2016. május 28., szombat

Gyorskeresés

Huma blogbejegyzései

[ Új blogbejegyzés ]

 • Operation Mimzy (Mimzy hadművelet)

  The Last Mimzy / Az utolsó Mimic

  Gondolom mindenki ismeri ezt a filmet. Aki nem az ne is nézze meg mert nem nagy szám.
  Viszont én nagyon szeretnék venni egy olyan plüssfigurát mint ami a filmben szerepel.
  Nézegettem a neten, de elég horror árakkal találkoztam. Nem nagyon lehet kapni, de ahol igen ott megkérik az árát. Ráadásul nagyrészt beszélő bábut lehet kapni ami nékem nem kell. Egyrészt mert megdobja az árat, másrészt teljesen felesleges.

  Gondoltam talán vannak itt olyanok akik kapcsolatban állnak a plüssfigura maffiával és olcsón be tudnak szerezni egy ilyet. Vagy van valami nagyon jó varrónő ismerősük aki rendelésre tud egy ilyet varrni nekem.
  De az is jó ha a neten tud valaki egy jó és megbízható oldalt ahol árulnak Mimzyt.

  Íme két kép a delikvensről:

  Blogbejegyzés 2 éve 12

 • INTJ klub

  Gondolkodtam, hogy megnyissam e vagy sem ezt a bejegyzést. Úgy tűnik végül megnyitottam.

  Van egy egész jó kis teszt ami megmondja hogy melyik személyiségtípusba tartozol a 16-ból.
  Én a teszt szerint INTJ lettem. (ez gondolom nem okoz senkinek meglepetést a blog címét tekintve)

  Mivel az INTJ az a személyiségtípus amely a legnehezebben tud beilleszkedni a társadalomba és a legnehezebben találja meg az összhangot másokkal ezért gondoltam össze kéne gyűjteni őket egy topicba.
  (Eredetileg egy táborra gondoltam ahol közösen koncentrálhattunk volna a közös céljainkra, de kiderült hogy a koncentrációs tábor nevet már lefoglalták az angolok.)
  Itt legalább hasonszőrűek között lehetnénk és közösen nem érthetnénk meg egymást.

  INTJ Hatalom!!!

  Blogbejegyzés 2 éve 5

 • Csillámpóni Plüssteázó

  Mindenkit üdvözlök eme csodás teaházban ahol miden csupa csillám, csupa plüss.

  Minden vendég szívesen látott itt egy kellemes beszélgetésre. Hisz mi lehetne ideálisabb hozzá mint egy jó forró tea és egy kellemes társaság?

  Az élet nagy kérdései izgatnak vagy a szomszéd ármánykodásai? Mindkettőben tudok segíteni, hisz van tapasztalatom mindkettőben. Voltam már ármánykodó szomszéd és az élet nagy kérdése is. (Mé nem boldogítasz már mást?)
  De ha más nem, akkor figyelmesen tudok hallgatni. Monitoron át amúgy sem látszódik az ásítás, úgyhogy untass csak nyugodtan. Nem fogom felróni neked és te sem sértődsz meg ha nem veszed észre.

  Én is itt fogom megosztani hatalmas élettapasztalataimat és bölcsességeimet. Szóval ha csak ezért benézel ide olykor, már több leszel valamivel. (idegösszeomlás, agyvérzés, stb)

  Mindenkinek kellemes teázást kívánok!

  Blogbejegyzés 2 éve 177

 • Rántotta

  Íme!

  Blogbejegyzés 2 éve 7

 • Telepatikusan erőszakolta meg a szomszéd

  "Bűnösnek vallotta magát a bíróság előtt az az amerikai nő, akit állítása szerint telepatikusan erőszakolt meg a szomszédja. A nő ezután rábeszélte a férjét, hogy lője le a szomszédot, aki kétszer hátba is lőtte az áldozatot, írja a Standard.net.

  A utah-i nő bűnösnek, de szellemileg fogyatékosnak vallotta magát. A férjét már korábban elítélték, most az a kérdés, hogy a nő is felelősségre vonható-e a felbujtásért. A bíróság egyébként hosszan vizsgálta, hogy a férfi szellemileg beszámítható-e, vagy nem lehet bíróság elé állítani a szellemi állapota miatt."

  Forrás: Index

  Blogbejegyzés 2 éve 11

 • Hivatalnokok

  Ezt a cikket érdemes elolvasni mivel elég érdekes:[link]

  Kiemelnék belőle két mondatot.
  1: "A férfi intelligenciatesztje 75-ös IQ-t mutatott"
  2: "A férfi, aki nős és két gyermek édesapja, emellett hivatalnokként dolgozik"

  Nem is fűznék hozzá semmit, mindenki vonja le maga a következtetést. :D

  Blogbejegyzés 2 éve 29

 • Kedvenc idézeteim

  "Az éjjel valami kis hó esett, ami még szállingózik most is, de nem látni, csak érezni a pelyheket, amelyek eltűnnek az utcák mocskos vályújában, ahol tompa zörgéssel vánszorognak a villamosok, és feltűrt gallérral az emberek, akik úgy mennek valahova, mintha ellenkező irányba is éppen úgy mehetnének.

  Nincs átmenet a sötétségből a világosságba, nincs ellentét, nincs elhatározás; minden csak van, mint valami lomha hegy, amit úgysem lehet megmászni, de nem is érdemes."

  "Nem hiába mondják, sok példa van rá, hogy ájtatos arccal, kegyes gyakorlattal, becukrozzuk magát az ördögöt is."

  Blogbejegyzés 3 éve 6

 • Benevezek!

  Úgy döntöttem indulni fogok (ha szabadidőm engedi) a Logout-díj 2013-on.
  Ez egy közvélemény kutat ás lenne a részemről.
  Milyen cikket látnátok szívesen tőlem? (Búcsúlevelet meg hasonló poénokat minden tiszta lelkű ember mellőzze :) )

  Blogbejegyzés 3 éve 15

 • Túlélőtúra

  Ma indulok. Remélem túlélem a balatoni hegyeket és elveszni sem fogok köztük.
  GPS-el feljegyzem az útvonalat. Kíváncsi vagyok az eredményre.

  Blogbejegyzés 3 éve 18

 • Nagy kérdések

  1) Foszlik az agyam?
  2) A répától tényleg meg lehet tanulni fütyülni?
  3) Ha a nők szerint minden férfi ugyanolyan akkor miért válogatnak?
  4) Hová nyúlkálok hogy mindig koszos a körmöm pucolás után max fél órával?
  5) Ha a csillagok fánkok lennének akkor milyen ízesítésűek volnának?
  6) Miért vágyik sok ember a repülésre?
  7) Te melyik Pindur Pandúr lennél?

  Blogbejegyzés 3 éve 10

 • Arkhimédész felhőkarcolója

  Úgy tűnik, brit építészeknek sikerült akaratlanul megépíteniük Arkhimédész legendás tükörfegyverét, amellyel az ókori tudós állítólag hajókat gyújtott fel a napsugarakból összeálló „halálsugárral”. Egy London központjában épülő felhőkarcoló ugyanis azzal került be a héten a brit sajtóba, hogy megolvasztott egy közelben parkoló Jaguart. Egészen pontosan az autó műanyag részeit, ezerfontos kárt okozva a luxusautóban. Ugyanerről panaszkodott több másik autós is, aki a kérdéses utcarészen parkolt – írta a City AM.

  A különleges alakja miatt csak „Walkie Talkie” néven emlegetett épület üvegfelülete ugyanis nemcsak egyszerűen visszaveri a napsugarakat, hanem felfelé szélesedő homorú formája miatt össze is gyűjti azokat, majd egy közeli utcára fókuszálja. Ahol emiatt nemcsak nagyon világos van, hanem elképesztő meleg is. Az esetről először beszámoló City AM című londoni lap mérése szerint a hőmérséklet a 70 Celsius-fokot is eléri az utcarészen, ahol még a lap egyik újságírója egy tükörtojást is tudott készíteni a visszavert napfény segítségével.

  A 37 emeletes felhőkarcoló az utcába lévő üzleteket sem kímélte. Egyik bejáratánál felgyújtotta a padlószőnyeget, kisebb tüzet okozva, a forróságtól felhólyagosodott az ajtón lévő festék, máshol pedig a padlólapok törtek szét az erős „hősugár” miatt. Az üzlettulajdonosok már attól tartanak, hogy az épület egyszer fel fogja gyújtani a fából készült ablak- és ajtókereteket is.

  Folytatás...

  Blogbejegyzés 3 éve 0

 • Furcsa álmok

  Nektek milyen furcsa álmotok volt eddig?

  Nekem legutóbb az volt a csúcs mikor hajnali kettőkor arra riadtam fel, hogy úristen mi lesz, elköltöttem az összes pénzemet az űrhajómra és nem tudok szappant venni.

  Volt mikor azt álmodtam, hogy egy ház vagyok.

  Rengeteg furcsa álmom volt (mondjuk kinek nem), kár hogy hamar elfelejtem őket. Jegyzetelnem kéne.

  Blogbejegyzés 3 éve 6

 • Nem vagyok ép

  De ez nem meglepő.

  Blogbejegyzés 3 éve 84

 • Gonosz vagy jó?

  Az ember eredendően jó vagy rossz? Semmi sem fehér vagy fekete (kivéve a fehéret és a feketét). Nehéz megállapítani hogy valami már a rossz ill gonosz vagy még a semleges kategóriába tartozik. És ugyanez vonatkozik a jóra is.

  Miután átgondoltam a dolgot arra a következtetésre jutottam, hogy az ember egyértelműen eredendően „gonosz”. Csakúgy mint maga a természet melynek részei vagyunk.
  És hogy honnan is ered ez a gonoszság? Egész egyszerűen megmagyarázható. A túlélésért folytatott harc kegyetlen és kimerítő. A DNS-ünkbe van kódolva az önzés és a kegyetlenség. Ennek köszönhetjük, hogy az emberi faj még nem pusztult ki.
  Röviden ennyi.

  Nem vagyunk jók, mint ahogy a többi élőlény se. Még csak rosszabbak sem vagyunk náluk.

  Blogbejegyzés 3 éve 54

 • Egy nemzeti érték elvesztése

  Nem történt meg, de majdnem. A közelemben csapott le a villám. Ez már nem az első alkalom, hogy a halál körülöttem ólálkodik. Ilyenkor mindig elgondolkodom, hogy vajon mi lesz a világgal nélkülem. Vajon minden megy tovább a maga útján vagy megáll egy pillanatra, hogy kifejezze mélységes gyászát? Felkel-e a nap úgy mint máskor vagy tán örök sötétség borul a világra?
  Nagy kérdések egy nagy embertől.

  Köszönöm!

  Blogbejegyzés 3 éve 33

Hirdetés

Copyright © 2000-2016 PROHARDVER Informatikai Kft.