oldalon ezt a notebookot fogom bemutatni Nektek.

A részletesebb bemutató előtt nézzük át, hogy mivel is állunk (ülünk) szemben!

A HP hivatalos oldala szerint a ProBook család „Stílusos és költséghatékony megoldás, amely alapvető biztonsági és üzleti szolgáltatásokat kínál. A multimédiás tartalmakat nagy felbontású kijelzőkön és kiváló minőségű hanggal élvezheti.”

Tehát belépő szintű üzleti notebookról beszélünk, amelyet a tulajdonságai alkalmassá tesznek arra, hogy megállja a helyét a hétköznapokban is, mint otthoni mindenes.
A típusjelzés is összhangban van ezzel: 6545b. b mint business, azaz üzleti célú felhasználásra kialakított számítógép, az előtte szereplő 5-ös pedig az AMD alapú megoldásra utal, amelyek manapság komoly multimédiás képességekkel rendelkeznek.

Itt szeretnék kicsit utalni blueMerle korábban publikált írására, amelyben az üzleti notebookok besorolását boncolgatja.

Nos, ez a gép már a valódi „business” kategória képviselője, ám ezen belül az elit közé már nem sikerül beverekednie magát. Hogy miért, arra kicsit később derül fény.
Kicsit furcsán hangzik ez a mindent egy gépbe besorolás, de okos tervezéssel talán sikerülhet.

Lássuk, hogy ebben az esetben összejött-e a mérnököknek!

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.