2024. június 9., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Telefónia rovat

myPhone 1060 Grand – nagyapa mobilja

Nagyszülőnek mobilt venni nem egyszerű feladat. Vajon egy kis lengyel cég, a myPhone mit kínál e téren?

[ ÚJ TESZT ]

Bevezetés és csomagolás

Bevezetés és csomagolás

A myPhone nevű lengyel készülékgyártó neve a mobiltelefonok világában jártasabbak számára már ismerős lehet, azonban a legtöbben a márkanevet hallva – miután rájöttek, hogy nem csak azt bizonygatjuk, hogy az a mi mobilunk – kérdő tekintettel próbálnak rátrafálni a készülékek eredetére, legtöbbször Kínát megjelölve annak.
Nos mint mondottam, a cég maga – bár Kínában gyártatja termékeit – lengyel, és ott nem is akármilyen népszerűségnek örvend, ez év első felében a nagy nevek mellett a hazai piacon 6%-os részesedést tudhatnak maguknak a forgalomban lévő készülékek piacán. Ráadásul mindezt úgy, hogy a myPhone tudatosan kerüli azt a divathullámot, mely manapság az érintős okostelefonok millióit termelteti a nagy cégekkel, a vállalat inkább a kevésbé lefedett szegmensekre fókuszál, mint például az idősebb vásárlók speciális igényei. Jelen teszt alanyaként is egy ilyen, a köznyelvben „nagyimobil” kategóriába számító készülék szolgál.

A készülék egy viszonylag kicsi, négyzet alapú dobozban érkezett, melynek elejéről egy idősödő védősisakos úriember vigyorog az átlátszó műanyag mögül kandikáló készülékre. Felnyitva a dobozt a készüléket tartó papír elválasztó alatt találjuk a tartozékokat, amik egy töltőben és sztereó headsetben merülnek ki, adatkábelt értelemszerűen nem kell keresnünk. Bár van olyan „nagyimobil” is, ez készülék nem az a kategória, ahol szükségünk lenne rá.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.