Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomasz72
aktív tag
A harmadik sorra valami fogyasztási statisztikát ír...
"8.1 Capacity/Energy/running time Statistics: After the power is turned ON (ON), the statistics will be automatically start- ed. After the power is turned OFF (OFF), the value of the previous state will be displayed. After the power is turned on again (ON), the record will be au- tomatically restarted. ON the corresponding screen, press and hold ON/OFF Key 2 seconds will automatically clear the corresponding data."
De ha tényleg ennyi verzió létezik belőle, tényleg különböző gomb kombókkal érdemes próbálkozni...
-
kcsa
veterán
Rég láttalak, gondolom más topikok környékén mozgunk
Az Aliexpresses leírás szerint csak a rotary encodert kell nyomvatartani 2mp-ig. Ugyan ostoba a kérdés is, ráadásul utaltál erre a leírásodban, de ezzel próbálkoztál?
Focus MK2/2.5 Haynes könyv eladó.
-
Brogyi
őstag
"Biztos van a fórumban nálam sokkal okosabb, aki segíteni tud majd!"
Igazad legyen. Viszont nekem az a véleményem, hogy a megoldást sokszor egy teljesen más érdeklődésű ember találja meg. Itt szerintem a próbálgatás is elegendő lehet, mert valljuk be őszintén hiába néhány gomb, de tartani, vagy egyszerre kell nyomni, vagy egymás után. Ne adj isten, a bekapcsolás alatt kell valamit nyomni. Szóval sok a lehetőség, és bizony ott a busz. El tudom képzelni azt is, hogy csak a buszon keresztül lehet visszabillenteni. Mindegy is hogy melyik lesz, de tudni szeretném. -
-
Brogyi
őstag
Sajnos az egy régi. Természetesen nagy része nem változott. Így pl. néhány dolog már másképpen működik. A DIP kapcsoló arra való ha nem veszed meg a kijelzőt, és elegendő neked a fix tápfeszültség. Egyébként a kijelzőt felülírja. Tehát ha bármelyiket elmozdítod akkor a DIP érték az elsődleges. Köszi
-
Tomasz72
aktív tag
Szia! Nem semmi egy szerkezet!
Találtam valami leírást, ez nem tudom mennyire passzol.
Ha jól olvasok a sorok között, ez vagy egy konstans feszültségű táp, vagy egy konstans arámú áramgenerátor, ami bír egy elég fejlett töltő körrel is.
A 9. oldalon van egy ábra, a három gomb különböző funkciójáról.
Meg esetleg azt nem próbáltad, hogy a DIP kapcsolókat bebillented, mondjuk 5 voltra, hogy változik-e a kijelző állapota...?
Új hozzászólás Aktív témák
- Digitális Állampolgárság Program
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple Watch
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Yettel topik
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- OTP Bank topic
- Milyen széket vegyek?
- Rövid videón az Until Dawn mozifilm
- További aktív témák...