Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- CaNNa3IS: Kis előkarácsonyi muzsika csak nektek
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
GRomeo
tag
válasz
kelzsoca
üzenetére
Kelzsoca,szerinted hosszabb távon melyik forrásban látsz (Gyári rom clonok ill. CyanogenMod)nagyobb fejlesztési lehetőséget? Most mindkét vonal jelenleg fejlődik,látjuk,tapasztaljuk de ha jellemezned kellene őket melyiknek mi a negatívuma-pozitívuma fejlesztés,megvalósítás terén?

Remélem valamennyire érthetően voltam
-
Genius007
őstag
válasz
kelzsoca
üzenetére
Lehet volt már rá válasz, most hirtelen nem emlékszem, ne haragudj.

A kérdésem annyi lenne, hogy a hálózati problémákat megtudjátok majd oldani?
Ez alatt arra gondolok, hogy eddig amerre jártam, mindenhol volt 3G, hipp-hopp bejöttek
az oldalak. Most pedig csak a "H" vagy "E" ikon fogad engem, és nagyon lassú a net.
(néha napján pár sec-re a 3G is .... )
Pedig ugyan arra járok mint eddig, szóval ez feltételezem rommal kapcsolatos hiba lesz.
Nagyon bejön nekem ez az IceArmor, és nem igazán szeretnék vissza váltani SkaTe_v2-re
de lehet muszáj leszek.Másik: Amikor este feltöltöm a telefont, és leteszem (simán 2G módban), és reggel felkelek, ugyan úgy 100%-on van az akkumulátor töltöttségi szintje, legalábbis ezt jelzi.
Hagytam a telefont az asztalon pihenni, 0 használat, ránéztem délután, még mindig 100% volt. Na mondom játszok egy kis 3D Dartsot, 15perc játék után 69% volt a telefon.
Szóval mint amikor régen az oldschool telefonomra ránéztem, 30% volt még hátra, erre felhívtam valakit, és 1perc után már csipogotott, hogy vigyázz mindjárt kikapcsolok.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 256GB 1 év garancia
- Apple Watch Series 9 45mm GPS Starlight 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B360 i5 8400 16GB DDR4 512GB SSD ASUS Strix RX 570 4GB MasterBox Q300L 400W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3944, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi