Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • crok

    nagyúr

    válasz HoTaZo #5169 üzenetére

    Elsore azert nem irtam mert nincs ra igazi megoldas, valaszd le az SD-t amig tisztitasz aztan csatold vissza vagy egyszer menj vegig es amiket onnan hoz ki elemenkent nyomkodd vegig es add hozza kivetelhez.

    A csomagtelepito beallitasainak az activity-jet ahogy nezem nem tudod inditani siman mert a meghivasahoz kell egy apk, de barmilyen apk-val elohozhato es telepiteni se kell, csak hogy meghivja az activity-t.

    Feloldomintat a hozzaadas es a hirdeteskikapcsolas utan ki is kapcsolhatod egybol, meg lezaras elott: Beallitasok - Jelszavak es biztonsag - Egyeb jelszavak - Adatvedelmi jelszo - kikapcs. De nem lesz baja.

    Alapertelmezett bongeszo: ha most csak megnyitja a linkeket akkor mar van beallitva. Beallitasok - Alkalmazasok - Alkalmazaskerezeles - keresd meg az aktualis alapertelmezett appot es a lista vegen van az alapertelmezesek torlese, utana nyiss meg egy linket es allitsd at Chrome-ra hogy jegyezze meg. De ugyanitt sz Alkalmazaskezelesben jobb fent harom pont menuben Alapertelmezett alkalmazasok es allitsd at a bongeszot a Chrome-ra. Ugyanaz az eredmeny.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés