2024. június 18., kedd

Gyorskeresés

Földünk a 24. órában van?

Jelenleg aranykorunk éljük és jő a dicső hanyatlás vagy akad még remény egy szebb jövőre....

[ ÚJ TESZT ]

Bevezető

Nem is olyan rég az egyik fórumtárs a következőt írta : " Szar világ volna, ha nem vehetné meg azt ,amit akar." Nos az írás erről fog szólni. Nem magamtól találtam ki, több előadáson is részt vettem, ami a témával foglalkozik és aki csak egyszer belegondolt már a téma lényegébe tudhatja, hogy van benne valami...

Elég kényelmes az életünk nem? Lemegyünk boltba kocsinkkal, ahol megvesszük a szükséges dolgokat a mindennapi élethez (Tej, kenyér Herz szalámi energia ital…). Majd hazamegyünk, időjáráshoz mérten csak megnyomunk egy gombot és beáll lakásunk hőmérséklete a megfelelőre. Majd elővesszük, a laptopunk megnézzük rajta a mai híreket, de persze gondosan ügyelve arra, hogy minél egyszerűbben érjük el az általunk beszerzendő információkat a facebookon Pl.: Mi történt a szomszédunkkal a minap. Kicsit megéhezünk, elővesszük a hűtőből a szükséges hozzávalókat egy remekbeszabott vacsorához, ahhoz, hogy lássunk is valamit feloltjuk a villanyt.

Ő is megvásárolhatott mindent ,amit szeretne...

A 21. századi fejlett világ (USA,Kanada, Nyugat-Közép-„Kelet” Európa, Japán, Ausztrália) lakosainak a nagy része ezekhez a dolgokhoz, hozzá van szokva és elég természetesnek is veszi az életben ezeket, hogy pl.: Bármire szüksége van, besétál egy boltba és megveszi vagy már csak egy olyan dologhoz is ,hogy van áram. De vajon hány emberben merül fel az a kérdés, hogy ez természetes folyamat-e? Vagy meddig tudom ezt megtenni? Mindenki „tud” róla, hogy vannak olyan emberek is a világon, akik ezekhez nincsenek hozzászokva, messze nem élvezhetik azt a kényelmet, amit a fejlett világ már régen megtapasztalt. A továbbiakban még a téma előkerül, de igyekszem csak nagyvonalakban leírni a dolgot, egyszerűen.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.