2024. június 2., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Modding rovat

Egy régi ház újjászületése

  • (f)
  • (p)
Írta: |

Egy régi (kb. 12 éves) Mercury ház feltámasztása változatos eszközökkel.

[ ÚJ TESZT ]

A kezdet

Ez a PC ház volt a legeslegelső saját tulajdonú gépházam. A maga idejében még szép volt, jó volt, elég volt méretileg is, stb. Csak ugye teltek az évek, fejlődött a számítástechnika, és kiderült, hogy nem férek bele a kuckóba, ezért muszáj volt egy "kisebb" moddingot végrehajtani rajta.

Az egész még 2011. decemberében kezdődött, amikor is az elmélkedés mezejéről a tettek mezejére léptem át. Mivel tél volt, hideg volt, nem nagyon használhattam a műhely adta szerszámokat, (Lévén kicsi a műhely, és semmiféle fűtés, és semmiféle szigetelés nem volt) ezért muszáj voltam bekényszerülni a kiskonyhának nevezett nyári konyhába. Ott volt helyem, és volt szigetelés, nem ment ki a meleg.


Így kezdődött az egész

Ekkoriban még sok terv mozgolódott a fejemben, (Pl.: új hátlap készítése, alsó táposként, de ugyanígy, normál helyzetben a lap, stb, stb.) de azokat hamar elvetettem.


Eddig jutottam el a tél folyamán

Télen a legutolsó képen ábrázoltakig jutottam el csak (anyaghiány, szerszámhiány, hasonló okok miatt), de szándékomban állt folytatni, és amig fizikailag nem tudtam előrehaladni, elméletben terveztem a következő lépéseket. Az elméleti tervezésről nincs bizonyíték, mivel minden méret, minden, ami kell csak a fejemben volt meg, és nem írtam le sehova, és nem is rajzoltam le.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Előzmények

  • Tápegység modding

    Egy régi, 200W-os Acorp tápegység, és egy FSP Blue Storm Táp házának találkozása.

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.