Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- bambano: Bambanő háza tája
- Hieronymus: Kalózkodás. Kalózkodás? hozzászólás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
-
LOGOUT
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jano_023
őstag
válasz
roli_636
üzenetére
Hívd fel az ügyfél szolgálatot. Szerintem le van tiltva a neted. Ha beallitasokbol be kapcsolod és nem megy, akkor ott lesz a bibi.
Vagy az APN beállítások Nem jók. Ezt a beállításokban wifi és vezeteknelkuli kapcsolatok - mobilehalozati beállítások -hozzáférési nevek. Ott nézd meg mi van beállítva. -
Gorky01
tag
válasz
roli_636
üzenetére
Határozottan igen!
Nekem az elején gond volt az aksival (nem a rom miatt) de miután nyomtam egy Battery Calibration-t és teljesen feltöltöttem + teljese lemerítettem (hogy magától kapcsoljon ki) 2-3 ilyen töltés után teljesen jól beállt az aksi! Próbáld ki. Az appot megtalálod marketen.
-
snecizero
senior tag
válasz
roli_636
üzenetére
Kösd össze a ZTE tárcsádat a PC-del. USB módba. És menj fel erre az oldalra--->[link] És ott menj rá egy programra amit felszeretnél rakni a tárcsádra. És akkor ott felfogja ajánlani ,hogy elöbb telepitened kell az alap progit. Azt ragd fel és utána már tudsz telepíteni. Internet előfízetésnek kell lenni a telefonodon !!!
Vagy egy másik alternatíva.
Felmész erre az oldalra--->[link]És ott beírod a keresőbe , hogy PL: shazam apk és keresés.
Letöltöd a PC re és utána átmásolod a tárcsádra.
Ha itt keresel játékot vagy programot akkor az apk szót mindig írd be a kereső végére.Ja és azt még nem írtam ,hogy amit átmásolsz még telepíteni kell a tárcsádon.
És mindent csak saját felelőségre !!! (Egy vírus keresőt azért rakjál fel !!! Sose lehet tudni !!!)
-
Danex
addikt
válasz
roli_636
üzenetére
IGO hivatalosan nem létezik androidra, de a hasonló programot a sd kártya gyökerébe kell másolni
a marketről közvetlen azt hiszem nem tudsz letölteni... megnyitod a programot -> letöltés/telepítés ekkor be kell jelentkezni ugyan arra az email címre mint amit a telefonodnál beállítottal -> ha megvan, telepítés és ha a telefon csatlakozva van az internetre magától letölti, és telepíti
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest