Hirdetés

2024. április 19., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#951) papika0504 válasza mcnab (#950) üzenetére


papika0504
újonc

Nagyon akadozott/késett az egér? Volt aki azt írta,nagyon érzéketlen...

(#952) mcnab válasza papika0504 (#951) üzenetére


mcnab
csendes tag

Az elején sok időt töltöttem a beállítással utána csak játszottam, semmi féle akadozásra nem emlékszem. Helyben adtam el nagyjából 2 éve azóta már találkoztam a sráccal többször, de Ő sem panaszkodott rá.

(#953) papika0504 válasza mcnab (#952) üzenetére


papika0504
újonc

Értem! Ha csak ennyire "használható" lenne a Tac is,akkor azt venném,a bill jobban tetszik mint ez a kis joyos megoldás :) Annál is írtak jót és rosszat egyaránt,sok vidiben dicsérték,mutatták az egér útját,érzékenységét,ott nem volt probléma a Tac-al sem.Azt mondták,a hirtelen nagy rántásokat nem bírják,akkor kicsit lemarad vagy éppen kicsit túlfordul..... A fene tudja már mi lenne a jó,ha nem marad más,marad a xim,csak abból 2 és azokhoz még a többi cucc....hát,nem kis költség :) Tényleg,a ximhez egyenlőre jó egy kis egyszerűbb egér és bill,vagy egyből már valami komolyabb kell?

(#954) mcnab válasza papika0504 (#953) üzenetére


mcnab
csendes tag

A "kis joy" neve wand és ha megszokod nagyon jó vele irányitani a karaktert, olyan mint a Ps3 navigation kontrollere, de nekem a wand a kissé ívelt alakja miatt jobban kézre esett. Az egere meg egy g502-es koppintás talán egy kicsit nagyobb annál. Ha van megfelelő egered és billentyűzeted akkor én Xim apexet vennék, ha nincs el lehet lenni a Venommal is ami ugye tartalmazza egeret, és megmondom őszintén mikor visszatértem pc-re nekem kicsit hiányzott a wand, kényelmesebb és kevesebb a mellényúlás lehetősége mivel a hüvelyk ujjad folyamatosan a kis joyon van. Persze aki billentyűzettel a kezében született annak nincs ilyen gondja :D , viszont nekem aki 35 fölött kezdett el játszani lövöldéket jobban bejött a wand. Venomot használtan nagyon ritkán látok, Apex-et ha türelmes vagy 25 körül lehet venni használtan, de ahogy írod ahhoz még kell egér és bill. ami minimum 30 ezer de inkább 50 ami normális....... szerintem.

(#955) eagleberg válasza mcnab (#954) üzenetére


eagleberg
tag

A PS3 navigation kontrollere köröket ver erre a Venom X4-hez adott valamire. Pl a navigation controller wireless is működhet. Sokkal pontosabb, kényelmesebben fogható. Le lehet nyomni rajta az analóg kart (futásra használjuk általában vagy scoop-ra). Ez a kar lenyomás hiánya konkrétan KIZÁRÓ OK. Nekem van 3 db. Még egyik sem ment tönkre, pedig szerintem van ami 8-10 éves. Hihetetlen mit kibír, nem úgy mint a mai kontrollerek. A venom egere meg egy batár nehéz kényelmetlen egér. Pont ahogy irtad, olyan mint a G502. Arról is megvan a véleményem, fentebb olvasható :)
Ne vegyétek meg a Venomot. A mozgáslekövetésben is rosszabb mint az XIM. A beállítása is sokkal körülményesebb és kevesebb lehetőséget is kinál, és a hozzáadott wand meg egér használhatatlan. Mással (PS3 nav controller) meg nem is megy talán?
Kevesebb tudás, használhatatlan kiegészítők és semmivel nem olcsóbb.
A gyártásminősége is elég gyenge volt. A későbbi konzolok szoftveres támogatásága is erősen kérdéses, és felhasználóbázisa is jóval kisebb, nincs annyi mások által megosztott config.
(Ja még mielőtt egyesek megsértődnek ez az én véleményem, ha vkinek bejön lelke rajta.)

[ Szerkesztve ]

(#956) mcnab válasza eagleberg (#955) üzenetére


mcnab
csendes tag

A wand vezeték nélküli, le lehet rajta nyomni az analóg kart, nem mondtam hogy jobb mint a XIM, kis idő ráfordítással be lehet jól állítani. A hozzáadott egér és wand nem használhatatlan, a kényelem szubjektív neked az másnak ez. Nagyjából 45 az 52 ezer ellen( új ár) a Venom javára.
Mivel a Ximet nem tartatod a kezedben játék közben, így nem tudod összehasonlítani a gyártásminőséget.
Biztos hogy volt vagy van neked Venom X4-ed?
Ahogy már írtam simán jó alkalmi játékra. Nem sértődők meg de akkor te se tedd, mert ez meg az Én véleményem.

(#957) eagleberg válasza mcnab (#956) üzenetére


eagleberg
tag

Még 2017-ben vettem.
Már 4 éve volt :) Nem emlékeztem hogy wireless a Wand. (Akkor a sony meg azért is jobb mert működik kábelesen is ha kell :) ) Akkor azt hiszem marha nehezen lehetett lenyomni a kart, vagy valami probléma volt vele, de sokkal kényelmetlenebb volt mint a navigation controller. Rég volt már, vissza kéne olvasni a fórumot, mert már biztos akkor is kidühöngtem rajta magam hogy milyen egy selejt :)
Most olvastam a Tuact forumon hogy ez a wand karja szeret elromlani. Pont úgy mint a mai kontrollerek karjai. Egy idő után húznak valamerre.
Mint irtam nekem van 3 db Sony Navigation Controller. A legrégebbit használom amit még a PS3-hoz használtam, az már vagy 10 éves és ma is hibátlan. Egy másikból kivettem az akksit, így csak kábelesen működik, viszont ultrakönnyű lett tőle. A 3. meg várja hogy az első kettő tönkremenjen...

[ Szerkesztve ]

(#958) eagleberg válasza eagleberg (#376) üzenetére


eagleberg
tag

Megtaláltam, lehet hogy volt még több véleményem is de már nem kerestem:
#376
"Ehhez hasonlót adnak a Venom X4-hez is, de azt nagyon nem ajánlom. Annak túl kemények a gombjai és hamar elfárad tőle a kéz."

(#959) mcnab válasza eagleberg (#957) üzenetére


mcnab
csendes tag

Én egyáltalán nem szidtam a Sony kontrollerét, volt vele pc-én egy rövid próbálkozásom de nekem túl egyenes, kellene bele egy kis ív. Azt hogy mennyire tartós a wand nem tudom mert csak fél évig használtam. A kényelmesség még mindig egyén függő :K . De én nem akarok senkit rábeszélni a Venomra, de én elégedett voltam vele, de most már XIMet vennék, mert aránylag normális egerem és billentyűzetem van.

[ Szerkesztve ]

(#960) eagleberg válasza eagleberg (#958) üzenetére


eagleberg
tag

Hamar elfárad a kéz :)
Erről jut eszembe, nemrégiben még reggel 8-kor elkezdtem játszani és másnap hajnal 2-ig nyomtam egyfolytában. Azt hiszem a 3. nap után már itt is kezdtem érezni az ujjaimban némi fájdalmat:) Szerencsére már sikerül lejönnöm a szerről, kopp, kopp.

(#961) papika0504


papika0504
újonc

Nos,Xim apex lett a vége,postával együtt 51.700 huf-ért és márc. 10-re hozzák házhoz. Viszont egy kérdés: 10e Huf alatt van hozzá jól használható egér? Gondolom a 10.000 feletti dpi a fontos.Vagy van valami kompatibilitási lista/követelmény,stb..? A bill az ugye mindegy.....

(#962) jegenye77 válasza papika0504 (#961) üzenetére


jegenye77
addikt

Korábban mintha lett volna egy lista, hogy melyikekkel nem müxik.
Itt olvass utána : [link]

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!

(#963) papika0504 válasza jegenye77 (#962) üzenetére


papika0504
újonc

Igen,azt olvastam,de az érdekelne,hogy melyikkel működik....ami persze olcsón meg is úszható :) Elég egy egy olcsóbb gamer bill.,vagy fullos kell? Az egérnél mi számít? Minél több Dpi? Gyorsulás minél több legyen? Legyen saját szoftvere az egérnek? Stb.... Ezekkel sem vagyok tisztában,hisz nem ismerem az apexet (sem) :) Pl. egy ilyen jó lehet-e? https://www.emag.hu/redragon-gaming-csomag-kumara-centrophorus-garuda-archelon-m-k552-bb/pd/DNJ0NHBBM/ Vagy pl. ez? https://www.emag.hu/white-shark-apache-2-gamer-billentyuzet-eger-csomag-magyar-kiosztas-ws-gmk-1901hu/ https://www.emag.hu/rebeltec-billentyuzet-es-eger-jatekkeszlet-led-vilagitas-usb-fem-okostelefon-tamog https://www.emag.hu/rebeltec-billentyuzet-es-eger-jatekkeszlet-led-vilagitas-usb-fem-okostelefon-tamog https://www.emag.hu/trust-gxt-970-morfix-gamer-eger-4-testreszabhato-modul-programozo-szoftver-rgb-vilagitas-23764trust/pd/DXX6D2MBM/?cmpid=87085&gclid=Cj0KCQiAvvKBBhCXARIsACTePW-xAit8hpGSItBU4iBaAFHaQPUn1rYNFdpKt85vmLOJx5zU0lm6MwgaAnSGEALw_wcB

(#964) jegenye77 válasza papika0504 (#963) üzenetére


jegenye77
addikt

Szerintem jó lesz hozzá.
Nekem egy olcsóbb gamer egerem van kis billentyűzettel.

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!

(#965) papika0504


papika0504
újonc

Értem,köszi! Rendeltem Tac Pro M2-t is,ki is próbáltam,de annak az egere nem igazán remekelt.....húztam,de alig ment,inkább ugrált...már amikor akart :) Még jó,hogy visszaküldhettem,így kockázat nélkül kipróbálhattam :) Nekem ilyenek.hogy súlyozhatóság,hosszú idő után is kényelmes fogás,stb...nem számít,csak az,hogy megfelelően reagáljon,működjön. Ha húzom akkor menjen,ha lassan,ha gyorsan....ne akadjon,ne ugráljon,úgy menjen mint a pc-n :)

(#966) DummyBoy válasza eagleberg (#927) üzenetére


DummyBoy
senior tag

Ezeket szerintem direkt nem fejlesztik bele a XIM-be, mivel maga az egér bill emuláció magában még nem csalás, DE az anti-recoil meg az egyéb trükközések már igen.

Life is shor...

(#967) eagleberg válasza papika0504 (#961) üzenetére


eagleberg
tag

Egérnek bármi jó, aminek jó (gamerre alkamas, megfelelően gyors stb) az érzékelője. DPI-ben 800 dpi elég, sőt szinte az az ajánlott. Lehet éppen 10.000 is vagy 12.000. De az érzékelők mozgáslekövetése általában 800 dpi-n a legpontosabb. Tudni kéne milyen érzékelő van az egeredben és ahhoz meg kell nézni mennyi a nativ dpi felbontása. Azon érdemes használni az egereket.
Tovább fontos még az egérnél hogy jól kézreálljon számodra. Mostanában a könnyitett egereket mondják jobbnak. Nekem is a minnél könnyebb egér jön be.
Tovább legyen rajta legalább még oldalt is +2 gomb. De minél több van annál jobb.
Azért egy kontrollert kell emulálni amin van kb 18 funkció. Én jobban szeretek pár dolgot az egérre pakolgatni.

(#968) papika0504 válasza eagleberg (#967) üzenetére


papika0504
újonc

tegnapjött meg a xim,összedugtam egy alap egérrel és billel,,nem működött...még a pc-n a frissítés sem.Újra olvastamitt a leírást,azóta tökéletes. Igazad volt,ez baromi jó kütyü,többszörösére javult a találataim száma (egérrel hosszú évek óta "profin" nyomtuk pc-n). Ma érkezik hozzá ez a 2 motyó: Hama uRage Morphmouse 2 USB Gaming Egér és A4-Tech Bloody B318 Mechanikus Gamer Billentyűzet HU Ezen vannak progizható funkció gombok alul,pont kézre állnak.

(#969) Janzy88


Janzy88
friss újonc

Hello
Valaki tudna segíteni xim apex beállításban xbox serieshez??

(#970) Raider1184


Raider1184
csendes tag

Sziasztok!
Nem tudjátok véletlenül hogy xim apexhez jack dugós fülest a kontrollerhez hozzá lehet valahogy varázsolni?
Azt tudom hogy Bluetooth-os füles az jó hozzá.
Csak ez a jack dugós érdekelne hogy valahogy meg lehet e oldani

(#971) bobby45


bobby45
tag

Sziasztok embert keresek aki cronus zen beállításában képben van és vállalja távsegítséggel....természetesen nem ingyen kérem.. :R

(#972) sanyi0627


sanyi0627
senior tag

Végül csak rászántam magam a xim-re. 97%-ba hozza a pc szintet egy Asus rog sica egérrel.
Mely egér lenne a legjobb hozzá? Legtöbb helyen a g502 hero-t látom. Mi lenne még esetleg ajánlott? Deathadder elite ami tetszik még.
köszi
üdv

http://logout.hu/bejegyzes/sanyi0627/uzleti_szabalyzat.html

(#973) Mond


Mond
senior tag

Sziasztok!
Honnan tudok rendelni navigation kontrollert apex-hez?
És az hogyan működik vele?
Válaszotokat előre is köszi!

(#974) eagleberg válasza Mond (#973) üzenetére


eagleberg
tag

A Sony féle navigation controllert már nem gyártják jó rég óta. Csak használtan tudsz venni ... egyre drágábban. Hogy működik vele? Hát tökéletesen. Rádugod és megy, felismer minden irányt, gombot. Működik kábelesen és wireless is. Egyszer rá kell dugni kábelesen, és utána meg kábel nélkül is.

[ Szerkesztve ]

(#975) Mond válasza eagleberg (#974) üzenetére


Mond
senior tag

:W Melyik a jobb a ps3 vagy ps4 kontroller? Vagy az ugyanaz? Sajna nem volt még sony konzolom. Xbox one-hoz kéne.

[ Szerkesztve ]

(#976) eagleberg válasza Mond (#975) üzenetére


eagleberg
tag

PS4 nem használja a navigation kontrollert. Csak a PS3 kezelte. A move kontroller (fagyi) az, amit a PS3 és a PS4 is kezelt.

(#977) Mond válasza eagleberg (#976) üzenetére


Mond
senior tag

Akkor most xbox one-hoz jó vagy sem?

(#978) eagleberg válasza Mond (#977) üzenetére


eagleberg
tag

A Move controller nem jó hozzá.
A Move navigation controller jó hozzá.
Mivel te a navigation controllert kérdezted, ezért válaszoltam is rá, hogy igen, jó hozzá.
De nem az XBOX-hoz jó, hanem az XIM Apex-hez.
De az XIM Apex meg jó az Xbox-hoz ezért végül is mondhatjuk, hogy a navigation controller jó az xbox-hoz.

[ Szerkesztve ]

(#979) jegenye77


jegenye77
addikt

Ps5 el is működik xim4?

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!

(#980) eagleberg válasza jegenye77 (#979) üzenetére


eagleberg
tag

Az XIM4 az a régi fajta.
XIM Apex-nek hivják az újabb kütyüt.
De azt hiszem hogy még az új (XIM Apex) sem működik PS5-el.
A régi (XIM4) meg pláne biztos hogy nem működik PS5-el.

Vagyis ez igy nem teljesen igaz.
A régi, PS4-es játékokkal működik még PS5-ön is.
Csak az új DualSense vezérlőt igénylő játékokkal nem megy.
Dolgoznak rajta, de eddig még nem sikerült megoldani.
A Sony lezárta a harmadik féltől származó eszközöket.

De nekem nincs PS5-öm és ne vedd 100 %-nak amit irtam.
Pontositsa valaki, akinek van PS5.

[ Szerkesztve ]

(#981) jegenye77 válasza eagleberg (#980) üzenetére


jegenye77
addikt

Akkor biztos, hogy nem váltok ps 5 re még :B

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!

(#982) petisubaru


petisubaru
tag

Szerintettek tényleg ennyi volt a cronus zen ps5-re ? Állítólag a ps5 controllerje titkosítva van és nem lesz megoldás arra, hogy ps5 konzolon ps5-ös játékkal lehessen használni a cronus zent. Például battlefield 2042, cod vanguard nem működik együtt a cronus zennel. Van valakinek valami infója, hogy lesz rá megoldás ?

(#983) cage


cage
csendes tag

Sziasztok. Érdeklődni szeretnék, hogy valaki használ XIM Apexet PS5-ön? Illetve a PS5 játékok is működnek vele? Sok helyen azt írják, hogy csak a PS4-es verzió működik. Viszont elvileg ezzel a módszerrel működniük kellene. [link]
Továbbá azt szeretném még megtudni hol érdemes Apexet venni? Itthon konkrétan egy boltot ad ki ahol használtan lehet csak venni. [link]
Előre is köszönöm a válaszokat.

(#984) petisubaru válasza cage (#983) üzenetére


petisubaru
tag

Ps5-ön ps5 játékkal elvileg nem működik a xim apex se, meg a zen se. Nem tudom lesz -e rá megoldás mert a sony titkosította a vezérlőt és ha nem fogják tudni feltörni akkor ezeknek az eszközöknek game over. Magyarul nem lehet többet használni konzolon. Ps5-ön ps4 verziójú játékokkal működik mind a 2 eszköz. Ha van valakinek infoja arról meg fogják-e tudni oldani a xim apex, és zen működését ps5-ön ps5 játékokkal azt szivesen venném.

(#985) centrino válasza cage (#983) üzenetére


centrino
aktív tag

Üdv! Xim Apex és PS5 nálam is.
Eddig csak Division 2vel próbáltam (ps4 verzió) azzal tökéletes. Razer Deathadder 2 és Razer Huntsman mini, Nacon ps4 kontroller.
Nagyon sok friss információ van a xim saját fórumán.

https://community.xim.tech/index.php

[ Szerkesztve ]

(#986) petisubaru válasza centrino (#985) üzenetére


petisubaru
tag

Meg tudod nezni ps5-re kiadott játékkal megy-e ? Pl cod vanguard. Nem nagyon ismerem a xim apexet ez működik dualsense controlerrel ps5 konzolon ? Vagy csak eger billentyű. Lesz szerintettek esély arra, hogy ps5-ön is működjenek ezek az eszközök ps5 játékokkal ?

[ Szerkesztve ]

(#987) centrino válasza petisubaru (#986) üzenetére


centrino
aktív tag

Amit linkeltem fórum, ott van egy naprakész lista melyik játék hogyan működik. (vanguard elvileg nem megy)

https://community.xim.tech/index.php?topic=95727.0

(#988) petisubaru válasza centrino (#987) üzenetére


petisubaru
tag

Köszi ezt már megtaláltam én is :R . Olvastál valamit a témában lesz megoldás rá, hogy működjön ? Irtak valamit . Én eddig semmit nem találtam azért kérdezem pedig már sokat olvasgattam a témában .

[ Szerkesztve ]

(#989) centrino válasza petisubaru (#988) üzenetére


centrino
aktív tag

Jelen állás szerint csak plusz kiegészítő hw (másik usb eszköz, amibe dugod a xim-et, ezt már tesztelik, hamarosan lesz elvileg link, előrendelési lehetőség) vagy series x a megoldás...

Xim youtube csatornáját is érdemes követni, ott os mindog van friss info..

(#990) petisubaru válasza centrino (#989) üzenetére


petisubaru
tag

Köszi ;)

(#991) centrino válasza petisubaru (#990) üzenetére


centrino
aktív tag

Alakul ...

https://www.beloader.com/

(#992) petisubaru válasza centrino (#991) üzenetére


petisubaru
tag

Állítólag lesz a xim apex-nek egy utódoja a xim nexus most teszteleik hamarosan piacra kerül. Ez egy kontroller lesz és ez lesz a végső megoldása a dolognak a konzolosok körében. Mondjuk nekem ez jó hír mert kontrollerel játszok :) . A youtube xim central-on tudsz tájékozódni . A cronus zen-éknel is dolgoznak témán elvileg.

[ Szerkesztve ]

(#993) Atomgeszi válasza petisubaru (#992) üzenetére


Atomgeszi
veterán

[link]

Mondjuk ezt valahogy nem tudom elképzelni a valóságban. :D Aki egérhez szokott szerintem ez ugyanúgy idegen lesz, mint a kontroller.

Egyébként akkor a PS4 játékok (lemezen PS4 játékot kell betenni, vagy store-ból a PS4 verziót kell letölteni?) ugyanúgy futnak, mintha egy PS4-gyel lenne összekötve az Apex, csak éppen kell a PS5-höz egy PS4 DS?

Tehát bedugod a PS5-be az apexet, majd abba a hubot, arra az egér bill meg egy ps4 kontroller és ps4 játékot kell indítani? :F

(#994) eagleberg válasza Atomgeszi (#993) üzenetére


eagleberg
tag

"Mondjuk ezt valahogy nem tudom elképzelni"
XIM NEXUS = Én el tudom képzelni. Várok még, mert nem jött szembe valami normális vásárlási lehetőség, de amint lesz elérhető én venni fogok.

[ Szerkesztve ]

(#995) sityuka89


sityuka89
tag

Sziasztok! Olyan kérdésem lenne, xbox-on játszom a Warzone-nal, billentyűzet-egér kombinációval szeretnék játszani.

-1: számít, hogy milyen egérrel Játszom?
Például: Logitech G502 vagy Asus Pugio
Aminek jó a zenzora? Tehát ami alapból játékra lett kitalálva.
A konzol úgy bánik az egérrel, mintha pc-n játszanék?
Nem tudom, mennyire mérvadó a 200-8500 DPI
Ha pc-n beállítom az egeret, Pl: dpi azokat megőrzi az egér?
És ezekkel a beállításokkal tudom játszani xboxon?

Esetleg Valakinek személyes tapasztalat ezzel kapcsolatban? :)

Köszönöm a segítséget!

(#996) Ifjkvcs


Ifjkvcs
friss újonc

Sziasztok srácok! Vettem ez a SOG Conv1 átalakítót és nem működik be állítottam a gombokat és nem teszi a dolgát…
Valaki tud rá esetleg megoldást? :B :B

(#997) eagleberg válasza Ifjkvcs (#996) üzenetére


eagleberg
tag

Szerintem a másik dugóba kell dugni... :)

[ Szerkesztve ]

(#998) _NoFaith_


_NoFaith_
újonc

Sziasztok
Vásárlás előtt állok de nem tudom melyik lenne a legjobb választás tudnátok segíteni ha egyáltalán még valaki használja ezt az oldalt.🥲
Ezeken gondolkodtam de nem találok semmiről semmit , hogy most melyik lenne a legjobb.

IOGear KeyMander 2
Cronus MAX Plus
GAMESIR VX2 AimBox

Csak offline játszok igyhát nem csalni szeretnék multiban. Csak szimplán béna vagyok kontrollerrel az egér kombo jobban készre áll nekem. :F
(Ps4 Pro-n játszok)

[ Szerkesztve ]

(#999) eagleberg válasza _NoFaith_ (#998) üzenetére


eagleberg
tag

.

[ Szerkesztve ]

(#1000) Taurimod01


Taurimod01
kezdő

Van már valami új alternatíva PS5-re? Pl ez a Beloader, tud valaki erről valamit?

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.