2024. június 2., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Számtech rovat

Fujitsu (LB) LH532 - Az extra ajánlat

  • (f)
  • (p)
Írta: |

Egy valódi notebook gyöngyszem, tökéletes ár/érték aránnyal, egyenesen a Fujitsu gyárából!

[ ÚJ TESZT ]

Bevezető

Tisztelt mindenki!

Meglehetősen elégedett vagyok az elmúlt egy hónappal, ugyanis jobbnál jobb gépek fordultak meg a kezeim között. Ez azért is örömteljes a számomra, mivel így kissé elszakadhatok a "sablonos paraméterekkel" rendelkező gépek arzenáljától.

A most következő bemutatót is lelkesen szerkesztem számotokra, ugyanis egy magával ragadó középkategóriás gépről mindig szívesen írok. Pláne, ha egy Fujitsu gépről van szó.

Jelen esetben a Fujitsu Lifebook LH 532-es modelljét vesszük szemügyre, amely elképesztő ár/érték arányával mindenképpen dobogós helyen áll.
Egy 14"-es matt kijelzővel, és (viszonylag) erős hardverrel rendelkező gépről van szó, mely valahol az üzleti, consumer és gamer kategóriák közé esik.
Valójában egyik jelzőt sem tudom határozottan ráaggatni, mivel mindhárom kategóriában megállja a helyét. Vegyük például a kialakítást. Egyszerű formaterv, semmi "felesleges extra", leszámítva egy-két dolgot, amiről majd a későbbiekben olvashatunk.
A közkedvelt matt kijelző sem maradhat el, ami valahol érthető is, mivel a Fujitsu szép lassan minden laptopját matt kijelzővel látja el, ami igencsak okos gondolat a részükről.

A "belépő-középkategóriás" hardverről csak annyit, hogy egy Intel Core i3-as processzoré és egy dedikált GeForce GT 620M típusú videokártyáé a főszerep. Természetesen ezekről bővebben is olvashattok a továbbiakban.

Kellemes olvasgatást!

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Előzmények

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.