Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Predatorr

őstag

válasz UnA #9 üzenetére

Magyar nyelvtan szerint helytelen nyelvhasználat mellett próbáltok érvelni. :( Nem népnyelvről, szlengről van szó, hanem helytelen nyelvhasználattól, tanulatlanságról. Vitatkozzatok a nyelvtani szabályokkal és a helyesírási szótárral. :P Persze lehet másik tanulatlanra, vagy azokból élő támogató oldalra hivatkozni. :D
    Az a gáz, amit magyarul nem tudó nyelvgyalázó nyilvánvalóan nem foghat föl, hogy nem képes anyanyelvén helyesen beszélni. :(((

Repvez: Mert haláltáborba zártalak benneteket, vagy mi? :F Még a fentieket sem érted. Saját nyelvhasználatoddal magadat bélyegzed meg, erre próbáltam felhívni figyelmedet már a cikk megírása előtt, és még lenácizol másokat, mert annak jelentését sem ismered. :CSzerinted ez nem égő? :F :(((

Hyeronimus: Azért nem szabadulhatsz meg ezektől, mert rögtön, egymásra hivatkozva, rád uszul a magyar oktatás statisztikailag igazoltan lemaradt, 60% végterméke, hiszen a helytelen nyelvhasználat ömlik rá mindenhonnan, az ragad meg benne, iskolában meg úgyis átengedik, miért figyelne bármire? :(((

Elnézést kérek, ha bárki önérzetét megsértettem. :R

• Predatorr

őstag

válasz repvez #5 üzenetére

"Amúgy a szabadna szóval mi a baj?" - Na, ez itt a probléma. :Y :(((

Hieronymus: Nem régies, hanem hibás. A "szabad" nem ige, nem ragozzuk igeként, ellentétben a lehet-tel, amely a lenni ige feltételes módja. Azt sem mondod, ugye, hogy tilosna, fehérne (ha csak nem folytatod, hogy ...mű, de ha mégsem, akkor a "ne"-t szádra ne vedd! :DDD ), stb. Élő beszédben is vér ciki, legalábbis műveltebb körökben.

Na de tényleg hagyjuk az OFF-ot, az óra topicjában továbbra is minden hiba és megoldás, vagy meg nem oldhatóság szerepel.

• Predatorr

őstag

válasz UnA #2 üzenetére

Semmilyen írásra nincs. :(((
    Dehogynem számonkérhető. Régen suliban meg is tették. Aki leírja, vállalja.
    „Nyelvtannáci”, ennek sincs több értelme, sértegetni persze lehet másokat zéró történelmi ismeretekkel. :((
    Ja, persze, szabadság=züllés mindenben. :C
    És persze te nem kritizálsz, csak érved nincs.
    Kiléptem, jöjjenek a szakmai hsz-ok, mint a tiéd. Ja, nem. :D

• Predatorr

őstag

Az óra topicjában már problémáid nagy részére kaptál (adtam) megoldást. Ott is valószínűsítettem, hogy hibás példányt birtokolsz. Ezzel együtt tény, hogy a szoftver bugos, hiányos, és a Xiaomi mindig inkább újabb órát ad ki a régi szoftveres javítása helyett, lásd az S3, amelyen szinte minden működik (viszont a smileyk megint nem), és ezt simán implementálhatták volna az S1-re. Szerencsére segített dönteni a Xiaomi és a Honor telefon között, ezért hálás vagyok a Xiaominak, ahogy egyébként a Samsungnak is.
    A "szabadnáig" olvastam, mert véleményem szerint nem lenne szabad közírást engedni senkinek, aki ilyet leír. :(((

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés