Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Rák
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Energiaital topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jarod1
veterán
jan 6 tól a metróba 142 Ft lesz a bomba 12 es tálcán..
-
Lop!N
tag
A Gilroy belenült... legalábbis az aluljárós reklám , és az "új" honlap alapján: http://www.gilroyspecial.com/video.php
nagyjólnézki. Musthave. Hol lehet kapni nem tudjátok? vmi nagyobb áruházlánc nem forgalmazza? mert én bárhova mek figyelem , de még nem láttam.
-
-
RegElek
csendes tag
Üdv!
Ha nem haragszotok meg, csinálok egy kis reklámot a ma indult gyűjtői oldalamnak:
http://energiaital.regelek.hu/
Várom az építő jellegű kritikákat is.
Minden jót!
-
-
kalmarattila
csendes tag
-
messias2
tag
hali skacok penny marketben most 59FT a don't stop energy drink
amúgy Boldog karácsonyt mindenkinek -
energyfan
csendes tag
ja a burn akciós most az intersparba a fél, litres sima is meg gyümölcsös is valami 279 ft asszem, meg a watt 109, és a 4-es red bull 1100. az a fura hogy a tescoba is szinte ugynilyen energy drink akciók vannak, vagy legalábbis a 4-es red bull ott is van 1050-ért.
mycso: ja ilyen t5-öt én is kaptam 1-et csak 0.25-set még nem ittam meg, de 99ft egy kis cba-ba ami k..va drága hely, nem számítok sok jóra.
dragonfx:én nem láttam már sehol kalasnikowot pedig nekem az egyik kedvencem volt de nálunk nagyon szarul fogyott a boltokból, mert egyárba volt hellel,bombával,burnnel, és mivel ezen 3 ital közül szinte mindenkinek bejön legalább 1 nem nagyon vették az emberek a kalasnikovot egyszer 2009 tavaszán vettem 3 dobozzal egy cba-ba akkor még 260ft-ért aztán 10 hónappal később már csak 200 volt, és még mindig ugyanazt a készletet árulták ugyanaz volt a szavatossági ideje
aztán már csak 170 ft volt és idén október óta már sehol nem látok mert akkor járt le, ás azóta nem árulják.
de most tescoba red bull 4pack 1050ft vagyis a red bull 262.5 ft darabja irány a tescoannyiért már nem olyan drága.
-
dragonfx
veterán
én egy gyrososba vettem a 0.25ös zöld monstert csakis a gyüjtemény kedvéért.300ft volt.így jártam.nálunk kisboltba a kalasnyikov most 130 elég régóta nem olyna vészes.az egyetlen piros.
-
mycso
veterán
Én ma ilyet szippantottam....kicsit lájtos az íze, olyan gyengécske a szénsavassága is meg az íze is:
-
Kassadin
addikt
U-Force nevű csodaital 99 ft-ért kéreti magát, ízben ugyanolyan mint a budgetes társa, lehet ugyanazt rakják bele?
-
SlayR
senior tag
Én most Adrenalin Rushbóé vásároltam be szilveszterre jlesz a pia mellé 300 huf a metroba nálunk.
Új Burnt viszont sehol se találok Kecskeméten ötletek? -
energyfan
csendes tag
kösz az infót. mondjuk még nem láttam itt pécsen 0.25-ös monstert de az szinte biztos hogy legelőször a tom marketbe lesz, az 500 ml-s hell gigant, meg a 500ml-s burn, meg a 750 ml-s adrenalin is ott jelent meg először. és ráadásul van egy nagyobb 0-24 tom market ahol az 500ml-s monster alapból 250ft ott a 0.25 se lesz több 200-nál.
-
ToBeY
nagyúr
Tegnap kóstoltam valami mohitos energiaitalt és nekem nem jött be.Olyan elcseszett sprite íze volt
energyfan A 0,25ös Monster 199-ért láttam, a 0,5ös 270 vagy 250-ért a Corába azt hiszem
-
energyfan
csendes tag
válasz
Seraf723 #4128 üzenetére
hát 0.25-ös monstert még én se láttam nálunk. a 0.75-ös adrenalin pezsgős üvegben az nálunk a tom marketbe van, mondjuk máshol én se nagyon láttam még, és tom market asszem csak pécsen, meg itt a környéki városokba van, pl: komlón. vagy kozármislenybe.
de szerintem ha megnézed pár kisboltba lehet hogy találsz mert, az adrenalinból a normál, meg a 0.5 litres kiszerelést is kisboltokba árulják. amúgy az adrenalinenergiaital.hu oldalon ott van a termékek közt.
szerintem ha tom market terjezkedne máshova is csak nyerne a dolgon, mert szerintem egy k..va jó bolt, pedig ez is egykisbolt csak nem noname, és sok van belőle, de nagyon olcsó az e. ital, és nagy a választék, és mindig akciós valamilyen, például most már kb. 1 hónapja 160-170 ft helyet 130 a hell is és az üveges bomba is. novemberbe meg volt a hell 110-értmeg monster 250-ért.
-
energyfan
csendes tag
egyébként a 250ml-s monstert kb. hány ftért lehet kapni?
Az új adrenalint láttátok már adrenalin rush 750ml-s pezsgős üvegbe 350ft. -
aXXon
őstag
Vettem ma 89-ért egy Bulldozert. Finom volt és megpörgetett, mint Singer a varrógépet, pedig nagyon álmos, fáradt, kialvatlan voltam, de 5 óra elteltével még friss vagyok és üde. Bevált.
-
ToBeY
nagyúr
Kaptam piros buldózert ez milyen lehet?Nagyon ócska?
-
izomhod
őstag
ja olvasom a dolgokat a topikba, csak most találtam rá
van egy kb 50 kilós csaj munkatarsam.
napi 4-5 energiaitalt iszik meg. mostmár mondjuk 2-3 az amit látok, de biztos többet tol. 24 éves, és hiába mondjuk neki hogy ne.
jó, mi? mennyi idő alatt vágja ez tönkre az embert vajon?
-
izomhod
őstag
99ft-ért láttam a 1.5 literest
egy időben nyomtam én is energiaitalt, de rájöttem, hogy a kávé az azért csak kávé, annál maradok (ha ritkán is kell)
-
úúúú, az új gyümis burn. mást nem iszok most egy darabig
Új hozzászólás Aktív témák
- Nyaralás topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kés topik
- Milyen videókártyát?
- Star Trek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték egy Acer gamer monitorért
- Autós topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ RX 9070 300e/9070XT 340e/4070Ti S 405e/5060Ti 210e/5070 280e/5070Ti 400e/5080 540e
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest