Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
-
LOGOUT
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DessertFox
aktív tag
válasz
atillaahun
üzenetére
Én nem
-
bagyusz
őstag
válasz
atillaahun
üzenetére
"De mivel Indiant megcsinálta már az átparticionáló csomagot, érdemes azt feltenned és máris megnő a data-ád kb. 100 MB-tal."
Ez hol is van? Itt forumon nem találtam ilyet.

-
válasz
atillaahun
üzenetére
Na olyan hátlap nekem is kéne, mert ez a Trémobos eléggé ócska sajnos

-
kelzsoca
félisten
válasz
atillaahun
üzenetére
Azt írja, hogy a swap-tól nő a teljesítmény meg a RAM. Ez mondjuk elég hülyeségnek tűnik így elsőre.
Jól is gondolod, a swap csak akkor jöhetne jól, ha mondjuk 256MB RAM-mal lenne szerelve a Skate, akkor talán néha hozzá is nyúlna, na de 512MB RAM mellett hülyeség az egész.
-
Kunsztler
senior tag
válasz
atillaahun
üzenetére
Nyaljanak rudat a Spanyolok

Biztos lehet venni majd eBay-en
-
Kunsztler
senior tag
válasz
atillaahun
üzenetére
Jaj még egy kérdés még mindig olyan szar hátlapja van ennek a készüléknek rajzolni lehet rajta?
-
hunaqua
addikt
válasz
atillaahun
üzenetére
Ma megkaptam,de a wifi elég "gyengus",van tapasztalat esetleg melyik custom rom-ban lehet jobb a helyzet?
-
Frozzy
őstag
válasz
atillaahun
üzenetére
átpartícionálni nem fogom mivel felesleges és kicsit roncsolja is a készüléket. lásd kelzsoca
romot még nem teszteltem majd holnap délutántól fogok customizálni. de nem arról volt szó, hogy én mit teszteltem-e már vagy próbálgattam hanem, hogy ámblokk pang a piac. -
Indiant
addikt
válasz
atillaahun
üzenetére
Kösz! Nem unatkozott aki megírta ezt a scriptet.
-
rizso
addikt
válasz
atillaahun
üzenetére
Nem, most sincs videochat gomb. Én a saját Sensation-ömről indítottam a videohívást, de a Skate csak sima hívásként tudta fogadni. Tehát a Skate-en én látszódtam (sőt, Sensation-ön sem), és a hátlapi kamera képét sem tudta átküldeni. Azt hittem, hogy az azért menni fog, illetve hogy a párom látni fog engem - de egyik sem jött össze.
-
rizso
addikt
válasz
atillaahun
üzenetére
Ez a videochat-es dolog nem is rossz ötlet. Múltkor próbáltuk a skype-ot, de hiába hívtam a páromat videohívással, egyikünknél sem adott képet

-
Indiant
addikt
válasz
atillaahun
üzenetére
És a RAM és multitasking optimalizáló scriptet amit múltkor linkeltem?
Elmentem az oldalra, de kicsit bonyolult volt. Scriptet nem találtam.
Videochattel sem próbálkozik senki?
Nincs előlapi kamera, így nincs videochat sem.
Vagy a füdőszobában tükör előtt kell csinálni?
-
atillaahun
veterán
válasz
atillaahun
üzenetére
Na jólvan egy hozzászóláson belül kétszer vagyok hülye, most látom csak a a SCREENSHOT-okból hogy ő is a Trés FW, kernelt (?), és ROM-ot használja, csak kicsit reszelt rajta.
-
pacman789
aktív tag
válasz
atillaahun
üzenetére
köszi, rom cserénél mindig formázom, ha jól tudom azt úgy kell, akkor remélem megy rajta a tasker, és nem kell újra próbálkozni egy másik rommal

-
syl5
őstag
válasz
atillaahun
üzenetére
Gondolkozz!
Amikor 45 volt WS-ba, akkor 50 volt T üzletbe, ugyanis a WS mindig 10 % kedvezményt ad.
Most 40 WS-ba, 45 T üzletbe!
Tehát nagyon át akarjuk magunkat vágni, akkor 10-el olcsóbb, ha a realitások talaján maradunk, akkor 5-el, ugyanis a WS rendelés akkor is és most is mindenki számára rendelkezésre áll.(#1811) atillaahun
Mi ezen a faszság?
Ez maximum pszichológia. -
bagyusz
őstag
válasz
atillaahun
üzenetére
Navit még nem használtam, de idáig semmi fagyás.
-
miklos0308
tag
válasz
atillaahun
üzenetére
köszi

-
vrsptr
aktív tag
válasz
atillaahun
üzenetére
Frissített verzió van fent, legutóbbi.
-
Sommi
aktív tag
válasz
atillaahun
üzenetére
Egyébként hogy kéne rendesen telepíteni a docs to go-t ?
Mert ez a quick nálam egyáltalán nem quick. -
xtr3m3
tag
válasz
atillaahun
üzenetére
ezt probald meg
http://www.magiciso.com/tutorials/miso-whatsimage.htmvagy a poweriso
-
kelzsoca
félisten
válasz
atillaahun
üzenetére
Dobok egy privit.
-
Sommi
aktív tag
válasz
atillaahun
üzenetére
És a quick office feltelepszik rendesen ?
-
giigz
veterán
válasz
atillaahun
üzenetére
Még meg sincs a telefon. Csak majd a csomagban lesz havi 5 óra mobiltévé, és ugye a gyári romban van egy ilyen program, műsorújság stb. És akkor egy új szoftverrel ez hogyan lesz meg?
-
Frozzy
őstag
válasz
atillaahun
üzenetére
hardverapro-n van sima "gumi" tok 2590ért clown barátunknál. sikai. ennél kevesebbért sehol sem találsz szerintem

(#1569) kelzsoca: És akkor nem is tudod megcsinálni ? a ZTE kicseréli a telót legalább?
-
Kloki
csendes tag
válasz
atillaahun
üzenetére
nem kértem de szeretném h legyen beállítva nem jutottam semmire hnap beviszem oda ahol vettem azt mondom h csinálják meg
-
kelzsoca
félisten
válasz
atillaahun
üzenetére
Semmi sem jár, ez egy tesztkészülék, majd holnap többet tudok, a frissítés egyébként sikeresen lefutott, majd az update sucess után, több életjelet nem adott, ez Blade-nél is előfordult sok usernél TPT alatt, valószínűleg olyan helyre írta be a dolgokat a NAND-ba, ami eleve hibás volt (bad eraseblock) és kifeküdt a cucc.
Ha éppen egy partícióhatárra kerül bad block, akkor téglásodás következhet be, és be is következett.
Tehát a TPT-s partícionáló csomagokat erősen csak saját felelősségre használja bárki is.
-
Depression
veterán
válasz
atillaahun
üzenetére
Sokkal inkább azért kell a 1,5 centi, hogy véletlenül se működjön a kapacitiv kijelző. Nekem a nadrágzseben keresztül simán képes telefonálgatni magától.
A halálozási okoknál vedd figyelembe az életkort és az egészségügy fejlettségét is. Nem az ilyen kis kütyük okozzák.
-
Kevin's
senior tag
válasz
atillaahun
üzenetére
Na fel raktam vmi kegyetlen jó tiszta sense rom feeling nagyon tetszik magyarul tud . Úgyhogy megy fel rá a SPB shell 3D és tökéletes lesz ! jó hogy meg vettem nagyon jól fut a skaten ! A legjobb Launcher !

-
Kevin's
senior tag
válasz
atillaahun
üzenetére
Hol tudom le tölteni
Sikerült

-
Kevin's
senior tag
válasz
atillaahun
üzenetére
Ezt az elitmovil romot hogyan tudom le tölteni szívesen ki próbálnám

-
bagyusz
őstag
válasz
atillaahun
üzenetére

-
Indiant
addikt
válasz
atillaahun
üzenetére
Szívesen és természetesen köszönöm a ZTE-nek ,hogy lehetővé tették a remek készülék még jobbá tételét és Amphoras-nak a támogatást!
-
Kevin's
senior tag
válasz
atillaahun
üzenetére
A bluemonte fel tehető a T mobilos skatre vagy csak Monte carlo verzióra tehető fel ?

-
Jano_023
őstag
válasz
atillaahun
üzenetére
Klassz van kint egy ami müködne is erre még sem.

-
Indiant
addikt
válasz
atillaahun
üzenetére
Az a baj, hogy a full zte firmware-el lehet feltenni. 220MB...
-
Indiant
addikt
válasz
atillaahun
üzenetére
Jogos az 5 pont, de nekem a dropbox nem volt szimpi.
Az általam kreállt kiosztás:
system 200MB
data 218MB
cache 2MB -
VámpírAngyal
csendes tag
válasz
atillaahun
üzenetére
Hétfőn nem melózok csak itthonról,de órára sem merek bemenni, pedig csak 10 percre lennék a kérótól, ráhibáztál!

-
kelzsoca
félisten
válasz
atillaahun
üzenetére
csak engem az zavar mikor valaki kérdez valami konkrét dolgot és kitérő vagy lekezelő választ adsz neki.
Ez csak akkor fordul elő, ha hülyének akarnak nézni, mondok pár példát így pár hsz-ből, van közte Tiéd is, meg másé is:
Nyilván segítő a szándék, de talán jobban értek hozzá, mint itt bárki, ezért az ilyen mondatok nem éppen helyénvalóak, tudatában annak, hogy mindent megpróbálok, hogy sikerüljön
A splash partíciót is módosítottad?
És nem akarsz ITT segítséget kérni?
Egyébként mi baja a UK-s kiosztásnak? Próbáltad?
Bár a zavaró még nem is ez, hanem hogy nem lehet eldönteni, azért mert te sem tudod, unod már a noob-okat, vagy csak éppen szar kedved van.
Ha valamit nem tudok, akkor arra majd beírom, hogy sorry, de ezt én sem tudom, általában türelmes vagyok, ha durran az agyam, vagy nincs hozzá kedvem, inkább nem is írok.
ui: Aztán nem megsértődni ám senkinek

-
kelzsoca
félisten
válasz
atillaahun
üzenetére
Egyébként jó lenne ha néha magad is kifejtenéd a dolgokat és nem úgy kellene hat hozzászóláson keresztül kihúzni belőled a lényeget.
Ezen mélyebb dolgok szerintem nem mindig fórumra valók, az ide érkező userek 98%-a még az Androidot felhasználói szinten sem ismerik, ezen dolgok meg teljesen összezavarják őket.
Mert még ha ZTE alkalmazott lennél megérteném, hogy vannak dolgok amiről nem szívesen beszélsz, de ha jól tudom egyelőre még nem ez a helyzet
Így van ,erről nincs szó, egy független rom modder vagyok, de nem adok ki olyan módosításokat, amivel esetlegesen kárt okozhatok a felhasználók készülékében.
-
kelzsoca
félisten
válasz
atillaahun
üzenetére
A szerviz megkap minden gyártói támogatást (gyári flasher program stb..) továbbá: JTAG
Az, hogy mi otthoni körülmények között esetlegesen helyreállíthatatlanul letéglázzuk, még nem jelenti azt hogy a készülékből a megfelelő eszközökkel nem lehet kiolvasni semmit

-
kelzsoca
félisten
válasz
atillaahun
üzenetére
Félreérted, én azért nem szeretném ezt, mert egy nem hazai firmware használata esetén, egy esetleges meghibásodáskor nincs lehetőség felírni a T-Mobile-os firmware-t, és a szervizben azonnal visszadobják, a garancia elveszik.
Az hogy a Monte Carlo-s firmware hogyan viselkedik a Skate-en mindjárt megnézem, de ez akkor sem megoldás.
-
kelzsoca
félisten
válasz
atillaahun
üzenetére
Elmondom nagyon egyszerűen mi a helyzet:
BÁRMILYEN partíciós változtatás esetén a telefon miután kikapcsolod nem kapcsol be többet, áramot nem veszi fel, mindaddig, amíg egy akksi ki-be művelet nem történik.
Az Orange-os FW-t önmagában még nem néztem meg, de NEKÜNK nem is ér semmit, ugyanis ha BÁRMI probléma lesz a készülékkel, és firmware cserét NEM lehet végezni, azonnali garanciavesztést okoz, amikor a szervizben ránéznek a telefonra.
Remélem így már mindenkinek érthető a történet.
-
kelzsoca
félisten
válasz
atillaahun
üzenetére
A módosítás után nem működik megfelelően, a ZTE-s csomag hibátlan.
(#1314) Emuka
Kalibráld a szenzort, ott van a beállításokban.......
(#1312) SPucu
Fel kellene rá dobni a ZTE által hivatalosan kiadott szoftvert, lehetséges hogy megoldja.
A következő oldalon találod: link
Skate T card upgrading...
Letöltöd a csomagot, kibontod, majd az image mappát, benne az image.bin csomaggal felmásolod az SD kártya gyökerébe.
Kikapcsolod a készüléket, majd a következő módon indítod el a készüléket:MENU gomb+hangerő FEL lenyomva és nyomvatartása mellett, rányomsz a power gombra is, akkor jó, ha egy kis folyamatjelző csík jelenik meg, itt elengedhetőek a gombok, amint végzett, újraindul a készülék, és már a friss rendszer fogad.
Természetesen, mint minden ilyen jellegű beavatkozást is csak saját felelősségre végezzen el bárki. A telefonban keletkező károkért, esetleges adatvesztésért felelősséget nem vállalok.
-
kelzsoca
félisten
válasz
atillaahun
üzenetére
Nem véletlenszerű, hanem folyamatos, mint írtam is, egy akksi kivétel és visszarakás után már rendben van, de csak a következő kikapcsolásig.
Sajnos ez nem egyedi jelenség, a Blade-re frissen kiadott firmware-ek is ezzel a problémával vannak, vélhetően ez már gen3-as verzió.
Alap esetben (módosítás nélkül) kikapcsolt állapotban, mikor a töltőn van a telefon, egy töltési animáció jelenik meg a készüléken, valószínűleg ez sérül meg, és vagy hiányzik, ez miatt lehet, hogy a telefon miután kikapcsol, többet semmire sem reagál.
-
sing1ep1ayer
őstag
válasz
atillaahun
üzenetére
Ennyiért jó lesz, kösz!
Mondjuk kora felé nem járok, de gondolom a hasonló hipermarketek többségében találni fogok ilyesmit. -
kelzsoca
félisten
válasz
atillaahun
üzenetére
Ha kikapcsolom a készüléket, többet bekapcsolni már nem lehet, illetve a töltést sem veszi fel mindaddig, amíg nincs akksi ki-be eljátszva....
-
kelzsoca
félisten
válasz
atillaahun
üzenetére
Még korai az öröm, vannak problémák a buherált partíciók miatt, nem tudom ennek lesz -e megoldása.
Kijelzőnél eddig még nem futottam bele az érzéketlenségbe...
-
kelzsoca
félisten
válasz
atillaahun
üzenetére
Nincs értelme olyan firmware-el dolgozni, ami nem a saját készülékünkre való, természetesen a hazai T-s firmware csomagot módosítottam, és tettem fel.
-
kelzsoca
félisten
válasz
atillaahun
üzenetére
A CM az DATA-ra irányítja át a cache-et, más romoknál meg át lehet küldeni RAM-ra.
A partíciós kiosztás változtatása nem olyan egyszerű, mint azt sokan gondolják

(#1267) Regiee
A navin kívül, itt mindent megtalálsz: link
-
kelzsoca
félisten
válasz
atillaahun
üzenetére
A partíciós kiosztást majd beépítem, illetve összedolgozom a T-s firmware-el, illetve tesztelem, addig nagyon senki ne próbálgassa, ha egy mód van rá.
-
kelzsoca
félisten
válasz
atillaahun
üzenetére
Ha a Te fizetésedből vonnák le a készülék árát, szerintem alaposan átnéznéd, mielőtt rányomod a pecsétet a visszavételre

-
kelzsoca
félisten
válasz
atillaahun
üzenetére
Gyanítom egyébként, hogy ők szoftveresen nem nézik át a telefont, mint esetleg a szervizbe
Minden olyan dolgot végignéznek, amivel esetlegesen vissza lehet utasítani a visszavásárlást

(#1245) kristof_
Bleépsz a menü-be, megkeresed a Beállítások-at, azon belül Alkalmazások-Alkalmazások kezelése-Letöltött, ezen belül találod meg a feltelepített alkalmazásaidat, ha valamelyikre 1x ráböksz, bejön egy új ablak, ott megtalálod az Eltávolítás, illetve Áthelyezés az SD kártyára opciót is.
(#1243) sanyi15
Persze, vinnie kell, mobo player
-
Peterzon99
csendes tag
válasz
atillaahun
üzenetére
Ha jól gondolom, ez a 2 gond van vele (ami már inkább csak egy):
1. Orange firmware kerül a készülékre (ez már közben visszaállítható a ZTE által kiadott frissítéssel)
2. A készülék az 1. pont zárójeles részében foglaltak végrehajtását követően is független marad. Ez a nagyobb gond, főleg ha igaz, hogy szervizben azzal kezdenek, hogy megnézik, hogy másik szolgáltató kártyáját elfogadja-e a telefon...Más:
Van akinek CM7 rom alatt megfelelően működik a proximity szenzor? Nekem a legfrissebb verziónál sem jó. Kalibrálás előtt hívás közben elsötétedik a képernyő és vissza sem jön, kalibrálás után pedig sehogy nem akar elsötétedni hívás közben (gyári romon kalibrálás után jó). Valaki meg tudná nézni, hogy neki ZTE Skate Settings-ben a Proximity sensor data-ban van-e bármi. Nekem csak "Nothing for now". -
kelzsoca
félisten
válasz
atillaahun
üzenetére
De, azért sok kezdő is hamar felbukkan, ha gond van a készülékkel

Lehetséges, hogy az adott alkalmazás lib fájlt is tartalmazott, ha az nem került a helyére, szintén problémát okoz.
-
kelzsoca
félisten
válasz
atillaahun
üzenetére
A felhasználók ~90%-a használja alap gyári szoftverrel a készüléket

Ha telepítés előtt piszkáltad meg a romot, akkor nem kellett engedélyekkel szórakozni, ha viszont futó rom alól dolgozol, mindenképpen be kell állítani az adott alkalmazás(ok) jogosultságait (rw-r-r)
-
kelzsoca
félisten
válasz
atillaahun
üzenetére
Na de ezen a képen még éppen 80 MB hely van a systemen, nem 20 ahogy korábban írtad, az még sok mindenre elég volna.
De az nem a gyári rom, hanem az általam módosított CM rom

-
kelzsoca
félisten
válasz
atillaahun
üzenetére
A system-data-cache partíciók foglalnak: ~419mb-ot, a maradék helyen firmware és egyéb felhasználó által nem hozzáférhető dolgok vannak.
Éppen ezért lenne jó, ha meglenne a gyári fw (partíciókat átrendezni) mert a system pazarlóan nagy, a cache felesleges, hiszen át lehet küldeni RAM-ra a cache-et, és így fel lehetne szabadítani minimum +100mb helyet, amit a DATA-nak lehetne adni.
(#939) Sommi
Nem feltétlenül kell, az alkalmazáskezelőbe az alkalmazásokat, már ami engedi, át lehet mozgatni SD-re.
-
kelzsoca
félisten
válasz
atillaahun
üzenetére
Alap gyári romnál, 19mb hely marad a system-en, ez nem valami sok, 1-2 program fér fel oda, de azokat az alkalmazásokat, az alkalmazáskezelőből nem lehet eltávolítani+a Market sem tudja őket frissíteni.
(#928) vrsptr
Tedd fel a custom recovery-t, adtam hozzá linket, és abból tudod feltelepíteni a root csomagot (kibontás nélkül!!)
-
kelzsoca
félisten
válasz
atillaahun
üzenetére
Már megint egy Skate

Az lesz a nagy poén, ha tényleg lecserélték a hátlapot arra, ami eredetileg is volt+olcsóbb is lett.
-
kelzsoca
félisten
válasz
atillaahun
üzenetére
Igazán nincs mit, a lényeg, hogy visszavették

A recovery-t pedig azért nem engedi cserélni, mert md5-öt generál a mentéshez, és ha bármi megváltozik, kidobja az eltérő md5 hibával, nyilván erre azért van szükség, hogy biztos csak hibátlan csomagot tudjon visszarakni a készülékre.
Mi lesz a következő telefon?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
tboldi
nagyúr
válasz
atillaahun
üzenetére
Ha már átnevezed a fájlt, akkor megváltozik az MD5. Ha kicserélsz benne valamit, pláne.

-
kelzsoca
félisten
válasz
atillaahun
üzenetére
Igen, teszteltem, semmit nem teszek ki tesztelés nélkül, többször is, oda-vissza ment, ezt ráadásul egy win7-es és egy xp-s gépen is megcsináltam.
Csináltam gyorsan egy recoveryből telepíthető ftm recovery-s megoldást, mindjárt adom is a letöltő linket....
mod: skate_ftm_recovery
Recoveryből telepíthető változat, majd írj vissza, hogy jó lett -e.
(#857) frozzyZTE
Érdekes, mert csak úgy nem szoktak képet változtatni.
-
kelzsoca
félisten
válasz
atillaahun
üzenetére
Érdekes, mert ami egyszer felfelé ment, annak visszafelé is illene működnie...
Mindjárt nézem, mit tudok gyorsan tenni...
-
vrsptr
aktív tag
válasz
atillaahun
üzenetére
Azzal nem elégszem meg, az működik a Tiny Flashlight + LED-el, de a LED nem akar menni, hiába kapcsolgatom :S.
-
kelzsoca
félisten
válasz
atillaahun
üzenetére
Most akkor mégis megtartod a Skate-et?

-
xtr3m3
tag
válasz
atillaahun
üzenetére
Nem, ez a dpropbox szerverein van es bongeszovel vagy progival tudsz csatlakozni user/pass es barhonan elerheted. Windows alatt felcsatolja meghajtokent a tarhelyet es csak huzogatod a cuccokat bele.
-
domerator
veterán
válasz
atillaahun
üzenetére
Ejjj... mesterem... igaz, hogy én könnyen beszélek, mert defy-om van, dehát akkor is tudtad, hogy valójában egy 800MHz-es telót veszel...960MHz az arányaiban kb. annyi, amennyit a blédek nagy átlagban bírnak túlhajtásilag. Emellett ha ezt az értéket a navi mellett simán bírja, akkor szerintem nincs ok panaszra.
-
Sommi
aktív tag
válasz
atillaahun
üzenetére
Hogy kell felhúzni a procit ? Egy 900ig én is felvinném talán.

-
Indiant
addikt
válasz
atillaahun
üzenetére
Tudom mire értetted, de nem hagyhattam ki a feldobott labdát.

-
Indiant
addikt
válasz
atillaahun
üzenetére
..a gördeszkád

-
Sommi
aktív tag
válasz
atillaahun
üzenetére
Te ugye felhúztad egy kicsit a proci órajelét, de úgy hajlamos fagyásra ugye.
Mennyit nyertél azzal a kevesebb mint 200 Mhz-el ? Ahogy olvastam az írásaidat inkább csak buktál vele ha mindig kifagy
.
Én arra gondoltam, hogy mondjuk olyan 900-ra felvinni, az még talán stabil. Az érezhetően gyorsítaná a dolgokat ? -
atillaahun
veterán
válasz
atillaahun
üzenetére
Egyébként múltkor komolyan kellemetlenül éreztem magam a nagy kijelző miatt mikor elővettem órán (a telefont), mindenkinek olyan kis vacak telefonja van, az enyém meg úgy néz ki mint egy 200-ezres csúcsmodell. Igazán lehetne egy 6 centis kínai felirat a kijelző felett.
Még sznobnak néznek, hogy ilyen drága szarokat veszek. 
Sőt minden ötödik embernek be is van törve a kijelző, már lassan az is trendi lesz.(#771) Indiant
Mih?
-
Indiant
addikt
válasz
atillaahun
üzenetére
Pláne, hogy most már független (is tud lenni).

-
kelzsoca
félisten
válasz
atillaahun
üzenetére
Nem arról volt szó, hogy visszaküldöd...

-
Indiant
addikt
válasz
atillaahun
üzenetére
34 az új, 2 év garral....
-
Nyertes480
csendes tag
válasz
atillaahun
üzenetére
35 ropi az irányár. (Szilikon tokkal, na meg a 8gigás kártyával talán még reális ár. Főleg, hogy karc, kopás sincs rajta.) Eddig három jelentkező van, aki megnézné.
Túl sokat nem akarok bukni rajta, és mivel én is meg vagyok vele elégedve, csak akkor cserélem Skate-re, ha nem kéne túl sokat ráfizetni.
Azt tudjátok, hogy hány éves kortól lehet vásárolni dominós telefont?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
hodostamas
addikt
válasz
atillaahun
üzenetére
Persze hogy van alapja. kevesebb adatforgalom mellett kevesebb ideig is működik a 3G/GSM chip. ezzel sokat lehet spórolni.
-
Nyertes480
csendes tag
válasz
atillaahun
üzenetére
Ti már használjátok... ezzel én nem sok mindent tudok kezdeni. A kérdésem az volt, hogy valaki tudja-e (mindegy honnan), hogy mikor érkezik újabb szállítmány a T-mobilehoz. Ugyanis most nincsen raktáron.
Elolvastam az összes hozzászólást, nem csak fél oldalnyit.
-
magellaner
tag
válasz
atillaahun
üzenetére
köszi ,felraktam!
-
vrsptr
aktív tag
válasz
atillaahun
üzenetére
Adobe Flash Player 10.3 néven.
-
vrsptr
aktív tag
válasz
atillaahun
üzenetére
Nem mutatja a térképet :S. Én csak simán feltelepítettem az .apk filet, kell esetleg még valamit csinálni a flash elindításához?
-
vrsptr
aktív tag
válasz
atillaahun
üzenetére
Nem tudom mi a flash tartalom, de a wizzair.hu megy. Meg pl. a vatera.hu is
-
vrsptr
aktív tag
válasz
atillaahun
üzenetére
Szerintem települt rendesen, ott van alkalmazások között. Más...ha küldesz oldalakat megnézem mennek-e
. -
törölt tag
válasz
atillaahun
üzenetére
Hát érdekes... Elvileg holnap venném meg a T-nél.. de ez most elgondolkodtatott egy kicsit. Ahogy ma kezemben volt és láttam a méreteit akkor már azon filóztam, hogy vajon hány órát bír ha folyamatosan használom a nagy kijelző miatt.... A másik dolog az az, hogy nem tudom milyen telefont vegyek 45e alatt ami jó is és bírja is szuflával
Ahogy már írtam, telefonálásra, néha netezésre, zenére, fényképezésre használnám. ( meg nekem fontos lenne az, hogy ledes vagy vakus legyen a kamerája) -
SkyLaci
őstag
válasz
atillaahun
üzenetére
"kurvára merül", az mit jelent pontosabban (mondjuk hány óra netezés)? ha minden éjszaka töltődik akkor nap közben ugye nem fog lemerülni?
-
vrsptr
aktív tag
válasz
atillaahun
üzenetére
Maxthon-al próbálom, azt írja, hogy Get ADOBE FLASH PLAYER.
-
atillaahun
veterán
válasz
atillaahun
üzenetére
Annyit pontosítanék még, hogy a hátsó hangszóró béna hangerő skálázása nem típus, hanem Rom hiba volt. Bluemonte alatt most kicsit jobban kiegyensúlyozott.
-
Majci
tag
válasz
atillaahun
üzenetére
szia! bluemonte-hoz tudnál adni valami linket?
van már tapasztalatod róla, ha feltetted?látom feltetted. -
krystman
őstag
válasz
atillaahun
üzenetére
Pont egy ilyen összeszedett felhasználói írást kerestem. Köszi érte. Tegnap kipróbáltam egy HTC-t ami pont 4.3-as kijelzővel volt szerelve, és ugyan ezt vettem észre, hogy egyszerűen használhatatlan ekkora kijelző kényelmesen. Viszont a Blade 3.5-el nagyon kényelmes volt még. Azt hiszem, kihagyom a 4.3-as kijelzőt és egy Blade-t veszek. Túl nagy a 4.3-as.
-
dorkababa
aktív tag
válasz
atillaahun
üzenetére

-
dorkababa
aktív tag
válasz
atillaahun
üzenetére
előfizuba vetted?
-
dlaj
őstag
válasz
atillaahun
üzenetére
Köszi, de sajnos nem hiszem, hogy valaha is megpróbálnám "buherálni" a telómat. Inkább maradok a QVGA felbontásnál.
-
kelzsoca
félisten
válasz
atillaahun
üzenetére
Wifinél nincs gond, widget-fényerő módok javítva, wifi sebességet nem tudok mérni, nincs gyors netem hozzá sajnos.
-
kelzsoca
félisten
válasz
atillaahun
üzenetére
Mint ahogyan a Blade esetén is, ez is lehet kezdő ár, én 1 éve 36k-ért vettem a Blade-et dominóval, a vége felé már volt 45k is.....
-
kelzsoca
félisten
válasz
atillaahun
üzenetére
Igen, küldi az FC-t, ez a következő romban javítva lesz.
(#546) Acsifun
Qualcomm MSM7227T van a Skate-ben, és Qualcomm MSM7227 van a Blade-ben.
Mindkettőben azonos a gpu: adreno 200
-
gabe96
aktív tag
válasz
atillaahun
üzenetére
ttorrentet használsz?
-
gabe96
aktív tag
válasz
atillaahun
üzenetére
elfogyott a hely az sd kártyán

-
gabe96
aktív tag
válasz
atillaahun
üzenetére
a torrent neked hogy jön, szépen folyamatosan lassan, vagy így ?
-
hodostamas
addikt
válasz
atillaahun
üzenetére
Puffin? sokaknak egész jól megy..
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot
-
kelzsoca
félisten
válasz
atillaahun
üzenetére
Maxthon böngésző
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 5 kilowattos GPU-k előtt nyitná meg az utat az Intel
- Windows 11
- Diablo IV
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Battlefield 6
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 256GB,Átlagos,Adatkabel, 12 hónap garanciával
- Xbox Series X /// 2 TB Model! // Számla + 1 év garancia
- LG UltraFine 4K és Smart Monitorok: BLACK NOVEMBER -30%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3669, 100% Akksi
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

romot még nem teszteltem majd holnap délutántól fogok customizálni. de nem arról volt szó, hogy én mit teszteltem-e már vagy próbálgattam hanem, hogy ámblokk pang a piac.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)