Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• negro
    őstag

Nekem az tetszik, hogy egy ideje bevezették a megszakítást, ha reklámblokkolót használsz...

Na most a következő a helyzet: ha nem használsz reklámblokkolót akkor 2-3 percig is nézheted a videókat
    Ha reklámblokkolót használsz, akkor kb 20-25 másodperc után jön az érdemi tartalom.

Ez a blokkolot hasznalo userek szandekos felhasznaloi elmenyet szabotalo attitude bicska nyitogato es hogy igy akarnak elofizetesre kenyszriteni vagy a tomerdek reklammal! Konyorgom anno az egyik oka, sok mas mellett is, hogy lassan 20 eve elengedtem a hagyomanyos tv nezest.

Van jo par olyan blokkolo amivel rendesen mukodik. Ahogy irtak uBlock origin pl.

Az van amugy mint mindennel ha tomegek fedezik fel es hasznaljak. 20 eve hasznalom a yt-ot. A regisztraciom 18 eves. 4k-8k ide vagy oda es a tomerdek tartalom de jobban szerettem azt a korszakot mikor mar lehetett 10 percnel hoszabb videokat feltolteni es a mar volt lehetoseg 1080p-re de fele ennyi felhasznalo volt. Meg blokkolo nelkul sem volt teklam. Mondhatni onanntol lejtmenet amiota penzt lehet ott keresni... (Bar en az internettel is ugy vagyok, hogy a 2000-es evek eleje es netes korszaka mikor mar volt gyors cabel net de a lakossagi net elofizetok szama meg csak ~5-10% kornyeken volt itthon egy sokkal jobb idoszak volt)

Új hozzászólás Aktív témák