Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • 13128814

    tag

    Sziasztok,

    Sajnos égetően szükségessé vált a telefon váltás egy MI A2 Lite-ról. Alapvetően én kompakt stock droidos telefont kerestem (Nexus 4 -> Nexus 5 -> Nexus 5X -> MI A2L), de ez az igény hamar elszállt, mert nincs 80k-ig bezárólag - legalábbis nem találtam. :D Szóval kicsit vakon vagyok most.

    Az első kérdésem az, hogyha nem feltétlenül szeretnék (félek tőle! :D) egy vitorláshajó méretű telefont, akkor szerintetek van ennek alternatívája (tuti ez a legjobb topic erre a kérdésre! :) )? Nézegettem az MI Note 10 Lite-ot, de ott nem tetszik, hogy nincs SD kártya bővítés, illetve ugye az már a lélektani határ felett van jóval. Szóval kiesett.

    A második kérdés, hogy ez a méret, a hétköznapokban mennyire zavaró? Zsebre lehet ezt még rakni? Az a kiálló kamera nem zavaró "szállítás" közben? Ha valaki nem orosz birkózó tini lány, még megtudja fogni? Bár ahogy nézegettem összehasonlításokat az MI A2L-el, talán csak hosszabb, nem szélesebb. Megnézném én élőben, de most nincs lehetőség, és tényleg nagyon kell új telefon, vis major.

    Van bármilyen ismert típushibája? Valahol olvastam, hogy 2 kijelző panellel szerelik, de akkor még nem volt tapasztalat erről, hogy melyik-milyen hosszútávon. Illetve futólag láttam egy cikket, hogy talán a kameránál van valami bug, ami lassan kezd előjönni, de ebben már nem vagyok biztos, hogy ezzel kapcsolatban olvastam, tegnapi napom telefon keresgéléssel telt, egybefolyik már minden...

    Ez a redmi széria milyen SW támogatottsággal jár? Elengedi a gyártó a kezét, vagy 2-3 év support még van hozzá? Üzemidő tényleg olyan jó, mint amire következtetni lehet az akksi kapacitásból? Az a MIUI nem zabálja fel?

    Leszámítva a brutális méretet és a MIUI-t nagyon tetszik. Bár az is igaz, hogy sosem használtam MIUI-t, illetve egyéb nem stock droidot, szóval ez lehet csak az én parám.

    Hupsz, most látom, hogy ez a Pro topic, én az S-t nézem, de szerintem releváns ide is.

    Köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés