2024. június 2., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Telefónia rovat

Telenor S320:költséghatékony megoldás

  • (f)
  • (p)
Írta: |

Vesézzük ki milyen készüléket is kapunk 2990Ft-ért egy magyar áruházban jelenleg.

[ ÚJ TESZT ]

Bevezető, külcsín

Bevezető:

A 21. század második évtizedének elején már mindenkinek kell legyen mobiltelefonja, legyen az egy 10 éves csemete, vagy a 80 éves nagyi. Ehhez itt van egy olcsó megoldás 2011 tavaszán a Telenortól, az ilyen jellegű igények gyors és kézenfekvő kielégítésére.

A telefon 2990 Ft-ba került (2011 május 12-től van akcióban) a helyi Lidl áruházban, szóbeli szerződéssel, hűség nélkül, 500Ft-os lebeszélhetőségű Praktikum Expressz csomagban.

Vártam már, hogy láthassam a kütyüt, az újság címlapján egész pofásnak nézett ki. A telefon - nem titok - egy testreszabott ZTE S320(videó) Telenor logókkal (elöl-hátul).

Külcsín:

A doboz mostanra szokásos méretű, épp elfér benne a szerencsére elég kicsi, lapos töltő (ami szabvány USB ugyan, de csak Samsung fényképezőgépnél láttam ezt a formátumot, kisebb mint a micro USB), ugye a telefon akkumulátorral és....hát mást nem igazán látok, talán a rövid leírást említeném még.

Csatlakozóból nincs is több (se oldalsó hangerőállító), sajnos headsetet nem tudunk hozzá csatlakoztatni, se vezetékeset, se bluetooth eszközt.

A készülékház szimpla műanyag, nincs mit ragozni, viszont nem recseg ropog, jók az illesztések. A kijelző 160*128 pixeles, nem csúcsminőség, de ide nem is kell több, a számokat tárcsázásnál elég nagy méretben jeleníti meg, szóval remélhetőleg látni fogja a nagyi, és mellényomni se nagyon fog, a számgombok elég nagyok, és jó a nyomáspontjuk, ez a többi gombra annyira már nem jellemző, de tárcsázni és hívást fogadni pont elég.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.