2024. június 9., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Akármi rovat

Predators - 2010. július 9.

Hamarosan mozikba kerül a folytatás

[ ÚJ TESZT ]

A filmről

Predators - Ragadozók

Rendező

Antal Nimród

Producer

Robert Rodriguez

Főszereplők

Adrian Brody

Laurence Fishburne

Alice Braga

Topher Grace

Danny Trejo

Oleg Taktarov

Mahershalalhashbaz Ali

Zene

John Debney

Forgalmazó

InterCom

Hivatalos weboldal

www.predators-movie.com

Nemsokára egy jó sci-fi - horrort láthatunk idén nyáron a mozikban, mely rendesen felcsigázza az Aliens-Predators fanok kedélyét. Antal Nimród (Kontroll 2003 - rendező) és Robert Rodriguez (Alkonyattól pirkadatig 1-2-3 - Producer, Halálbiztos - Producer) közös filmjében végre nem egy darab Predatorral kell megküzdenie a főhősnek, hanem szinte egy egész kolóniányi ragadozóval.

Viszont ebben a filmben nem egy színizom dzsungelharcos vagy egy agyament rendőr veszi üldözőbe a mindenre elszánt idegeneket, hanem egy csapat egymást nem ismerő tökéletes gyilkos (tengerészgyalogos, yakuza, zsoldos, bérgyilkos, CIA-ügynök...stb) a Föld minden tájáról. Arról nincs információ, hogy ez a film a Schwarzenegger-féle film előtt vagy a Danny Glover-féle film után játszódik, de az előzetesben látott fegyver-arzenál alapján jóval a második rész után.

A film történetéről egyelőre nem sokat tudni, csupán annyit, hogy Nolad (Lawrence Fishburne) jóval a többiek érkezése előtt már a bolygón volt, és csak akkor reménykedhetnek a túlélésben, hogyha hallgatnak rá. Aztán, hogy Ő maga, vagy a többiek miért és hogyan kerülnek arra a planétára, azt majd megtudjuk kb 1 hónap múlva. A filmben a Predatoroknak nem a jellegzetes "maszkjuk" van (legalábbis a Trailerben nem úgy néz ki), de hogy eredeti kinézetű ragadozókat látunk-e majd a filmben, az majd kiderül.

A filmben szerepet kapnak olyan színészek is Lawrence Fishburne mellett, mint Adrian Brody ( A Zongorista, A Falu), Danny Trejo (Volt egyszer egy Mexikó, A Holló 4, Halloween), Alice Braga (Legenda Vagyok).

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.