Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• vadkörte
    addikt

+1 a Brave-ra
    Ha valami extrém új dolog jöün, akkor esetleg egy nap szívás, de utána megy flottul tovább. Kollégáknak már mutattam, de még mindig sokan nézik a reklámos sz@rt... tegyék...
    Ezek a fajta reklámok már a múlt, ahogy valaki összefoglaltatta az AI-val, sokkal kifinomultabb lesz a rendszer, az AI fogja a kereséseknél ezt is beágyazni. Burkoltabb, célzottabb és valószínűleg hatékonyabb is lesz - mindkét oldalon. A megrendelőnek sem jó, h nekem mutogatják a szárnyasbetétet, vagy a mittomén akármit. A klasszikus reklámok 99%-a nem éri el a célcsoportot.

A klasszikus reklámok 99%-a nem éri el a célcsoportot.
    Ezért kell a minőséget helyettesíteni a mennyiséggel. Nem lenne baj a reklámozással, hiszen a kereskedelmi tevékenységet folytató vállalkozásoknak valahogy el kell juttatni a hírüket a potenciális partnerekhez. A gondok akkor kezdődnek, ha átmegy a dolog gusztustalan pofátlanságba. Mellesleg a Premium tagság sem biztosít reklámmentességet, csak kevesebbet tol a képedbe.

Egyszer YT-on kikapcsolt szűrés - Ghostery, uBlock - mellett egy ~15 perces videót akartam megnézni. Az első reklám irreleváns volt, mihelyst lehetett lapoztam. A videó helyett jött a következő reklám - gondolom "büntetés"ből, mert nem néztem végig az elsőt - majd így ment tovább a következő cirka 5 percben, kb. 20 reklámig. A videó még el sem kezdődött, ezek még csak a reklámok voltak. Elengedtem a videót. Olyan is volt, hogy 10 perces videót ~30 reklámmal szakítottak meg, zenei klippet 3-4 reklámmal. Baromi izgalmas volt amikor a zene megszakad és üvölteni kezdett a fülembe a tamponreklám...
    K***a gyorsan kapcsoltam vissza a blokkolókat!
    És ez még csak a YT, a net többi részéről még nem is esett szó...

Új hozzászólás Aktív témák