Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelzsoca
félisten
válasz
callvote
üzenetére
Akkor még mondok olyat, amire nem is gondoltál/gondolhattál.
A hibás készülékek visszakerülnek a gyártóhoz, ott felújításon vesznek részt és újra bekerülnek a "véráramba" tehát olyan még 2 év múlva sem lesz, hogy ne tudnának csere darabot adni.
A Blade már fél éve kifutott, és valószínűsíthetően (csak fődarabot adnak egy fóliába csomagolva) refurbished darabokra cserélik a telefont, ha jogos a garanciális problémád.
A véletlen leégésnek pedig van egy olyan veszélye hogy a végén Te magad égsz le, hiszen a szerviz minden olyan eszközzel rendelkezik, ahol az ilyen "véletlen" balesetek gyorsan kiderülnek, és egy laza mozdulattal a garanciajegyed áthúzzák.
(#14240) callvote
Ez a méltányossági csere, de ritka esetben alkalmazzák csak.
-
Mr X
veterán
válasz
callvote
üzenetére
Árnak mindig a vételkor kifizetett árat kötelesek alapul venni.
Cserét meg csak akkor vagy köteles elfogadni, ha ugyanolyan típust tudnak adni. Vagyis ha nem tudják megjavítani, és nem tudnak másik Skate-et sem adni, a teljes vételárat kall visszaadniuk, nem kötelezhetnek rá, hogy elfogadj mást helyette.
Persze, elfogadhatsz mást, ha jobb neked, de nem vagy rá köteles.
-
Badboys
őstag
válasz
callvote
üzenetére
A családban volt 14 db. HTC Diamand tól a HD2 ig egyik sem volt soha az e-carénél.Az tény,hogy horror áron dolgoznak a le esett HD2 eltört digicizere a tény.A munkájuk minőségét így nem áll módomban véleményezni.Az szintén gáz,hogy a HTC botrányosan el van szállva az árakkal.Azonban az is igaz hogy volt 2 Huawei is és egyiknek sem volt.hogy porosodott a kijelző alatt,a hangminőséggel egyiknél sem volt gond tehát ezáltal valószínűsíthetem,hogy komolyabb háttérrel dolgoznak csak meg kell nézni a kijövő modelleket vastagon jobb paraméterekkel jönnek és előbb mint a ZTE a hibáit ha kinövi lehet esélye a fölzárkózáshoz,de a jelenlegi trend nem ezt sugallja. Mire kijönnek az új modelljei már megint elavultak lesznek sajnos.A beharangozott újdonságoknak már kopogtatni kellene az ajtón nem év vége fele jönni.Ezt nem ócsárolásnak írtam csak csupán beszélgetünk és ez egyéni vélemény nem szabad sértésnek venni.Használtam tudomásul vettem ennyit tud ez a vég eddig tartott a szerelem mint a házasságban.
-
scyllarus
veterán
válasz
callvote
üzenetére
Az a baj, hogy nem otthon vagyok, itt meg nincs olyan wifi, amire tudnék kapcsolódni. Van egy védett, ha arra megpróbálok felmenni, minden úgyanúgy történik, mint más romoknál, nincs fc, reboot vagy ilyesmi. Otthon kipróbálom a saját routeremmel.
A kernel csere a szokásos, recoveryből, zipet installálsz.
-
Jano_023
őstag
válasz
callvote
üzenetére
Itt tudsz érdeklődni tablet ügyben.
Kelzsoca:
Amit készítettél Xtab-70-re a simára azok rámennek?
Te hogy használod rajta a netet hogy csak wifi van rajta ? Használsz mellé mobil Hotspotot vagy telefonról osztod neki a netet ? -
scyllarus
veterán
válasz
callvote
üzenetére
Ezt felejtsd el! Olvastad a speckót?
256MB RAM, REZISZTÍV!!!!! 800x480-as kijelző.... A GHz-es proci nem minden.
Volt a kezemben egy Huawei Ideos S7 Slim, az jó cucc volt, nem tudom, főzött rom dolgában hogy áll, de ilyet ne vegyél, amilyet írtál, mert fél óra múlva falhoz b.szod. -
aldebaran
addikt
válasz
callvote
üzenetére
http://gamepod.hu/tema/re_wayteq_xtab-100_ipad_olcson/friss.html
Kelzsocáék csinálják rá a rom-ot. -
bubus66
nagyúr
válasz
callvote
üzenetére
Jaj futok most úgy meg ijedtem, hogy az csak na. Egyszer már írtam neked miért szólsz olyanba bele amiben nem vagy biztos. Hát jobban is érzem az LG topicban magam mert ott nincsenek ilyenek mint te.
(#13722) ^Clown
Igen tudom, de van Class 8-as, még ha nem is el terjed, amit linkeltem ott csak a minimum írásí/olvasási sebességet adták meg, ez lehet mondjuk a Class 4 esetében 4-5Mgb/s?
#13724) Adamis
Mert amit belinkeltem ott a minimum írásí/olvasási sebességet adták meg, ez lehet mondjuk a Class 4 esetében 4-5Mgb/s?
A kérdésem akkor az lenne, hogy lehet a Class 4-nél fentebb említett sebesség. mivel a minimum 4Mgb/s, ettől lehet nagyobb?
-
bubus66
nagyúr
válasz
callvote
üzenetére
(#13714) callvote
A kártyák sebességét a típusuk utáni class 2, class 4, class 6, class 8, class 10 adja meg, amiben a class utáni számok a kártyák minimum írási/olvasási sebességét jelölik MB/s-ban.
Tényleg ugye akkor ez baromság. Ja de te jobban tudod, mint akik leírták, különben is nem az volt a kérdés milyen van, ha nem mit jelent a CLASS utáni szám. De közben meg találtam, tőled meg csak. ezt a segítséget vártam.. Szerintem se létezik CLASS 8
Itt sincs?Neked egy kis olvasmány....
[link] itt is van Class8-as
-
okoska74
senior tag
válasz
callvote
üzenetére
Én ugyan így voltam vele IA3 alatt, ezért olvasgattam a neten és találtam egy jó leírást miszerint a data mappát is át lehet tenni az ext -re. Azóta a belső tárhelyemen 107Mb, az ext -n 310Mb üres helyem van.
Az utólagosan telepített progik (a teljesség igénye nélkül):
Adobe flash p 11.0
Better keyboard 8
Chrome
Dokuments to go
ES File Explorer
Google play
3 betüs navi
köpönyeg
mx player + kodexek
Root explorer
sygic
terminal emulator
text edit
youtube frissített
gmail frissítettMindenkinek Kellemes húsvéti ünnepeket kívánok!
-
kelzsoca
félisten
válasz
callvote
üzenetére
Arra még nem gondoltál, hogy esetleg az egyik helyen csak linkelés van? de megnézheted, töröld ki az egyik helyről az egyik fájlt, és nézd meg mi történik aztán.
Illetve azt nem árt tudni hogy még 256mb ext-et sem tudsz megtölteni úgy, hogy ne fogyjon el a belső data, illetve ha mindenképpen az ext-re szeretnél mindent tenni, akkor link2sd-vel küldj rá mindent, csak ne csodálkozz rajta ha gyorsan kifekszik az SD és alapból belassul a készülék.
-
skidrowkill
aktív tag
válasz
callvote
üzenetére
Azt írta Tilal,hogy Coming Today
szóval még nincs kész[ICS] [AOKP] [4.0.4] AOKPFusionX for the ZTE Skate
(#13540) kelzsoca lehet hogy hülyeség amit kérdezek,de ha pl megszerezné valaki XY telefonra a forrást akkor az nem portolható ? Mert akkor ezt tényleg nem értem

És ezt miért nem adja ki a google???
Miért olyan féltve őrzött kincs??
Mondja már meg valaki?

(#13543) callvote

plíz wéjt -
Csocsó111
csendes tag
-
Indiant
addikt
válasz
callvote
üzenetére
Hát ez részben igaz. Az elejét jól tudod, de a "és igy adatforgalmat generál.." - az téves.
Nekem van Omniám is és abban is ez van, de nem generál adatforgalmat.Olvastam én is olyan leírást ahol azt írják, hogy adatforgalmat generál, de nálam soha nem generált. Ha a fájlt wifin frissíted, akkor biztos nem.
-
Takilandbau
csendes tag
válasz
callvote
üzenetére
Én úgy tudtam, hogy a gyári alapböngésző a chrome....ez szerintem is valami fake chrome lehet...de egyébként jól működik, de én maradok a gyárinál...

(#12928) SZATYIATI
Gyári ROM nem támogatja a flash-t! Custom ROM viszont igen, ha akarsz flash-t, szerintem ROM csere...

-
tboldi
nagyúr
válasz
callvote
üzenetére
Ez nekem egy átcímkézett Miren Browser-nek tűnik.
-
skidrowkill
aktív tag
válasz
callvote
üzenetére
Hát az a baj hogy a Gyári recovery van...és nem akar az FTM megjelenni a zöld droidnál megáll....ezért nem lehet T-s szoftverfrissítést alkalmazni...
Lehet ott módosult már a Firmware...(#12886) bubus66 én is ezt ajánlottam neki ...majd meglátjuk h lesz e neki egy drága téglája :/ vagy sem
-
-
Badboys
őstag
válasz
callvote
üzenetére
Igazad van Én döntök,de azért furcsállom a dolgot mondjuk jó lenne tudni,hogy valaki cserélt e a napokban telefont,hogy annál mi a helyzet?Szerintem lehet,hogy az IA2 vel is így járnék lehet megér egy próbát.Csak most annyit cserélgettem,hogy alszok rá egy kicsit nem tudom fölfogni mi lehetett a két készülékben a különböző egy gyártó vagy találtak elfekvő alkatrészeket?
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Asztalos klub
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Magisk
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Mini PC
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Samsung Galaxy A56 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti Lenovo 90W szögleges laptop táp + kerek átalakító egyben eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3904, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
+ puska nyomtatás
.

http://webshop.t-mobile.hu/webapp/wcs/stores/ProductDisplay?catalogId=2001&storeId=2001&productId=354566&langId=-11 A ténél van Skate 

IE