Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
Aktív témák
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
kiszoltan93
üzenetére
-
kiszoltan93
csendes tag
Sziasztok,
Tegnap üzembe helyeztem újonnan vásárolt logitech z906 hangrendszeremet, melyet analóg kábelekkel (zöld, narancs, fekete 3.5mm jack)kötöttem rá creative sound blaster z hangkártyámra. Első alkalommal teszteltem a creative software-el az 5.1es hangzást. Mint az 5 hangszóró külön külön, a megfelelő helyen szólt. Aztán valami csoda folytán megszűnt megfelelően működni. Az újabb teszt során csak a front bal és jobb hangszórók szólnak, viszont pl zenehallgatás közbe mind az 5..
Próbáltam 5.1es hangú filmeket vlcben tesztelni, de ott meg olyat produkál, hogy a beszédhang alig hallható, vagy egyáltalán nem, viszont a háttérzajok, zene, effektek pedig normálisan szólnak. De hol térbe hol nem, végére már teljesen belezavarodtam.
Van aki esetleg ezt a hangkártyát használja vagy netalán ezzel a hangrendszerrel és analóg kábelekkel? Nektek hogy van beállítva a software? Esetleg hogy konfiguráljam a windowst vagy bármi egyebet, hogy végre normálisan működjön? Vagy a vlc nem megfelelő filmlejátszáshoz? Bármiféle tanácsot elfogadok, mert már beleőrülök h nem akar normálisan működni.
Amit még megemlítenék, hogy az alaplapi hangkártya le van tiltva biosba, valamint windows 10 pro x64-et használok.Előre is köszönöm.
Aktív témák
- Apple MacBook
- Fotók, videók mobillal
- Horgász topik
- Gigabyte alaplap topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Pro 7+ - Újszerű, billentyűzettel és ceruzával
- Mac Mini M1 16GB 256GB + Hagibis Dock + Fekete hordtáska
- Retro Acorp Socket 7 PC, Pentium MMX CPU, 32 MB RAM, Windows 98
- Asus H81M-A LGA 1150 alaplap, 8 GB DDR3 RAM, i3-4370 CPU
- iPad Pro 10.5 (2017) 256GB tökéletes állapotban, dobozában
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor, MS4022
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB Natural Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest