Hirdetés
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- bambano: Bambanő háza tája
- Hieronymus: Kalózkodás. Kalózkodás? hozzászólás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- [K2]: Synology NAS és a felhő
Aktív témák
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
kiszoltan93
üzenetére
-
kiszoltan93
csendes tag
Sziasztok,
Tegnap üzembe helyeztem újonnan vásárolt logitech z906 hangrendszeremet, melyet analóg kábelekkel (zöld, narancs, fekete 3.5mm jack)kötöttem rá creative sound blaster z hangkártyámra. Első alkalommal teszteltem a creative software-el az 5.1es hangzást. Mint az 5 hangszóró külön külön, a megfelelő helyen szólt. Aztán valami csoda folytán megszűnt megfelelően működni. Az újabb teszt során csak a front bal és jobb hangszórók szólnak, viszont pl zenehallgatás közbe mind az 5..
Próbáltam 5.1es hangú filmeket vlcben tesztelni, de ott meg olyat produkál, hogy a beszédhang alig hallható, vagy egyáltalán nem, viszont a háttérzajok, zene, effektek pedig normálisan szólnak. De hol térbe hol nem, végére már teljesen belezavarodtam.
Van aki esetleg ezt a hangkártyát használja vagy netalán ezzel a hangrendszerrel és analóg kábelekkel? Nektek hogy van beállítva a software? Esetleg hogy konfiguráljam a windowst vagy bármi egyebet, hogy végre normálisan működjön? Vagy a vlc nem megfelelő filmlejátszáshoz? Bármiféle tanácsot elfogadok, mert már beleőrülök h nem akar normálisan működni.
Amit még megemlítenék, hogy az alaplapi hangkártya le van tiltva biosba, valamint windows 10 pro x64-et használok.Előre is köszönöm.
Aktív témák
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Bittorrent topik
- Hővezető paszták
- Építő/felújító topik
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Villanyszerelés
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Torrent meghívó kunyeráló
- Vezetékes FÜLhallgatók
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390-A Pro Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
- HP Dell, Lenovo, Fujitsu, üzleti kategóriás notebook kiárusítás
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest