2024. május 12., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Számtech rovat

Avira AntiVir Premium v9

Valóban olyan jó a detektálása, mint állítják?

[ ÚJ TESZT ]

Személyes tapasztalat

Az Avira Antivir Premium kifogástalanul vizsgázott, nem is igen tudok nagyon fogást találni rajta. Szőrszálhasogatóként meg nem kívánnék fellépni.
Annyi megemlítendő, hogy azt vettem észre, többi szoftverhez képest valamivel több a téves riasztása, de inkább webes elemeknél, a fájljaimat nem bántotta.

Talán amit hiányolok az a magyar képviselet teljes hiánya. Se megvásárolni nem lehet hazánkban, sem magyar supportot igénybe venni.
Természetesen valamelyest gondoltak ránk, ugyanis az Avira On-Line Shopjában forintban is feltüntetik a termék árát, ami bruttó 5798 Forint, amiből 1453 forint jótékony célokra megy. Nagyon barátságos ár, amivel aligha lehet versenyezni, csak ugye számolni kell egyéb költségekkel is, mint például a deviza alapú átutalás, mert csak euróban lehet fizetni. Valamint, a német áruforgalmi adókulcs 19%, amit az ár tartalmaz, de erre még rá kell fizetnünk a saját magunk 25%-át.

Értékelésem: 5/5

Jelenleg talán az Avira az egyik legjobb vírusirtó, amit ajánlani tudok, mind ingyenes változatok közt, mind a fizetős termékek között.

Legközelebb az Avast új 5-ös verzióját szeretném tesztelni, így amíg az nem jön ki nem valószínű, hogy írok másik elemzést. De ki tudja, lehet, hogy valami felkelti a kíváncsiságom ;)

Pano
2009-09-05

Azóta történt

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.