2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • iAudio X5L, édes nosztalgia

    Szeretnék megemlékezni a még most is tökéletesen működő lejátszómról...

    Tovább a teljes címlapos íráshoz...

    Teszt 15 éve 48

  • Zalman ZM-NC1000, hűtőpad

    Bevezető

    Biztosan már sokan hallottatok a Zalman nevét. Hogyha nem, akkor most megismeritek a világ talán legjobb hûtéstechnikáiról híres céget. Ez alkalommal a ZM-NC1000-es hûtõpadot fogom kipróbálni.

    A ZM-NC1000 kifejezetten notebookok tartozéka, és szerintem nagyon is hasznos. A notebookok hûtését sokkal nehezebb megoldani, mint egy asztali gép esetén. Hiába találunk alacsonyabb fogyasztású hardwareket egy notebookban, akkor is jelentõs hõmérséklet keletkezik folyamatos használat során.

    A hűtõpad 15,4"-os notebookok hűtéséért felelõs, és kétféle színben juthatunk hozzá: szürke, fekete. ZM-NC2000 17" notebook segítségére.A hûtõpad 9-12.000 Ft-ba kerül, a könnyen beszerezhető hűtõpadok között a legdrágább - de a legjobb minõségű is.

    A doboz külseje meggyőző, kellemes látványt nyújt a zöld-fekete párosítás. A doboz kibontását követõen nem találok túl sok mindent, de nem is szükséges.A hûtõpadot, egy USB-kábelt és egy használati útmutatót - angol, japán - mellékeltek hozzá. Örültem volna egy toknak is. Mivel gyakran viszem magammal, a hűtőpad elkezdte enni a táskáimat. Ezalatt azt értem, hogy a hűtőpad kerekített fém fedele kikezdte, majd kiszakította az anyagot (de ez betudható a Samsonite csapnivalóan rossz anyagválasztásának is, notebookhoz olyat véletlen se vegyetek).

    Folytatás...

    Batmause 15 éve 2

  • Windows XP Mod 1, a csinos XP

    A Windows Vista óta a külső igencsak felértékelődött az operációs rendszereknél. Sokkal...

    Tovább a teljes címlapos íráshoz...

    Teszt 16 éve 78

  • Logitech VX Nano, a notebook barát

    Már régóta nézegettem magamnak ezt a különleges egeret. Megvenni sajnos csak később tudtam,...

    Tovább a teljes címlapos íráshoz...

    Teszt 16 éve 47

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.