2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl - VÉGIGJÁTSZÁS - IV.rész

    Chernobyl belső
    Jónéhány monolith-katona cirkál benn, úgyhogy óvatosan. Ráadásul a jó kis exoskeleton páncélt viselik, úgyhogy hajrá. Brutál fegyvereket tudunk itt is magunkévá tenni, mint pl. A GP37-es, ezzel jó kis fejlövéseket mérhetünk rájuk. Persze ott vannak a jól bevált shotgun-ok is, ami hatásos az exoskeleton ellen.
    Exoskeleton? Kell. Ha gondoljuk, kereshetünk egyet, ehhez nyomuljunk végig a folyosón, majd két irányba mehetünk. A tőlünk balra eső ajtón belépve négy, vagy öt katonát találunk, és egy szobát csövekkel. A szoba sarkában látunk egy jó kis létrát, ezen másszunk le, és lám: megvan a páncél, illetve egy rakás lőszert is bezsebelhetünk. Az exoskeleton páncélnak több hátránya is van, például a 15 kilós súlya, és csak 30%-os sugárvédettséggel bír, de sebaj, az övünkre csatoljunk fel egy-két artifactet, amik növelik az értékeket.
    Keresgéljünk tovább – megéri. Az egyik emeleten például egy FT200M-et találunk, ami lenyomja a GP37-et simán, tegyük el, és hasznosítsuk.

    A Wish Granter

    Folytatás...

    serpenyő 17 éve 120

  • S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl - VÉGIGJÁTSZÁS - III.rész

    X16
    Miután beléptünk az X16-ba, fésüljük át lassan, mindenre kiterjedően a területet. Jónéhány zombival fogunk találkozni, és egyéb mutációkkal.
    Az irányítóterembe érve visszaszámlálás kezdődik, amire Sakharov figyelmeztet is: négy percünk van arra, hogy deaktiváljuk a bekövetkezendő psi-robbanást. Hm, érdekes lesz, ez az első ilyen jellegű küldetés, rühellem, ha időre kell valamit megcsinálni... Főleg az a négy perc...
    A feladat: megkeresni az emeleteken azokat a karokat, amelyek deaktiválják végül egységesen a detonációt működésbe hozó szerkezetet. Miután az alsót is meghúztuk, irány vissza, és a negyedik kart se felejtsük ki a szórásból.

    A dokumentumok megszerzése Ghost-tól
    Most, hogy sikerült a psi-generátort leállítani, pillanatnyilag biztonságban vagyunk a zombie-k elől. De jó... Ghost holtteste könnyen felfedezhető, nem írom le lépésről-lépésre, merre menjünk, valamennyi saját játék-feelingetek is legyen azért Mindenesetre rögös út vezet odáig is természetesen, de megéri.
    Miután megtaláltuk, és átkutattuk Ghost-ot, markoljuk fel a szokásos dokumenteket, majd keressük meg a kijáratot. Különböző gigant mutánsokkal megspékelve nagy nehezen kijutunk, és visszatérhetünk Sakharovhoz. Hálája jeléül eladja nekünk (milyen kedves) a SEVA-overallt, ami egységesen véd a sugárzás, illetve fizikai behatásokkal szemben is. Az egyik legjobb stalkerruha!

    Vissza a csaposhoz

    Folytatás...

    serpenyő 17 éve 67

  • S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl - VÉGIGJÁTSZÁS - II.rész

    The Dark Valley
    A Dark Valley-ba vezető út igencsak macerás, mivel eddig sosem látott/tapasztalt radioaktív sugárzás fogad majd minket. Az imént kapott stalkerruha segít némileg a sugarak, és egyéb hatások elnyelésében, de mindenképp ajánlott olyan artifact viselése, ami szintén támogatóan hat; no meg a játék során rengeteg helyről beszerezhető sugárfertőzés-gyógyító-izéről
    Dark Valley hemzseg egyébként az értékes artifactektől, hála a magas sugárzásnak. Ezeket érdemes összeszedegetni mind, mert viszonylag kis súlyúak, viszont annál nagyobb az értékük – kereskedni velük ideális. Ráadásul, ha párhúzamosan mellékküldetéseket csinálunk, lehet, hogy valamelyikben pont arra az artira lesz szükség, amit épp megtalálunk most.
    Kelet felé haladva, figyeljük a PDA-t is! -, megtaláljuk a labor bejáratát (Lab entrance), és itt találunk egy jó kis aknavetőt is, némi tölténnyel a nagy épület harmadik emeleti egyik szobájában. Délre innen vehetünk egy 800 rubeles puskát az egyik stalkertől, de akár meg is ölhetjük, és miénk a cucc; viszont ekkor a haverjai is betámadnak azon nyomban.
    Amint Dark Valleyba érünk, kezdődik egy kis misszió, amit akár el is felejthetünk, ám a teljes végigjátszás érdekében nyomjuk le ezt is.

    Kövessük Bullet-et Ambush irányába

    Folytatás...

    serpenyő 17 éve 13

  • S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl - VÉGIGJÁTSZÁS - I.rész

    Bevezető Mivel eléggé központi kérdéssé nőtte ki magát az utóbbi hetekben a S.T.A.L.K.E.R.

    Tovább a teljes címlapos íráshoz...

    Teszt 17 éve 1

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.