2024. június 9., vasárnap

Gyorskeresés

CINEMApink mozi teszt

Tényleg megérkezett a prémium mozizás Magyarországra? A cikkből minden kérdésre választ kapsz!

[ ÚJ TESZT ]

Verdikt

Az ítélet kimondása előtt fontos feltenni a kérdést, hogy az ember miért megy moziba? A válasz pedig szerintem az, hogy az otthoninál jobb filmélményért és azért, hogy az alkotást úgy láthassa viszont a vásznon, ahogy azt a stúdióban megálmodták. És ebben a kérdésben a CINEMApink kompromisszum-mentesen a maximumot nyújtja.

Azonban nem lehet elmenni a cikkben felsorolt hiányosságok, bakik mellett sem. Vannak olyanok, amik nem befolyásolják közvetlenül a filmélményt, de sajnos van pár olyan is, ami igen. Ezek nagy része javítható, így minden esély megvan rá, hogy az új mozi-franchise szinte tökéletes filmszínházzá váljon.
Nem volt rossz ez az első szárnypróbálgatás, sőt pilothoz képest nagyon is jól sikerült, de a fejlődési lehetőségeket még mindenképpen ki kell használnia a vállalatnak.

Számomra nem is kérdés, hogy amíg a CinemaCity nem fejleszt, addig esélyük sincs, hogy oda betegyem a lábamat, azonban a nagy konkurenstől jó pár dolgot szívesen viszont látnék a CINEMApink kínálatlában.

Zárszóként a mozinak 10/9 pontot adok már csak 8,5-öt mert az egyik teremben több honapja koszos a vászon ami a filmélmény rovására megy. Megérdemli, hogy mert nagyot álmodni egy monopol piacon és valóra váltotta sokak, köztük az én álmomat is.

Ma már kijelenthető, hogy igen, a prémium mozizás elérhető áron itt van Magyarországon.

Köszönjük, CINEMApink és sok sikert a továbbiakban is!

Előzmények

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.