Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
Aktív témák
-
Bjørgersson
félisten
Barebone topic
Építsünk HTPC-t (Home Theater PC) - hardver, szoftverAz első topik eléggé kihalt, szerintem nyugodtan írhatsz a másodikba is.
Legközelebb pedig használd a keresőt mielőtt új topikot nyitsz! -
plehr
újonc
Igazából a Hsz megírása óta. Böngészek hogy mi lenne a megoldás. És a Xbmc forumán megtaláltam.
[link]Ez itt egy lista különböző intel NUC miniPC k re és tapasztalatok. Részletesen végig olvasva az oldalt kiderül hogy a I3 és i5 mindent visz. Még a legkomolyabb skineket is csomó addonnal.
Én személy szerint másodjára nem bízom a véletlenre és a legerősebbet veszem i5-4250U HD Graphics 5000 [link]
Holnap (Hétfőn délelőtt intézem ezt a vissza-cserét) addig még nézegetem az oldalt hátha valaki rám szól hogy "NE"

-
plehr
újonc
Kedves ph! fórumtársak.
Sikeresen beruháztam egy ilyen Zbox nano AQ01 készülékre.
Terveim között szerepelt hogy a 55 colos FullHD tv-hez hdmi'n keresztül XBMC t futtassak rajta. Első nekifutásra linux alapokon Openelec majd Xbmcbuntu aztán Windows7 az idle FPS a menüben lejátszás nélkül következőképpen alakult. Openelec--18-20 Xbmcbuntu--19-20 win7--14-18 .
Nos a TV felbontása 1920x1080 Full HD .
Mielőtt ez az egész htpc's mizéria elkezdődött. Természetesen utána néztem miben jó az intel alapu és miben az amd alapu minipc.
Azt a nagy okosságot hámoztam ki az internet bugyraiból. Hogy az amd alapu sokkal de sokkal nagyobb videó lejátszó dekódoló kódoló és jobb grafikus teljesítő képességének köszönhetően. Lehetővé teszi majd a következő TV vel az uhd lejátszást a display porton keresztül.
Úgyhogy maradtam az amd alapoknál. És nem is néztem utána az Inteles minipcknek .És itt van a kutya elásva. ___nem értek az Intelhez____ A chipsetek és processzorok számozása számomra legalább olyan mesterien kódolt változó mint a radeonok csoda ezresei amit jelzem 5 év után sikerült felfogni

Lényegében az egész posztomnak a célja hogy segítséget kérnék kedves hardware mester fórumtársaktól milyen Zotac Gigabyte vagy" palmsized" barbone pc szolgálná ki azt az igényemet hogy stabil 60 fps legyen bármilyen videó lejátszása közben. Sanos ez a zotac linux alapon egy sd 4:6 képátlójú Disney mesénél is akad, amit a telefonom boldogan lejátszik mhl en keresztül.
Szóval úgy érzem nagyon mellé nyúltam. És azonnal viszem vissza 3 napon belül és beszámoltatom / levásárolom egy jóval erősebb drágább készülékbe amit itt javasoltok
Köszönöm hogy elolvastad!
És nagyon hálás vagyok azoknak akik veszik a fáradságot és a drága szabadidejükben nekem keresnek majd inteles minipc't az elvárásaimnak megfelelőt. Vagy saját tapasztalatod is érdekel. Kérem azt ne tanácsoljátok hogy rakjak össze egy miniITX gépet. Nem szeretnék. Csak a legvégső esetben. Én egy ilyen előre gyártott Barbonet keresek.
Aktív témák
- Óra topik
- Érkezik az élőszereplős Far Cry sorozat az FX-től
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Horgász topik
- Hardcore café
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Napelem
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen RAM-ot vegyek?
- További aktív témák...
- AMD RYZEN 7 7800X3D/RX 9070 XT 16GB/32GB RAM/1TB NVMe/750W
- Intel i9-14900K/RTX 5080/32GB DDR5/1TB NVMe/1200W
- AMD RYZEN 7 7800X3D/RTX 5070/32GB RAM/1TB NVMe/750W
- Gamer PC - i5 11400f, RTX 2060 SUPER, 16gb RAM
- Eladó Intel i7 8700K + 32GB RAM erős gamer/Homelab-ra szerver PC vagy munkaállomás összetettebb fela
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3852, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi