2024. május 13., hétfő

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Földünk a 24. órában van?

    Jelenleg aranykorunk éljük és jő a dicső hanyatlás vagy akad még remény egy szebb jövőre....

    Tovább a teljes címlapos íráshoz...

    Bemutató 13 éve 568

  • Szórakozik a Magyar ,avagy Ehh ?

    Sziasztok!

    Egy nagyon érdekes dologról szeretnék írni. Tudjátok mindig tudtam ,hogy valami nem jó és valami nem kóser itt ,de hogy ilyen szinten az már hihetetlen. 22 Éves egyetemista vagyok ,szeretek bulizni vagyis hát már inkább csak szerettem. Manapság ugyanis MO-n nem lehet. Nem igazán lesz tanulságos amit írok mint inkább megdöbbentő. Nagyon megdöbentő volt olvasni a sok -sok hasonló cikket ,de megértem azokat ,akik ilyeneket készítettek. Egyszerüen ki kell írni magunkból. Hátha megkönyebbűlünk.
    2010 május 8.-án elmentem szórakozni egy Miskolci rendezvényre. Nem igazán fogyasztottam alkoholt előtte sem közbe csak azért mentem le ,hogy jól érezzem magam. Egy pár koncert elejéig ,amikre nagyon kíváncsi voltam.
    Amint leértem összefutottam egy cimborámmal ,akivel sörözgettünk. Nem kell nagy tételre gondolni 1-1 úgy elvoltunk ellötyögtünk. A hangulat mesés volt jöttek a jobbnál jobb koncertek. Találkoztam egy lány csapattal is ,akik épp a barátnőjük leánbúcsúját tartották. Vetkőzésre kerestek srácokat egy limuzinba . Nagyon jól szórakoztam rajtuk. Ez volt a jó része és a kellemes.

    Folytatás...

    Gengi 14 éve 14

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.