2024. április 20., szombat

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Operation Mimzy (Mimzy hadművelet)

    The Last Mimzy / Az utolsó Mimic

    Gondolom mindenki ismeri ezt a filmet. Aki nem az ne is nézze meg mert nem nagy szám.
    Viszont én nagyon szeretnék venni egy olyan plüssfigurát mint ami a filmben szerepel.
    Nézegettem a neten, de elég horror árakkal találkoztam. Nem nagyon lehet kapni, de ahol igen ott megkérik az árát. Ráadásul nagyrészt beszélő bábut lehet kapni ami nékem nem kell. Egyrészt mert megdobja az árat, másrészt teljesen felesleges.

    Gondoltam talán vannak itt olyanok akik kapcsolatban állnak a plüssfigura maffiával és olcsón be tudnak szerezni egy ilyet. Vagy van valami nagyon jó varrónő ismerősük aki rendelésre tud egy ilyet varrni nekem.
    De az is jó ha a neten tud valaki egy jó és megbízható oldalt ahol árulnak Mimzyt.

    Íme két kép a delikvensről:

    Huma 10 éve 12

  • INTJ klub

    Gondolkodtam, hogy megnyissam e vagy sem ezt a bejegyzést. Úgy tűnik végül megnyitottam.

    Van egy egész jó kis teszt ami megmondja hogy melyik személyiségtípusba tartozol a 16-ból.
    Én a teszt szerint INTJ lettem. (ez gondolom nem okoz senkinek meglepetést a blog címét tekintve)

    Mivel az INTJ az a személyiségtípus amely a legnehezebben tud beilleszkedni a társadalomba és a legnehezebben találja meg az összhangot másokkal ezért gondoltam össze kéne gyűjteni őket egy topicba.
    (Eredetileg egy táborra gondoltam ahol közösen koncentrálhattunk volna a közös céljainkra, de kiderült hogy a koncentrációs tábor nevet már lefoglalták az angolok.)
    Itt legalább hasonszőrűek között lehetnénk és közösen nem érthetnénk meg egymást.

    INTJ Hatalom!!!

    Huma 10 éve 5

  • Csillámpóni Plüssteázó

    Mindenkit üdvözlök eme csodás teaházban ahol miden csupa csillám, csupa plüss.

    Minden vendég szívesen látott itt egy kellemes beszélgetésre. Hisz mi lehetne ideálisabb hozzá mint egy jó forró tea és egy kellemes társaság?

    Az élet nagy kérdései izgatnak vagy a szomszéd ármánykodásai? Mindkettőben tudok segíteni, hisz van tapasztalatom mindkettőben. Voltam már ármánykodó szomszéd és az élet nagy kérdése is. (Mé nem boldogítasz már mást?)
    De ha más nem, akkor figyelmesen tudok hallgatni. Monitoron át amúgy sem látszódik az ásítás, úgyhogy untass csak nyugodtan. Nem fogom felróni neked és te sem sértődsz meg ha nem veszed észre.

    Én is itt fogom megosztani hatalmas élettapasztalataimat és bölcsességeimet. Szóval ha csak ezért benézel ide olykor, már több leszel valamivel. (idegösszeomlás, agyvérzés, stb)

    Mindenkinek kellemes teázást kívánok!

    Huma 10 éve 178

  • Rántotta

    Íme!

    Huma 10 éve 7

  • Telepatikusan erőszakolta meg a szomszéd

    "Bűnösnek vallotta magát a bíróság előtt az az amerikai nő, akit állítása szerint telepatikusan erőszakolt meg a szomszédja. A nő ezután rábeszélte a férjét, hogy lője le a szomszédot, aki kétszer hátba is lőtte az áldozatot, írja a Standard.net.

    A utah-i nő bűnösnek, de szellemileg fogyatékosnak vallotta magát. A férjét már korábban elítélték, most az a kérdés, hogy a nő is felelősségre vonható-e a felbujtásért. A bíróság egyébként hosszan vizsgálta, hogy a férfi szellemileg beszámítható-e, vagy nem lehet bíróság elé állítani a szellemi állapota miatt."

    Forrás: Index

    Huma 10 éve 11

  • Hivatalnokok

    Ezt a cikket érdemes elolvasni mivel elég érdekes:[link]

    Kiemelnék belőle két mondatot.
    1: "A férfi intelligenciatesztje 75-ös IQ-t mutatott"
    2: "A férfi, aki nős és két gyermek édesapja, emellett hivatalnokként dolgozik"

    Nem is fűznék hozzá semmit, mindenki vonja le maga a következtetést. :D

    Huma 10 éve 29

  • Kedvenc idézeteim

    "Az éjjel valami kis hó esett, ami még szállingózik most is, de nem látni, csak érezni a pelyheket, amelyek eltűnnek az utcák mocskos vályújában, ahol tompa zörgéssel vánszorognak a villamosok, és feltűrt gallérral az emberek, akik úgy mennek valahova, mintha ellenkező irányba is éppen úgy mehetnének.

    Nincs átmenet a sötétségből a világosságba, nincs ellentét, nincs elhatározás; minden csak van, mint valami lomha hegy, amit úgysem lehet megmászni, de nem is érdemes."

    "Nem hiába mondják, sok példa van rá, hogy ájtatos arccal, kegyes gyakorlattal, becukrozzuk magát az ördögöt is."

    Huma 10 éve 6

  • Benevezek!

    Úgy döntöttem indulni fogok (ha szabadidőm engedi) a Logout-díj 2013-on.
    Ez egy közvélemény kutat ás lenne a részemről.
    Milyen cikket látnátok szívesen tőlem? (Búcsúlevelet meg hasonló poénokat minden tiszta lelkű ember mellőzze :) )

    Huma 10 éve 15

  • Túlélőtúra

    Ma indulok. Remélem túlélem a balatoni hegyeket és elveszni sem fogok köztük.
    GPS-el feljegyzem az útvonalat. Kíváncsi vagyok az eredményre.

    Huma 11 éve 18

  • Nagy kérdések

    1) Foszlik az agyam?
    2) A répától tényleg meg lehet tanulni fütyülni?
    3) Ha a nők szerint minden férfi ugyanolyan akkor miért válogatnak?
    4) Hová nyúlkálok hogy mindig koszos a körmöm pucolás után max fél órával?
    5) Ha a csillagok fánkok lennének akkor milyen ízesítésűek volnának?
    6) Miért vágyik sok ember a repülésre?
    7) Te melyik Pindur Pandúr lennél?

    Huma 11 éve 10

  • Arkhimédész felhőkarcolója

    Úgy tűnik, brit építészeknek sikerült akaratlanul megépíteniük Arkhimédész legendás tükörfegyverét, amellyel az ókori tudós állítólag hajókat gyújtott fel a napsugarakból összeálló „halálsugárral”. Egy London központjában épülő felhőkarcoló ugyanis azzal került be a héten a brit sajtóba, hogy megolvasztott egy közelben parkoló Jaguart. Egészen pontosan az autó műanyag részeit, ezerfontos kárt okozva a luxusautóban. Ugyanerről panaszkodott több másik autós is, aki a kérdéses utcarészen parkolt – írta a City AM.

    A különleges alakja miatt csak „Walkie Talkie” néven emlegetett épület üvegfelülete ugyanis nemcsak egyszerűen visszaveri a napsugarakat, hanem felfelé szélesedő homorú formája miatt össze is gyűjti azokat, majd egy közeli utcára fókuszálja. Ahol emiatt nemcsak nagyon világos van, hanem elképesztő meleg is. Az esetről először beszámoló City AM című londoni lap mérése szerint a hőmérséklet a 70 Celsius-fokot is eléri az utcarészen, ahol még a lap egyik újságírója egy tükörtojást is tudott készíteni a visszavert napfény segítségével.

    A 37 emeletes felhőkarcoló az utcába lévő üzleteket sem kímélte. Egyik bejáratánál felgyújtotta a padlószőnyeget, kisebb tüzet okozva, a forróságtól felhólyagosodott az ajtón lévő festék, máshol pedig a padlólapok törtek szét az erős „hősugár” miatt. Az üzlettulajdonosok már attól tartanak, hogy az épület egyszer fel fogja gyújtani a fából készült ablak- és ajtókereteket is.

    Folytatás...

    Huma 11 éve 0

  • Furcsa álmok

    Nektek milyen furcsa álmotok volt eddig?

    Nekem legutóbb az volt a csúcs mikor hajnali kettőkor arra riadtam fel, hogy úristen mi lesz, elköltöttem az összes pénzemet az űrhajómra és nem tudok szappant venni.

    Volt mikor azt álmodtam, hogy egy ház vagyok.

    Rengeteg furcsa álmom volt (mondjuk kinek nem), kár hogy hamar elfelejtem őket. Jegyzetelnem kéne.

    Huma 11 éve 6

  • Nem vagyok ép

    De ez nem meglepő.

    Huma 11 éve 84

  • Gonosz vagy jó?

    Az ember eredendően jó vagy rossz? Semmi sem fehér vagy fekete (kivéve a fehéret és a feketét). Nehéz megállapítani hogy valami már a rossz ill gonosz vagy még a semleges kategóriába tartozik. És ugyanez vonatkozik a jóra is.

    Miután átgondoltam a dolgot arra a következtetésre jutottam, hogy az ember egyértelműen eredendően „gonosz”. Csakúgy mint maga a természet melynek részei vagyunk.
    És hogy honnan is ered ez a gonoszság? Egész egyszerűen megmagyarázható. A túlélésért folytatott harc kegyetlen és kimerítő. A DNS-ünkbe van kódolva az önzés és a kegyetlenség. Ennek köszönhetjük, hogy az emberi faj még nem pusztult ki.
    Röviden ennyi.

    Nem vagyunk jók, mint ahogy a többi élőlény se. Még csak rosszabbak sem vagyunk náluk.

    Huma 11 éve 54

  • Egy nemzeti érték elvesztése

    Nem történt meg, de majdnem. A közelemben csapott le a villám. Ez már nem az első alkalom, hogy a halál körülöttem ólálkodik. Ilyenkor mindig elgondolkodom, hogy vajon mi lesz a világgal nélkülem. Vajon minden megy tovább a maga útján vagy megáll egy pillanatra, hogy kifejezze mélységes gyászát? Felkel-e a nap úgy mint máskor vagy tán örök sötétség borul a világra?
    Nagy kérdések egy nagy embertől.

    Köszönöm!

    Huma 11 éve 33

  • Normális?

    Sok emberben felmerül olykor-olykor hogy vajon teljesen épelméjű e. Hogy az általa tapasztalt anomáliák melyek a fejében zajlanak vajon normálisnak, pillanatnyi kilengésnek tekinthetőek vagy pedig valami komolyabb bajnak a jelei. Én is ezen emberek közé tartozom.

    Eleve a határ meglehetősen vékony a normális és a nem normális között. Elég nagy véleménykülönbségek vannak hogy egy-egy dolog melyik kategóriába sorolandó. Elmondható hogy az a normális viselkedés ami a népesség döntő többségét jellemzi. Ami ettől eltér az már deviánsnak tekinthető. Vagy mégsem? Biztos hogy meg kell bélyegezni egy-egy embert csak azért mert másképp gondolkodik? Nem lehet hogy ez a másképp gondolkodó az aki valójában normális és a többség az amely elveszett valahol az útvesztőben?

    Nos. Mostanában ilyesmik járnak a fejemben.

    Huma 11 éve 10

  • Könyvecske

    - A nevem Cwyd. S neked és a hölgynek mi a neve?
    - Én Aillas vagyok, ő pedig Tatzel.
    - Nagyon mogorvának és rosszkedvűnek tűnik. Gyakran megvered?
    - Bevallom, nem.
    - Tehát ez a baj! Alaposan verd meg; verd meg gyakran! Meglátod, kipirul tőle az arca! Nincs jobb módja vidámságra deríteni az asszonyt egy kiadós verésnél, mivel két verés között nagyon jó a kedvük, hogy elodázzák a következő adagot!
    Egy asszony csatlakozott hozzájuk.
    - Cwyd igazat beszél! Amikor kezet emel rám, nevetek és mosolygok a világ összes jókedvével, mert a fejem tele vidám gondolatokkal. Cwyd verése eléri a célját! Mindazonáltal Cwyd idővel rosszkedvű lesz. Hogyan került csótány a pudingjába? Hogyan költözött bele a moly az alsóneműjébe? Néha, amikor Cwyd a napon szundikál, az egyik birka odatéved hozzá, és belevizel az arcába. Még olyan is előfordult, hogy a sötétben szellemek lopóztak a háta mögé, s alaposan elnáspángolták botokkal és bunkókkal.
    Cwyd bólintott.
    - Valóban. Amikor Threlka kikap a hibáiért, utána mindig különös dolgok történnek velem. Mindenesetre az alapfelfogás jó. A hölgy, úgy tűnik, dugulásos erőtlenségben szenved, mintha arzénmérgezése lenne.
    - Nem hiszem, hogy erről lenne szó - mondta Aillas.

    Folytatás...

    Huma 11 éve 4

  • Önértékelés

    Magamba mélyedtem és hosszasan gondolkodtam, elemeztem önmagamat.
    Megvizsgáltam a hozzáállásomat másokhoz, a világhoz és az európai erkölcshöz. Kiértékeltem magam mind fizikai mind mentális téren és arra a következtetésre jutottam, hogy magasan az átlag felett állok minden tekintetben. Rengeteg erényem van, jellemhibám viszont egy sem.
    Úgy vélem mindenkinek a javára válna ha néha magába nézne egy kicsit és ha hibát vél felfedezni önmagában akkor megpróbálna jobb emberré válni.
    Én megtettem és jó érzés volt eljutni a végkövetkeztetéshez. :)

    Tudom kissé beképzeltnek tűnik eme bejegyzésem, de csak a tényeket írtam le kendőzetlenül. Az lenne a "bűn" ha szerénykednék csak azért, hogy ne tűnjek beképzeltnek.

    Huma 11 éve 40

  • Léhűtők

    Nagyon érdekes megfigyelést tettem miközben dolgoztam (valódi munkát végeztem). Azt vettem észre, hogy kb 20 percenként járkálnak a közterületesek, olykor rendőri kísérettel.
    Vajon mi szükség van ennyi léhűtőre akinek nincs semmi más dolguk csak hogy sétálgassanak és a dolgozó embereket zaklassák?

    De ez csak a jéghegy csúcsa. Miért van szükség vagy nyolc tintanyaló hivatalnokra ahhoz hogy én meghúzzak egy csavart? A valódi munkát én végzem, ők csak feleslegesen fontoskodnak ott és olyan dolgokba szólnak bele amiről fogalmuk sincs. Csak engem tartanak fel a hülyeségeikkel. Igazándiból semmi szükség rájuk, csak túlbonyolított, bürokratikus okokból vannak ott.

    Az egyik önkormányzati mittomén kicsoda is kész röhej. A fickó fején látszik, hogy kissé degenerált. Ezt a viselkedése csak tovább erősíti. Vajon miért van vezető beosztásban egy hozzá hasonló ember? Persze mivel nem versenyszférában dolgozik ezért egyértelmű a protekció.

    Kissé kiakasztó, hogy a kormány ezekre az emberekre pazarolja a pénzt. El kéne küldeni őket valami sóbányába hogy hasznos tagjai legyenek a társadalomnak.

    Huma 11 éve 10

  • Veszélyben vagyok?

    Minden héten elütnek egy macskát azon az úton amelyiken sétálok. Ez eléggé aggasztó. Mi lesz ha legközelebb engem mészárol le egy ámokfutó autós?

    Meg amúgy is eléggé kifogásolható esztétikailag ahogy ott bomladoznak az út szélén. A legutóbbin pl úgy áthajtottak, hogy az összes töltelék kijött belőle. Elég gusztustalanul nézett ki. Azóta már jó párszor átmehettek rajta mivel majdnem szabályos kör alakja és 0,5-1cm-es vastagsága lett. Ha bekenném műgyantával és pogácsaszaggatóval csinálnék egy lyukat a közepére akkor akár frizbizhetnék is vele.

    Jobb lesz ha meghúzom magam és nem nyávogok mert könnyen pórul járhatok. :)

    Huma 11 éve 17

  • Huma Jubileumi Izgulós Topicja

    Sziasztok!

    Mint bizonyára tudjátok, lassan tíz éve vagyok az oldal aktív tagja. Ez idő alatt rengeteg embert megismertem itt a fórumon és közülük sokat a barátaimként tisztelhetek.
    A PH rengeteg változáson ment át ezen idő alatt. Sajnos nem mind volt pozitív. Bár az oldal minőségileg sokat javult közben viszont eléggé felhígult, így elvesztette a falusi, meghitt légkörét a fórum, már nem ismer mindenki mindenkit. De azért jó látni, hogy milyen sokan kitartanak a régiek közül a PH mellett.

    Sok segítséget adtam és kaptam itt az évek folyamán. Bármi problémám akadt, mindig volt valaki aki próbált segíteni és én is mindig igyekeztem a legjobb tudásom szerint segíteni másoknak.

    Íme egy visszaszámláló amely pontosan mutatja az évfordulóig hátralévő időt.

    De most már jöjjön a lényeg. Az ajándék! ;]

    Kíváncsian várom, hogy a tizedik évfordulómra vajon meglepnek e valamivel a fórumtársak illetve az oldal üzemeltetői.
    Valamint roppant mód kíváncsi vagyok az ajándék(ok)ra.
    Gondoltam ebben a topicban lehetne találgatni.

    Folytatás...

    Huma 11 éve 63

  • Kacsamájkrém

    Vettem kacsamájkrémet. 9% kacsamájat tartalmaz.
    Vettem kacsamájpástétomot. Az már 12%-ot.

    Megnéztem pár házi receptet. Az 50% általában megvan.

    Megettem őket. Teljességgel jellegtelen ízük volt.

    Imádom mikor sz@rt árulnak drágán. :U

    Régebben vettem valami húskrémet ami sok mindent tartalmazott, de a hús nem volt köztük. Tiltani kellene az ilyesmit. Tudom, hogy Európa szemétlerakója vagyunk de azért mégsem kellene átcímkézett kutyakaját árulni a népnek. :(((

    Huma 11 éve 11

  • McDonald's-os kalandjaim

    Nos, hazudtam. Nincsenek Donaldos kalandjaim mivel nem szoktam ilyen helyekre járni.
    Azonban ma reggel kivételt tettem. Bementem, hogy egyek egy Big Mac-et, de nem adtak mert mint kiderült egy „hamburgeresnél” nem árulnak reggel hamburgert. Érthető. Gondolom a cipőboltokban sem árulnak reggel cipőket csak szandálokat.
    Érdekesen kezelik az ügyfeleket. De nekem mindegy, ha nekik nem kell az a rengeteg pénz ami a tárcámban lapul akkor elköltöm máshol. :))

    Azért szívesen fenébe rúgnám azt aki ezt az egészet kitalálta. :((

    Huma 11 éve 155

  • Egészségügyi kérdés

    Most kivételesen egy teljesen komoly dologról lenne szó.
    Pénzt gyűjtök lobotómiára. :D
    Szóval arról lenne szó, hogy már egy hete kibeba... fáj a mellkasom. Valószínűleg elrepedt az egyik bordám. Bár a mai kattogásból ítélve lehet hogy el is tört. Nem tom, nem vagyok orvos.
    Igazándiból nem is borda hanem inkább szegycsont. Asszem.

    Mindenesetre kicsit zavar a napi rutinban ezért gondoltam megnézetem egy orvossal. Viszont nem tudom, hogy hol van a kartonom. Vagy elkezdem keresgélni, hogy melyik lakóhelyem háziorvosánál van vagy valahogy elintézem máshogy.
    A legtöbb dologhoz háziorvosi beutaló kell. De emlékeim szerint pl a bőrgyógyászhoz, szemészethez, sebészethez nem kell. Szóval ha jól gondolom akkor csak simán fogom magam és BP-n besétálok az egyik sebészeti rendelőbe és ott, ha kell elküldenek röntgenre.

    A kérdésem az, hogy jól gondolom?

    Na meg az, hogy az orvos meg tudja mondani, hogy jelenleg érvényes e a TB-m? Ugyanis hol fizetem, hol meg nem. Van némi elmaradásom.

    Huma 11 éve 106

  • Kikapcsolódás

    Ma rendesen megijedtem mivel majdnem rányomtam a kijelentkező gombra a PH-n. Túl közel van a privát üzenetekhez.
    A klikkelést már nem tudtam megállítani, de az utolsó pillanatban sikerült korrigálnom a kurzort. Meleg helyzet volt.
    Erre innom kell egy pohár meleg kólát.

    Huma 11 éve 9

  • Okos vagyok!

    A számítógép azt mondta, hogy az emberiség 97%-ánál okosabb vagyok. És mint tudjuk a számítógép sosem téved... :D

    Most arra gyúrok, hogy bekerüljek a mágikus 1%-ba. Kéne valami varázsvíz mert utálom az agytornát. Sőt úgy alapból gondolkodni is utálok. Fárasztó én meg lusta vagyok.

    Arra gondoltam meg kéne alapítani a PH VIP-et. (PH Very Intelligent Person)
    Én lennék az egyik oszlopos tag. Annak jó vagyok. Az oszlop nem csinál semmit csak álldogál. Pont mint én munka közben.

    Most hogy megtudtam, hogy milyen okos vagyok, kezdem másképp látni a világot és az embereket. Úgy érzem valamiféle Isten szindróma kezd kialakulni nálam. Még nem kóros az állapot, de ami késik nem múlik.

    Már csak arra kéne rájönnöm a rengeteg eszemmel, hogy hogyan tegyem pénzzé a tudásomat. Lehet feltalálok valamit. Vagy eladom az agyam kutatási célokra. Természetesen csak a halálom után kapná meg valami neves egyetem vagy kutatóközpont.
    De az is lehet hogy kifejlesztek néhány szuper mentális képességet. Vagy ilyesmi.
    Múltkor pl egy csomó ideig néztem az utcán a tenyeremet, hátha meglátom az aurámat. Szerintem jó úton haladok. Mintha láttam volna valamit.
    A kanálhajlítással is jól haladok, de kéz nélkül még sajnos nem megy.

    Folytatás...

    Huma 11 éve 24

  • Saját oldal

    Elkezdtem készíteni egy saját honlap/blog/fórum triót.

    Arra gondoltam, hogy megosztom veletek. Kérem, hogy véleményezzétek.
    Bármilyen kritikát és tanácsot szívesen fogadok.

    A honlap: [link]

    A fórum és a blog már üzemel. Persze még kb semmivel sincs feltöltve.

    A honlapom eléggé egyszerű. Választottam egy szerintem jól hangzó nevet amit bevágtam középre. Viszont így még eléggé üres volt a fejléc ezért kerestem a neten egy jól hangzó mondást amit kitölti a jobb oldalt. A baloldalra meg gondoltam rakok egy köszöntést. Hisz illik üdvözölni a látogatókat.

    Elsősorban szerepjátékok anyagokat terveztem elhelyezni rajta. Esetleg egy-két általam írt "cikket" és egyéb irományt.

    Eddig photoshoppal szerencsétlenkedtem, de gondoltam áttérek az ingyenes gimpre. Hát eddig nem győzött meg. A photoshop valahogy ezerszer jobban kézre állt. Ráadásul kismillió kiegészítőt lehet hozzá letölteni. Szóval lehet, hogy hamarosan inkább visszatérek rá.

    Huma 11 éve 46

  • Szerepjáték klub

    Üdv a nagyérdeműnek!

    Gondolom mindenki hallott már a szerepjátékról (nem XXX témájúra gondolok) és sokan ki is próbálták, esetleg jobban bele is mélyedtek régebben.
    Azonban ahogy korosodik az ember, eltávolodik a fiatalkori cimboráitól. Mindenkinek munkája lesz, esetleg még családja is. Egyre kevesebb időt tud szakítani erre a játékformára. Egyre nehezebb összeegyezteti a többiekkel a szabadidejét. Mindenkinek máskor lenne jó így gyakran nem lesz az egészből semmi.
    Ami régebben heti több alkalom volt az szép lassan csökken. Heti egy, havi egy, majd a végén már jó, ha három havonta sikerül összeülni játszani egy jót.

    Mivel személy szerint kedvelem a kikapcsolódás ezen módját, de nincs túl sok alkalmam gyakorolni mostanában, gondoltam megpróbálkozom ezzel a dologgal.

    Öt ember szabadidejét nehéz összeegyeztetni. Azonban harminc emberből ötét már sokkal könnyebb.

    Szóval ha valakinek volna kedve játszani, de nincsen kivel akkor az jelentkezzen. Ha sokan leszünk akkor akár még lehet is valami az egészből.

    ui:
    És ez most nem a szokásos marhaságaim egyike. Tényleg komolyan gondolom.

    Huma 12 éve 90

  • Huma Fan Club

    Csatlakozz te is!

    Ingyen bölcsességeket biztosítok a tagoknak. :)

    Huma 12 éve 141

  • PH MATT

    A kérdés a következő. Van valakinek kedve eljönni a következő MATT-ra?

    Én valószínűleg ott leszek.

    Röviden a MATT-ról:
    Egy fain kis túlélőtúra. 20 órán keresztül tart. Mindenki kedvére lejárhatja a lábát. ;]

    Még sosem indult PH-s csapat. Remek alkalom lenne arra, hogy pár PH-s megismerje egymást.

    A következő túra:
    Naszály, Nyugat-Cserhát
    Időpont: 2012. október 12-14. péntek, szombat, vasárnap

    [link]

    Huma 12 éve 44

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.