2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • A torrentezés, mint létszükséglet (vagy csak kibúvás?)

    Nem tudom, ki-hogy van vele, személyes véleményem az, hogy a tegnapi razzia nagyon intimen érintette a magyar internetezők letöltési központjainak szívét. Bár, ha tisztán akarunk látni, természetesen jogellenes a jogvédett tartalmak megosztása a torrentek által, mégis ha belekukkantunk a részletekbe: hiába foglalnak le ideiglenesen bármit a rendőrök, magán a trackeren nincs semmiféle illegális tartalom, hisz a torrentezés lényege, hogy tőlem, neked, tőle-neki, tőlünk-nektek. Valójában minden közzétett adatot maguk a felhasználók tárolnak a számítógépeiken. De akkor miért jó, hogyha lefoglalnak egy-egy trackert? Esetlegesen, ahogyan tegnap is- Seed szervert is.
    Az N és az M rengeteg tüzet, vizet kapott már, mindannyira, mint a B és az E. Akármilyen akció is borított sötét fátylat az aktív életre: más címen, - a kisebb oldalak más néven - újra és újra életre keltek.

    (a kép forrása a HWSW.hu)

    Érdekelne a véleményetek ezekkel a dolgokkal kapcsolatban:
    1. Szükséges e a torrent magyarországon?
    2. Torrent, BC;-DC, Emule, Limewire?
    3. Jogos e, pontosabban van e értelme az ilyen lefoglalásoknak?
    4. Ami még eszedbe jut... :)

    HatakeKakasi 14 éve 66

  • Miért hiszi mindenki, hogy minden laptop gamer? (És persze minden PC gamer)

    Folyton a következő fogad: Gamer laptop eladó! - Megnézem, és Celeron proci van benne, 512 rammal :) Miért hisz mindenki mindent gamernek? Vagy ez afféle szójáték? "Ingyen reklám"?

    Nekem meg eredeti gamer pulcsim van, Gamer légbeömlős cipővel :) Meg van egy gamer matrica a gépemen, az van ráírva, hogy Core2Duo :)

    Bocsi, ha már van ilyen topic vagy téma, de ez kész :)

    HatakeKakasi 14 éve 24

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.